- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.701
haftasonları lenaya tek bakıyorum kimse yok
bizde seni cok özledik bebeğimmmmmmmmmmHosbuldum gülüüüüümsizi cok özledim ya iyki tanistik sürekli aklimdasiniz Sizi seviyoruuum
ooo insan tüp bebeğe başlayacağı zaman erkenci oluosa demekGünaaaydıııın
Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli kiÇok sinir bozucu.böyle soru soranlara beklenmedik bir cevap verip dumur edeceksin.bana da emiyor mu diyip duruyorlar.annem bile gece doymuyor galiba demesine kızdım diye laf altından gece uyuyor mu diye sorup duruyo.çünkü ona göre uyuyorsa karnı doymuş demekmiş..
kimse kimsenin hayatına burnunu sokmasa keşke.akraba aile dediğimiz insanlar her hakkı kendinde görüyor.cenazeymiş,evliliğe yeni adapte olmanmış kimin umrunda? Hele karnına dokunma?
Ruhen ve fiziken iyi değilim canım...
saçma sapan cümleler...........Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli ki
Eki Görüntüle 2976825 Eki Görüntüle 2976826
Aman hic bitmez bunlar neden kimse kimsenin cocuguna karisir ki bu kulaklar " sen ne bi im annesin bu cocuk gelismemis nekadar kötü bi annesisin doktor görse bu bebenin hali ne der "Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli ki
Eki Görüntüle 2976825 Eki Görüntüle 2976826
Yerim ben lenayıııııhaftasonları lenaya tek bakıyorum kimse yok
resmen aradığınıx kişiye şuanda ulaşılamıyor
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz modundayım
bizde seni cok özledik bebeğimmmmmmmmmm
ooo insan tüp bebeğe başlayacağı zaman erkenci oluosa demek
Ruhen ve fiziken iyi değilim canım...
İki türlü de duzeldigimde geleceğim
Ben de kaynanan nereden çıkacak diye bekliyordumsaçma sapan cümleler...........
neyseki bana pek fazla kurılmuor... çünkü alacakları cvbı biliyorlar
ama kuranda yok değil örn: kaynanam
Yok artık ya böylesini de hiç duymamıştım. Kendi beyin gelişimini de bir ara gidip tetkik ettirse. Daha neler duyacağız ya tövbeler olsun. Kızına da maşallah o bir ayda neler çekti çocukcağız kim bilirAman hic bitmez bunlar neden kimse kimsenin cocuguna karisir ki bu kulaklar " sen ne bi im annesin bu cocuk gelismemis nekadar kötü bi annesisin doktor görse bu bebenin hali ne der "
Daha bir kac gün öncede kizim 4 dis cikartti 9 aylikken hepsi o dokuz ayda cikti yani arkadasin komusuyu kiyas yapiyor kendi bebegi ile o 9 aylikmis daha hic cikartmamis " neyse ztn erken dis cikartanlarin beyinleri gelismiyor salak oluyorlarmis benim yavrum cok akilli olcak demekki " dedi far görmüs tavsan gibi baka kaldik kizimla
İyi ol iyi iyi. Herkes iyi olsunRuhen ve fiziken iyi değilim canım...
İki türlü de duzeldigimde geleceğim
oyy güzel haberlerle inşallah kuzumYerim ben lenayııııı
Sabah gittik test verdik kuzusağlık ocağında yaptırdık testleri Yarın yine erkenciyim yarında rubella igg yi yaptırcam
Allah çıkartmasınBen de kaynanan nereden çıkacak diye bekliyordum
Yok artık ya böylesini de hiç duymamıştım. Kendi beyin gelişimini de bir ara gidip tetkik ettirse. Daha neler duyacağız ya tövbeler olsun. Kızına da maşallah o bir ayda neler çekti çocukcağız kim bilir
Aman bırak o kendi dünyasında sen kendi dünyanda ayrı ayrı takılın işteAllah çıkartmasın
YaaaağğğniiiiiAsko sende hamilesin artik darisi bize
ben ayrı takılıorumda nedense o benden ayrı takılmıorAman bırak o kendi dünyasında sen kendi dünyanda ayrı ayrı takılın işte
Gelinini seviyorben ayrı takılıorumda nedense o benden ayrı takılmıor
Bugün 7. günüm gülo. Benle aynı gün transfer olan herkesin çoktan kanları uçuşa geçti. Ben sıramı savdım ilk deneme için belliki
bir kaşık suda öldürecek kadar çokGelinini seviyor
7. günde çatlatma iğnesi ve kanmı vermişler ?Bugün 7. günüm gülo. Benle aynı gün transfer olan herkesin çoktan kanları uçuşa geçti. Ben sıramı savdım ilk deneme için bellikidiğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Kan veren de var idrar bakan da. Millet gün ve gün idrar testindeki koyulaşmayı bile yakalıyor şu an. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti bizde çoktan. Benim kan değerimde küçücük bile bir yükseliş yokbir kaşık suda öldürecek kadar çok
7. günde çatlatma iğnesi ve kanmı vermişler ?
ya düşerse peki ?
Ben aşılama olduğum zaman doktorum çatlatma iğnesinin etkisi 12. günde geçer demiştiKan veren de var idrar bakan da. Millet gün ve gün idrar testindeki koyulaşmayı bile yakalıyor şu an. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti bizde çoktan. Benim kan değerimde küçücük bile bir yükseliş yokhemşireyi aradım bugün, 7. Günden sonra gebelik olma ihtimali var mı, herkes öğreniyor diye, "bazen" olabiliyor diye yanıt verdi. Bu "bazen" benim için yeterliydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?