- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.801
Tesadüfe bak komşu çocuğu bir kızda benim fırını çalıştırmıştı içindeki paketli şeyler yanmıştı bir an noluyor dedim okurkenKız öyle değil bir başına gelsin görürsün. Bizim bir arkadaşın kızı peşinde dört dönmemize rağmen gitmiş fırının tuşlarıyla oynamış. İçinde bir sürü paketli gıda vardı. Fansız modda çalıştırmış bi de tesadüf, içindekiler yanana kadar fark etmedik bile. Aynı gün annesi babası eve dönünce fark ettiler ki sabah çıkmadan kendi fırınlarını da çalıştırmış
Döktürtenler sag olsundayloşum yine döktürmüşsün taze anncik
Ohaaa zirvede baslamisiz deseneeeeDoktor beeeeey kesin mi sezaryen oluyorum? Reçetemi de tarihimi de yazmış, bak yeaaDaha var var var. Ütü bilem yapmadım. Perdeleri yıkamadım. Hazırlık yapasım gelmiyor ya her gün kendimi "Daha var" diye rahatlatıyorum. Bu rahatlığın sonu nereye çıkacak bakam
Eki Görüntüle 2977696
Senin daha gidecek cooooğkk yolun var, kız çocuk hic çocukdaha yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
33 olmuşsun
kalkkkkkkkkkkkkk
yiii şimdi sen vedayler dayler en üst mertebe ana iseniz
ben neyim
Kızımın nesini beğenmion bakDöktürtenler sag olsun
Ohaaa zirvede baslamisiz deseneeee
Senin daha gidecek cooooğkk yolun var, kız çocuk hic çocukyerim onun totosunuuuuuğ
Anam bu tatlış mı tatlış yılbaşı prensesi kimKızımın nesini beğenmion bak
Bulutummmm eminim senin minnoşta bizden tatlıdırAnam bu tatlış mı tatlış yılbaşı prensesi kimyerim ki süslü annenin süslü kızı maşallah büyümüş saçlar da uzamış
Kızımın nesini beğenmion bak
Benim gözler de direkt saça gitti. Fön çekilir ha ne güzel uzamış. Saçlı bebe çok seviyomAnam bu tatlış mı tatlış yılbaşı prensesi kimyerim ki süslü annenin süslü kızı maşallah büyümüş saçlar da uzamış
Allammm ölürümmmmmmm, maaşallah kuzuummm benimmmKızımın nesini beğenmion bak
Anası gibi,Benim gözler de direkt saça gitti. Fön çekilir ha ne güzel uzamış. Saçlı bebe çok seviyom
Hahahahha hık demiş anasının burnundan düşmş hahahaAllammm ölürümmmmmmm, maaşallah kuzuummm benimmm
Ay hic anasina cekmemis, ayni daylos teyzesiiiiiiiahshshdhs
O diil de benim bebe full sac dogdu ahsjshdhs
Cuko teyzesiiiiOy maşallah yerim baluşşşş
Ya bu saç olayı nasıl hikaye kim bulmuş? Ejderyalar gibi alev saçsam saçarım, öyle yanıyorum, hele de akşamları... Eğer saçlı doğmazsa kim verecek bunun hesabını!!!Anası gibi,
Zaten anasınıda seevion demi
Hahahahha hık demiş anasının burnundan düşmş hahaha
Ama hadi kaynanasıda fena sayılmaz
Ay ben o saçlar yüzünden yangn yeri gibi imdat yanıorm die bağırıodm gebeyken
Ne bilem alakasi var midir, benim yanmamistiAnası gibi,
Cuko teyzesiiii
Hadi elini çabuk tut. Arkadaş lazmmm
Anası gibi,
Cuko teyzesiiii
Hadi elini çabuk tut. Arkadaş lazmmm
Ya bu saç olayı nasıl hikaye kim bulmuş? Ejderyalar gibi alev saçsam saçarım, öyle yanıyorum, hele de akşamları... Eğer saçlı doğmazsa kim verecek bunun hesabını!!!
Ne bilem alakasi var midir, benim yanmamisti
Kaynanasi baldan datlu beeeehhhhh
Allah seni.. başını yaaaaa.. offf... diye okurkenGünaydın kızlarım. Derdi veren dermanını da veriyo. Sayımdan nefes alamıyorum ki başarısız denemeyi düşüneyim vallasayım yetmiyormuş gibi bir de hasta oldum üstüne eşimden kaptım ben hep evdeyim ama dışardan bana durmadan hastalık getiriyor yaaa yarın sabah test verene kadar ilaç da içmek istemiyorum yine de ilaç da içemediğim için hastalıktan kırılıyorum bir yandan dün de uyuyup dinlenim dedim ama gece 12 ye kadar bilgisayarın başında kaldım ocağın 2. Haftasına kadar ben bu tempoda devam ederim.
Kendi negatifimi size pompaladıktan sonraaaaaasiz nasılsınız bakim
Ballar balBulutummmm eminim senin minnoşta bizden tatlıdır
Bal bunlar bunlar
Tşk ederiz teyzesi
Günaydın katrecim geçmiş olsunGünaydın kızlarım. Derdi veren dermanını da veriyo. Sayımdan nefes alamıyorum ki başarısız denemeyi düşüneyim vallasayım yetmiyormuş gibi bir de hasta oldum üstüne eşimden kaptım ben hep evdeyim ama dışardan bana durmadan hastalık getiriyor yaaa yarın sabah test verene kadar ilaç da içmek istemiyorum yine de ilaç da içemediğim için hastalıktan kırılıyorum bir yandan dün de uyuyup dinlenim dedim ama gece 12 ye kadar bilgisayarın başında kaldım ocağın 2. Haftasına kadar ben bu tempoda devam ederim.
Kendi negatifimi size pompaladıktan sonraaaaaasiz nasılsınız bakim
Ben hep diyorum zaten, biz yıl sonu kapanışı yapmıyoruz, kapanış bizi yapıyo diyeAllah seni.. başını yaaaaa.. offf... diye okurken
sonundaki pompalamaya hahahaha die tepkim
kuzum kolay gelsn.. yılsonu benide vurdu valla...
Valla dediğin gibi fırsat buldukçaBallar bal
Günaydın katrecim geçmiş olsunenişte bulaştırdığı gibi baksın sana.nane limon şifa olsun fırsat buldukça uyu
kullandım cnm ama zaten benm yumurtalarımda kalitesizlik yada azlık yoktu fakat yinede ben onun mucizeler yarattığını düşünmüyorum...Bal0ncuk bak sana ne soricim. Hep duyuyorum arı sütü polen, yumurta kalitesini artırıyor diye. Sen kullandın mı? Geçen markette beeo markasınınkini gördüm fiyatı çok uçuk değildi. Bu takviyeler genelde pahalı oluyo ya ondan şaşırdım. Acaba başka bir türünü mü kullanmak gerekiyor diye düşündüm. Bunun çeşitleri var mı kuzu ya? Ya da marketten o beeo markanın alsam arı sütü polen karışımını o da olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?