Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesadüfe bak komşu çocuğu bir kızda benim fırını çalıştırmıştı içindeki paketli şeyler yanmıştı bir an noluyor dedim okurken ama başka sessiz kendi halinde oynayan bebelerde çok gördüm neden bizimkiler öyle olmasın bizim neyimiz eksik

dayloşum yine döktürmüşsün taze anncik
Döktürtenler sag olsun
Ohaaa zirvede baslamisiz deseneeee
daha yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
33 olmuşsun
kalkkkkkkkkkkkkk

yiii şimdi sen ve dayler dayler en üst mertebe ana iseniz
ben neyim
Senin daha gidecek cooooğkk yolun var, kız çocuk hic çocuk yerim onun totosunuuuuuğ

Döktürtenler sag olsun

Ohaaa zirvede baslamisiz deseneeee

Senin daha gidecek cooooğkk yolun var, kız çocuk hic çocuk yerim onun totosunuuuuuğ
Kızımın nesini beğenmion bak

Eklentiler

• IMG_20211228_145139.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 48
Benim gözler de direkt saça gitti. Fön çekilir ha ne güzel uzamış. Saçlı bebe çok seviyom
Anası gibi,
Zaten anasınıda seevion demi

Allammm ölürümmmmmmm, maaşallah kuzuummm benimmm
Ay hic anasina cekmemis, ayni daylos teyzesiiiiiii ahshshdhs
O diil de benim bebe full sac dogdu ahsjshdhs
Hahahahha hık demiş anasının burnundan düşmş hahaha
Ama hadi kaynanasıda fena sayılmaz
Ay ben o saçlar yüzünden yangn yeri gibi imdat yanıorm die bağırıodm gebeyken

Oy maşallah yerim baluşşşş
Cuko teyzesiiii
Hadi elini çabuk tut. Arkadaş lazmmm

Ya bu saç olayı nasıl hikaye kim bulmuş? Ejderyalar gibi alev saçsam saçarım, öyle yanıyorum, hele de akşamları... Eğer saçlı doğmazsa kim verecek bunun hesabını!!!

Ne bilem alakasi var midir, benim yanmamisti
Kaynanasi baldan datlu beeeehhhhh

İnşallah baluşumm

Ya bu saç olayı nasıl hikaye kim bulmuş? Ejderyalar gibi alev saçsam saçarım, öyle yanıyorum, hele de akşamları... Eğer saçlı doğmazsa kim verecek bunun hesabını!!!

Ne bilem alakasi var midir, benim yanmamisti
Kaynanasi baldan datlu beeeehhhhh

N Neal sorunun cvbını aşağda dayler vermiş.. bak onun yanmamış
benim deli gibi yanmış.. demek ki tamamen hurafe

Günaydın kızlarım. Derdi veren dermanını da veriyo. Sayımdan nefes alamıyorum ki başarısız denemeyi düşüneyim valla sayım yetmiyormuş gibi bir de hasta oldum üstüne eşimden kaptım ben hep evdeyim ama dışardan bana durmadan hastalık getiriyor yaaa yarın sabah test verene kadar ilaç da içmek istemiyorum yine de ilaç da içemediğim için hastalıktan kırılıyorum bir yandan dün de uyuyup dinlenim dedim ama gece 12 ye kadar bilgisayarın başında kaldım ocağın 2. Haftasına kadar ben bu tempoda devam ederim.

Kendi negatifimi size pompaladıktan sonraaaaaa siz nasılsınız bakim

Allah seni.. başını yaaaaa.. offf... diye okurken
sonundaki pompalamaya hahahaha die tepkim
kuzum kolay gelsn.. yılsonu benide vurdu valla...

Bulutummmm eminim senin minnoşta bizden tatlıdır
Bal bunlar bunlar
Tşk ederiz teyzesi
Ballar bal
Günaydın katrecim geçmiş olsun enişte bulaştırdığı gibi baksın sana.nane limon şifa olsun fırsat buldukça uyu

Allah seni.. başını yaaaaa.. offf... diye okurken
sonundaki pompalamaya hahahaha die tepkim
kuzum kolay gelsn.. yılsonu benide vurdu valla...
Ben hep diyorum zaten, biz yıl sonu kapanışı yapmıyoruz, kapanış bizi yapıyo diye
Ballar bal

Günaydın katrecim geçmiş olsun enişte bulaştırdığı gibi baksın sana.nane limon şifa olsun fırsat buldukça uyu
Valla dediğin gibi fırsat buldukça
Sen nasılsın kuzu minik nasıl. Daha önce bu sorucamı cevapladıysan da kaçırmış olabilirim. En son kakasını takip edecektin ufağın. Sorun devam etti mi?

Bal0ncuk bak sana ne soricim. Hep duyuyorum arı sütü polen, yumurta kalitesini artırıyor diye. Sen kullandın mı? Geçen markette beeo markasınınkini gördüm fiyatı çok uçuk değildi. Bu takviyeler genelde pahalı oluyo ya ondan şaşırdım. Acaba başka bir türünü mü kullanmak gerekiyor diye düşündüm. Bunun çeşitleri var mı kuzu ya? Ya da marketten o beeo markanın alsam arı sütü polen karışımını o da olur mu?

kullandım cnm ama zaten benm yumurtalarımda kalitesizlik yada azlık yoktu fakat yinede ben onun mucizeler yarattığını düşünmüyorum...
biz tüpe başlamadan 3 ay önce eşli olarak takviye kullanmıştık onun yararını cok görmüştük
ama ikimizde saatli ve hergün düzenli kullanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…