Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli ki
Eki Görüntüle 2976825 Eki Görüntüle 2976826
Valla her şey yazıyormuş demek ki herkese söyleniyor bunlar klasikleşmiş “daha iyi günlerin”e kadar bir kaç tanesi hariç hepsi söylendi.ekstra olarak “neden evde sancın gelene kadar beklemedin neden sezeryan oldun”var hepsinde deli olup ters ters baktım cevaplarını verdim. Gerçekten hadsizlik bitmez bunlar en iyisi biz ağızlarının paylarını verelim.
şeye güldüm ‘daha dönmüyor mu? (Sen kınayınca dönecek) bir de ‘niye ağlıyor’ aklımdan küfürlü sözler geçiyor da terbiyem müsade etmiyor
yok artık daha neler duycaz bu akıl fazla gelir onlara taşımasınlar

Kız belki dediğim maddiyat gerektiriyor bu işler yalan mı art arda biraz zor diye düşünerek dedim, ee biraz da karamsarlık yüklenmiş olabilir tabi üstüme
Yuo para olursa belki deneriz dedin. Yani ne demek? Para olsa da belki denemeyiz demek. Sen kimsin de paran varken bizim çocuğumuzun denemesini yapmıyorsun, kim kim? Kimsin sen?
Hahah o zaman size güzel haber vereyim. İş yerinde bu sene bana bonus ödemesi yapılacakmış az önce aldım haberi bir yerden alan bir yerden veriyor resmen atla deve değil ama bizi rahatlatır yine bayağı
Oh en sevdiğim haberler. Bize de böyle eşimin primi gelmişti tam tüp ödemesinden kartların dibine kadar battığı ay. Güzel güzel ödeyin borçları da yenisine yer açılsın. Bize kartlarda yer lazım, önemli bir işimiz var
Eee bu açıklamayı biz burdan yaptık zaten ille basın mı çağıralım
aahahhss kapıda hazır bulunsun basın. Bizde her an açıklama yapma potansiyeli var. Ekibimiz atik ve aktif çalışıyor
Kız o da mı tüp yapmış? Kimleyken denemiş hiç tutmamış demekki onun çocuğu yok di mi seren serengilin kafamda deli sorular
Yaşar İpek'le evliyken. Ohooo sen çok geriden geliyon ama böyle olmaz. Biri 5, biri 8 aylık mı ne iki bebeğini karnındayken kaybetmiş. 5 aylık olanın mezarı var ama diğeri için eski kocası "Öyle bir hamilelik olmadı, yalan" diyordu. Bilemiyorum orasını günahları kendi boyunlarına. Neyse asıl olay Yaşar İpek'le evliyken yaşının ileri olması sebebiyle kocasının onayı olmadan tüp bebek tedavisinde mitokondri nakli yaptırmış olması. Yaşar bunu öğrenince çıngar çıkarıyor. Seren üzüntüyle tansiyonları fırlamak suretiyle düşük yapıyor. Bunlar tabii adamın iddiaları. Seren görümce ve kaynana terörünü sebep göstermişti düşüğe

Aslında sana onu kim dediyse haklıymış. Niye beklemedin ki? 10. bilemedin 11. ay bitince doğururdun en kötü ama "NORMAL DOĞUM" olurdu. Herkes ne kadar güzel deliriyor ya Rabbim sen büyüksün

Kitaptaki her şey trajikomik. Kadın Galatasaray Sosyoloji mezunu. Senelerce çocuk şöyle yetiştirilir, böyle büyütülür diye milleti kınaya kınaya ahkam kesmiş. Sonra hepsini kendi yapmak zorunda kalmış. Hem toplum baskısıyla hem kendiyle dalga geçiyor

Beraber yolalım. Bir elin nesi var, iki el daha bol bol yolar. Böyleydi bu laf di mi dayler dayler
Mevzuyu anlamak icin gerilere gittim ve çok haklısınız hanımlar. Bir de sey var, katreyi dovmeyen dizini dover. Daha da atasozleri var yani lugatimizda, cikattirmasinlar

Kız böyle bir bonusun varlığından bile haberim bile yoktu düşün. Her sene birine veriliyormuş ekipten halbuki. Almayan bilmiyor tabi gerçekten yeni borçlara yer açmak olacak bizim iş.

Serene gelince evet bir ara kocasını izni olmadan bieşeyler yaptırdığı için kavgalarını hatırlıyorum. Doğru diyorsun ıspatlanamayan gebelik muhabbetlerini de hatırladım sen diyince. Ama mitokondri nakli de neymiş yaaa onu ilk defa duydum galiba

Mevzuyu anlamak icin gerilere gittim ve çok haklısınız hanımlar. Bir de sey var, katreyi dovmeyen dizini dover. Daha da atasozleri var yani lugatimizda, cikattirmasinlar
Tamam ulen sizin için kredi çekip bir daha bir daha yapıcam Bal0ncuk N Neal sizi cocike boğucam

Galiba Seren'in yaşından dolayı yumurtaları kalitesizmiş. Böyle yeni bir yöntem varmış. Genç bir kadının yumurta hücresinden mitokondri alınıp bunun yumurtasına mı ne verilmiş. O kısmı ben de tam anlayamadım. Zaten hala çok yeni ve tartışmalı bir işlem gibi anladım çünkü mitokondrisi alınan kadının haliyle dna'sı da aktarılıyor embriyoya. Dolayısıyla iki kadın bir adamdan olmuş gibi oluyor çocuk. Yani yarı yarıya değil iki annenin payı tabii ama küçük bir kısım bile olsa o kadından da genler geliyor. Bunu başta Yaşar'a açıklamışlar kabul etmemiş. İddiasına göre sonra buna imzalatılan tüp evrakları arasına bunun kağıtları da sıkıştırılıp imzalatılmış. O şekilde haberi olmadan izin vermiş olmuş

Tamam ulen sizin için kredi çekip bir daha bir daha yapıcam Bal0ncuk N Neal sizi cocike boğucam
Bana bir tane yapsan yeter ama Bal0ncuk 'a en az üç tane yapman lazım

Evet 10.ayın bitmesini beklemeliydim ne bileyim cahilliğime denk geldi şimdi gülüyorum ama hastaneye sancı almaya gittiğim gün baya etkilendim söylenenlerden.sürekli arayıp duruyolardı.eve mi dönsek zorlamı çocuğu çıkartıyoruz dedim.Doktora normal istiyorum iki gün beklesem mi dedim iki gün suni yedin olmadı beklesende bir şey değişmez dedi.sancı 100lerde düzenli gözüktü ama hissetmediğim için açılma olmadı.en azından denendi diye içim rahatladı.delirmemek için üstün bir performans sergiledim baya sabırlıydım.inşallah sen hiç böyle durumlarla karşılamazsın dicem de herkes yaşıyormuş baksana Galatasaray mezunu bir de sosyoloji mezunu kadının bile başına geliyorsa
Gerçekten kimseyi kınamamak lazım.içimden geçirsem bile başıma gelir diye korkarım kimsenin çocuğuna yetiştirmesine karışmam bana da karıştırmam

Hatırlıyorum ya beklese miydim daha dediğin zamanı. Gerçekten daha neresine bekleyecektin el insaf. Böyle böyle beynimize işliyorlar demek ki. Ne kadar tehlikeli ya aslında düşününce. Normal şartlarda olsa "Ne saçmalıyor bunlar?" der geçersin ama ciddi ciddi insanın aklında soru işaretleri oluşturuyorlar

Evet beklenecek durum yoktu patlayacaktım duyguların hormonların etkisi de oluyor kapılıp gidiyorsun.tam lohusalığm bitti oh mis dedim şimdide regl oldum tekrardan hormonlar devreye giriyor süt korur bilmem ne deniyordu hani

Hatta şurada da varmış cukulatam Katre_g

Ben gebelikte arada kola kaçamağı yapıyordum kahve zaten içiyordum.artık uykusu kaçar gaz olur diye ne kola içebiliyorum ne kahve doğduktan sonra daha zormuş 3 aya gelip rahatlamak istiyorum
3 aya gelince rahatlayacağını sanıyor.
6. aya girdik bugün, buralarda öyle bi rahatlık yok canım. ahahahsdfg

3 aya gelince rahatlayacağını sanıyor.
6. aya girdik bugün, buralarda öyle bi rahatlık yok canım. ahahahsdfg
Senin benim hayallerimi umutlarımı yıkmaya ne hakkın var hiçte bile rahat edeceğiz her bebek farklıdır asghsj 6.ayda da böyle ınga ınga ağlayıp duruyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…