Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katre_g kanmı verdinki ben orayı kaçırmışım
Verdim kuzu, herkesinki çıkmaya başlayınca idrar ve kan testi yaptım. İki markada idrarda pozitif çıkıyordum, bir markada negatif çıkıyordum. Herkesin belli olunca dün gittim kan verdim. 1.24 çıktı. Size de söylemedim belki bugün bir değişiklik olur diye. Bu sabah da idrar testi yaptım kalbim kadar temizdi

nutkum tutuldu desem ne diyim bilmiyorum
ama yinede beklesekmi ?
bizim tüp bebek topiğinde negatif olup sonradan pozitif çıkan cok var
ha bunu seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama yinede beklesekmi

nutkum tutuldu desem ne diyim bilmiyorum
ama yinede beklesekmi ?
bizim tüp bebek topiğinde negatif olup sonradan pozitif çıkan cok var
ha bunu seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama yinede beklesekmi
Ya ilaçları kullanıcam test gününe kadar, günümde de test yapıcam ama değişmiceni biliyorum. Küçücük bir ihtimal yok mu var muhtemelen ama sanmıyorum ki beni bulsun o ihtimal. Can sağlığı olsun ya napalım. Gücümüz yetince ilerde bir daha deneriz belki

Sen kendini kötüye hazırla güzellik olursa sürpriz olsun kuzu, bende kendimi çok kaptırmıyorum. Çok kaptırmamak lazım ne olur ne olmaz. İnşallah pozitife döner en büyük duam bu

Belki

Oyh Seren Serengil de bugün şeyi anlatıyordu. Tüp tedavisinde aldığı kilolardan kurtulmak için yaptırmış o sakat ameliyatı. Zor yav 8-9 kez denemiş bir de. Cem miydi kimdi biri bir hastasını paylaşmıştı. 13. denemede hamile kalmış kadın

Kız belki dediğim maddiyat gerektiriyor bu işler yalan mı art arda biraz zor diye düşünerek dedim, ee biraz da karamsarlık yüklenmiş olabilir tabi üstüme
Benim de böyle konuşunca bir sopalayasım geliyor da çok üstüne gitmeyeyim diyorum. Sanki böyle her şey olmuş bitmiş, bundan sonra komple bu işleri bırakacakmış gibi bir izlenim oluyor di mi
Hahah o zaman size güzel haber vereyim. İş yerinde bu sene bana bonus ödemesi yapılacakmış az önce aldım haberi bir yerden alan bir yerden veriyor resmen atla deve değil ama bizi rahatlatır yine bayağı
Eee bu açıklamayı biz burdan yaptık zaten ille basın mı çağıralım
Kız o da mı tüp yapmış? Kimleyken denemiş hiç tutmamış demekki onun çocuğu yok di mi seren serengilin kafamda deli sorular

Sen kendini kötüye hazırla güzellik olursa sürpriz olsun kuzu, bende kendimi çok kaptırmıyorum. Çok kaptırmamak lazım ne olur ne olmaz. İnşallah pozitife döner en büyük duam bu
Sağol kuzu belki döner sana ilkinde nasip olsun inşallaaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…