- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.841
İyiyizBen hep diyorum zaten, biz yıl sonu kapanışı yapmıyoruz, kapanış bizi yapıyo diye
Valla dediğin gibi fırsat buldukça
Sen nasılsın kuzu minik nasıl. Daha önce bu sorucamı cevapladıysan da kaçırmış olabilirim. En son kakasını takip edecektin ufağın. Sorun devam etti mi?
İnşallah geçer gider kuzumİyiyizdüzeldi çok şükür iki gündür az az mukus geliyor.belkide boğazındaki balgamdandır. Sabah akşam çekmeye başladım.elektrikli burun aspiratörü sipariş ettim daha da düzenli kullanırsam bir şey kalmaz inşallah.Zaten böyle az az devam ederse kakasını götürcem hastaneye bakalım karın ağrısı azaldı gibi
Ohh ohhh daha da iyi olsyn bebişİyiyizdüzeldi çok şükür iki gündür az az mukus geliyor.belkide boğazındaki balgamdandır. Sabah akşam çekmeye başladım.elektrikli burun aspiratörü sipariş ettim daha da düzenli kullanırsam bir şey kalmaz inşallah.Zaten böyle az az devam ederse kakasını götürcem hastaneye bakalım karın ağrısı azaldı gibi
Yerinizi bilin kızıııımKadin dogum polikliniğinde erkekler oturmus, kadınlar ayakta muayene olmayi bekliyor
Erkeklerin işi hep zor. Allah yardımcıları olsun. Nasıl bekliyorlar ki oturarak? Yorulmasınlar öyleKadin dogum polikliniğinde erkekler oturmus, kadınlar ayakta muayene olmayi bekliyor
İnşallah geçer gider kuzum
Bişeyciği kalmaz
İnşallah sağolun bal0ncuk teyzesi ve katre teyzesiOhh ohhh daha da iyi olsyn bebiş
Yerinizi bilin kızıııım
Cefasını çeken biz sefasını her türlü sürenler yine onlar
Gercekten oyleOhh ohhh daha da iyi olsyn bebiş
Yerinizi bilin kızıııım
Cefasını çeken biz sefasını her türlü sürenler yine onlar
Ay cidden aşırı sinir oldum ya, benim eşim hastaneye bile girmiyorErkeklerin işi hep zor. Allah yardımcıları olsun. Nasıl bekliyorlar ki oturarak? Yorulmasınlar öyle
Bizim tüpçüde herifin teki olay çıkarmıştı "Ben bu kağıtları imzalamam" diye. Zavallı sekreter kız anlatmaya çalıştı sakin sakin. Bakanlığın zorunlu tuttuğu evraklar bunlar diye. Mal hala diyor ki "Bankadan kredi mi çekiyoruz ne bunlar böyle?" Açsa okusa görecek ki o evraklar karısını korumak için bilgilendirme içeriyor. Hormonu alan kadın, tüm işkenceyi çeken kadın. Herif altı üstü bir kutuya sperm verip bir de kağıt imzalayacak. Onun da tatavasını yapıyor. Nasıl sövesim gelmişti bak aklıma gelince yine sinirlendim. Hödükler yaAy cidden aşırı sinir oldum ya, benim eşim hastaneye bile girmiyor
Ayyy bilirim bu tipleri ben, nasıl artistlik yapacaklarini sasiriyorlarBizim tüpçüde herifin teki olay çıkarmıştı "Ben bu kağıtları imzalamam" diye. Zavallı sekreter kız anlatmaya çalıştı sakin sakin. Bakanlığın zorunlu tuttuğu evraklar bunlar diye. Mal hala diyor ki "Bankadan kredi mi çekiyoruz ne bunlar böyle?" Açsa okusa görecek ki o evraklar karısını korumak için bilgilendirme içeriyor. Hormonu alan kadın, tüm işkenceyi çeken kadın. Herif altı üstü bir kutuya sperm verip bir de kağıt imzalayacak. Onun da tatavasını yapıyor. Nasıl sövesim gelmişti bak aklıma gelince yine sinirlendim. Hödükler ya
Ben hamileyken öyleydi dr kapısında bekledm kmse kalkmadı... Hepsi karısıyla oturmul.. En son diğer kapının önünde karısını bekleyen amca gel kızım burda otur burdanda görürsn sıranı dediKadin dogum polikliniğinde erkekler oturmus, kadınlar ayakta muayene olmayi bekliyor
Güzel ilaç diğeri gibi kist yapmıo bibiğimFemaraya basladikhic kullanmamistim ya heycan yapiyorum
Güzel güzel büyüsün şimdi yumurta reyizler. Kontrol ne zaman?Femaraya basladikhic kullanmamistim ya heycan yapiyorum
Odunlar isteBen hamileyken öyleydi dr kapısında bekledm kmse kalkmadı... Hepsi karısıyla oturmul.. En son diğer kapının önünde karısını bekleyen amca gel kızım burda otur burdanda görürsn sıranı dedi
Yk amca dedm tşk ederm en azndan düşündün otur sen ben iyiyim dedm..
Amcada yazdklar olsn herkesn insanlığına dedi
Yinede kmse kalkmamıştı
Güzel ilaç diğeri gibi kist yapmıo bibiğim
8 gun sonraGüzel güzel büyüsün şimdi yumurta reyizler. Kontrol ne zaman?
Ne kadar da ortak noktamiz varmis, ne tatlı yazı ve kişi, en dogrusunu yapıyor.
Bu da bıkmış, ironi yapıyorNe kadar da ortak noktamiz varmis, ne tatlı yazı ve kişi, en dogrusunu yapıyor.
Bi gün otobüsteyim, regl olmuşum karnımın ağrısından bildiğin belim büküldü, ayaktayım ama nasıl kötüyüm.Ben hamileyken öyleydi dr kapısında bekledm kmse kalkmadı... Hepsi karısıyla oturmul.. En son diğer kapının önünde karısını bekleyen amca gel kızım burda otur burdanda görürsn sıranı dedi
Yk amca dedm tşk ederm en azndan düşündün otur sen ben iyiyim dedm..
Amcada yazdklar olsn herkesn insanlığına dedi
Yinede kmse kalkmamıştı
Farkındayım iste ama o yazanin kafasi gercek ki, o kisi degil ama gercekBu da bıkmış, ironi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?