Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk nerdesinn yeni gıybet var
haftasonları lenaya tek bakıyorum kimse yok
resmen aradığınıx kişiye şuanda ulaşılamıyor
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz modundayım

Hosbuldum gülüüüüüm sizi cok özledim ya iyki tanistik sürekli aklimdasiniz Sizi seviyoruuum
bizde seni cok özledik bebeğimmmmmmmmmm

Günaaaydıııın
ooo insan tüp bebeğe başlayacağı zaman erkenci oluosa demek

Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli ki

Neresinden baksan hepsi haddini aşmak. O dediğini de yazmış kitaba daha fazlasını da. Hiç bitmeyecek bu belli ki
Eki Görüntüle 2976825 Eki Görüntüle 2976826
Aman hic bitmez bunlar neden kimse kimsenin cocuguna karisir ki bu kulaklar " sen ne bi im annesin bu cocuk gelismemis nekadar kötü bi annesisin doktor görse bu bebenin hali ne der "

Daha bir kac gün öncede kizim 4 dis cikartti 9 aylikken hepsi o dokuz ayda cikti yani arkadasin komusuyu kiyas yapiyor kendi bebegi ile o 9 aylikmis daha hic cikartmamis " neyse ztn erken dis cikartanlarin beyinleri gelismiyor salak oluyorlarmis benim yavrum cok akilli olcak demekki " dedi far görmüs tavsan gibi baka kaldik kizimla

Yerim ben lenayııııı
Sabah gittik test verdik kuzu sağlık ocağında yaptırdık testleri Yarın yine erkenciyim yarında rubella igg yi yaptırcam

saçma sapan cümleler...........
neyseki bana pek fazla kurılmuor... çünkü alacakları cvbı biliyorlar
ama kuranda yok değil örn: kaynanam
Ben de kaynanan nereden çıkacak diye bekliyordum
Yok artık ya böylesini de hiç duymamıştım. Kendi beyin gelişimini de bir ara gidip tetkik ettirse. Daha neler duyacağız ya tövbeler olsun. Kızına da maşallah o bir ayda neler çekti çocukcağız kim bilir

Yerim ben lenayııııı
Sabah gittik test verdik kuzu sağlık ocağında yaptırdık testleri Yarın yine erkenciyim yarında rubella igg yi yaptırcam
oyy güzel haberlerle inşallah kuzum

Allah çıkartmasın

Asko sende hamilesin artik darisi bize
Yaaaağğğniiiii pek hamile sayılmam, benle aynı gün transfer olanların hatta 3. Gün embriyosu olanların bile hamilelikleri çıkmaya başladı, ben negatifim hala. Değişeceğini düşünmüyorum ama kısmet tabi ama sizi dört gözle bekliyorum

ben ayrı takılıorumda nedense o benden ayrı takılmıor

Katre_g şafak kaç gülüm
Bugün 7. günüm gülo. Benle aynı gün transfer olan herkesin çoktan kanları uçuşa geçti. Ben sıramı savdım ilk deneme için belliki diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Gelinini seviyor
bir kaşık suda öldürecek kadar çok

Bugün 7. günüm gülo. Benle aynı gün transfer olan herkesin çoktan kanları uçuşa geçti. Ben sıramı savdım ilk deneme için belliki diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
7. günde çatlatma iğnesi ve kanmı vermişler ?
ya düşerse peki ?

bir kaşık suda öldürecek kadar çok

7. günde çatlatma iğnesi ve kanmı vermişler ?
ya düşerse peki ?
Kan veren de var idrar bakan da. Millet gün ve gün idrar testindeki koyulaşmayı bile yakalıyor şu an. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti bizde çoktan. Benim kan değerimde küçücük bile bir yükseliş yok hemşireyi aradım bugün, 7. Günden sonra gebelik olma ihtimali var mı, herkes öğreniyor diye, "bazen" olabiliyor diye yanıt verdi. Bu "bazen" benim için yeterliydi zaten

Ben aşılama olduğum zaman doktorum çatlatma iğnesinin etkisi 12. günde geçer demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…