- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.821
C vitamini alin asko gecmis olsunGünaydın kızlarım. Derdi veren dermanını da veriyo. Sayımdan nefes alamıyorum ki başarısız denemeyi düşüneyim vallasayım yetmiyormuş gibi bir de hasta oldum üstüne eşimden kaptım ben hep evdeyim ama dışardan bana durmadan hastalık getiriyor yaaa yarın sabah test verene kadar ilaç da içmek istemiyorum yine de ilaç da içemediğim için hastalıktan kırılıyorum bir yandan dün de uyuyup dinlenim dedim ama gece 12 ye kadar bilgisayarın başında kaldım ocağın 2. Haftasına kadar ben bu tempoda devam ederim.
Kendi negatifimi size pompaladıktan sonraaaaaasiz nasılsınız bakim
bende seni etiketliyecektim cnmGizlar gunaydin ben doktora geldim
Amin inşallahbende seni etiketliyecektim cnm
hadi güzel sonuçlarla
Dur bakim doktorla görüşünce de bir sorucam ne diyecek takviye işinekullandım cnm ama zaten benm yumurtalarımda kalitesizlik yada azlık yoktu fakat yinede ben onun mucizeler yarattığını düşünmüyorum...
biz tüpe başlamadan 3 ay önce eşli olarak takviye kullanmıştık onun yararını cok görmüştük
ama ikimizde saatli ve hergün düzenli kullanmıştık
Sağol kuzu deniyorum bir şeylerC vitamini alin asko gecmis olsun
Hadi rast gitsinGizlar gunaydin ben doktora geldim
Zaten hurafe. Öyle saçma şey mi olur ya. Rahimle mide arasında bağlantı mı var? Garip garip söylentiler. Sadece erkek bebeğin hareketleri sağda olur lafını bizzat yaşadım, yaşıyorum. Tesadüf mü bilmem
Geçmiş olsun. Kocaların eve hastalık getirmesine HAYIRGünaydın kızlarım. Derdi veren dermanını da veriyo. Sayımdan nefes alamıyorum ki başarısız denemeyi düşüneyim vallasayım yetmiyormuş gibi bir de hasta oldum üstüne eşimden kaptım ben hep evdeyim ama dışardan bana durmadan hastalık getiriyor yaaa yarın sabah test verene kadar ilaç da içmek istemiyorum yine de ilaç da içemediğim için hastalıktan kırılıyorum bir yandan dün de uyuyup dinlenim dedim ama gece 12 ye kadar bilgisayarın başında kaldım ocağın 2. Haftasına kadar ben bu tempoda devam ederim.
Kendi negatifimi size pompaladıktan sonraaaaaasiz nasılsınız bakim
Laan perşembe dedindi ya. Ben de yarını bekliyorum. Yaz bize yaz yaz yazGizlar gunaydin ben doktora geldim
ayy az kaldı
Bunu izleyince neden aklına ben geldimGelin Evi'ndeki Ahsen gelinleri çıldırttı! Kuyumcudan fırlamış gibi, mobilyasının fiyatı 350 bin lira
Show TV'de ekrana gelen Gelin Evi programının ikinci haftasında tüm hafta boyunca yarışacak olan Ahsen gelin, saray yavrusu gibi evi ve üzerinde taşıdığı altınlarıyla ekran başındakileri ve diğer yarışmacıları şaşkına çevirdi. 350 bin liraya Mısır'dan mobilya getirttiğini söyleyen Ahsen...www.mynet.com
N Neal
saçtan kokoşluktanBunu izleyince neden aklına ben geldim
Ya evet görüşmen 31. Aslında biliyorum da benim günlerim şaştı sayımdan sorry
Sagol askosum❤Dur bakim doktorla görüşünce de bir sorucam ne diyecek takviye işine
Sağol kuzu deniyorum bir şeyler
Hadi rast gitsinyarın da cukulatam ın günü galiba di mi
Esim izin alinca bugun geldik neossZaten hurafe. Öyle saçma şey mi olur ya. Rahimle mide arasında bağlantı mı var? Garip garip söylentiler. Sadece erkek bebeğin hareketleri sağda olur lafını bizzat yaşadım, yaşıyorum. Tesadüf mü bilmem
Geçmiş olsun. Kocaların eve hastalık getirmesine HAYIR
Laan perşembe dedindi ya. Ben de yarını bekliyorum. Yaz bize yaz yaz yaz
Cuma dacukulatam günü. Dırı nırı nım
Turkcem A0 hdhdhshshs dedi dediDoktor usg ile bakti cok iyi görünüyor yumurtaliklarin dedi, prolaktine bakalim tekrar dedi kan sonucu bekliyoruz bakalim ilaca baslayacagiz dedi
ohh fözümüz aydın aşkoşDoktor usg ile bakti cok iyi görünüyor yumurtaliklarin dedi, prolaktine bakalim tekrar dedi kan sonucu bekliyoruz bakalim ilaca baslayacagiz dedi
Heyecandandır oTurkcem A0 hdhdhshshs dedi dedi
Cok sukur ya inşallah bu son ilac kullanisim olurohh fözümüz aydın aşkoş
hadi vurduğun gol olsun
Ahahahah tam olarak bu olduHeyecandandır oHadi gözünüz aydın
Hadi bağalım inşallah güzel şeyler olur, güzel haberle gelirsin. Femara mı verdi, ne verdi? Kocan burada olacak kesin değil mi?Cok sukur ya inşallah bu son ilac kullanisim olur
Ahahahah tam olarak bu olducok şükür sorunlar bitti
Sonucu gorunce verecekmis, şimdi gidiyoruz bakalim tekrar ne verecek. İnşallah burada olur ya gitmeyiz artik eskisi kadar diyor ama bakalımHadi bağalım inşallah güzel şeyler olur, güzel haberle gelirsin. Femara mı verdi, ne verdi? Kocan burada olacak kesin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?