Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz düzeldi çok şükür iki gündür az az mukus geliyor.belkide boğazındaki balgamdandır. Sabah akşam çekmeye başladım.elektrikli burun aspiratörü sipariş ettim daha da düzenli kullanırsam bir şey kalmaz inşallah.Zaten böyle az az devam ederse kakasını götürcem hastaneye bakalım karın ağrısı azaldı gibi

İnşallah geçer gider kuzum
Bişeyciği kalmaz

Ohh ohhh daha da iyi olsyn bebiş
Kadin dogum polikliniğinde erkekler oturmus, kadınlar ayakta muayene olmayi bekliyor
Yerinizi bilin kızıııım
Cefasını çeken biz sefasını her türlü sürenler yine onlar

Ohh ohhh daha da iyi olsyn bebiş

Yerinizi bilin kızıııım
Cefasını çeken biz sefasını her türlü sürenler yine onlar
Gercekten oyle
Erkeklerin işi hep zor. Allah yardımcıları olsun. Nasıl bekliyorlar ki oturarak? Yorulmasınlar öyle
Ay cidden aşırı sinir oldum ya, benim eşim hastaneye bile girmiyor

Ay cidden aşırı sinir oldum ya, benim eşim hastaneye bile girmiyor
Bizim tüpçüde herifin teki olay çıkarmıştı "Ben bu kağıtları imzalamam" diye. Zavallı sekreter kız anlatmaya çalıştı sakin sakin. Bakanlığın zorunlu tuttuğu evraklar bunlar diye. Mal hala diyor ki "Bankadan kredi mi çekiyoruz ne bunlar böyle?" Açsa okusa görecek ki o evraklar karısını korumak için bilgilendirme içeriyor. Hormonu alan kadın, tüm işkenceyi çeken kadın. Herif altı üstü bir kutuya sperm verip bir de kağıt imzalayacak. Onun da tatavasını yapıyor. Nasıl sövesim gelmişti bak aklıma gelince yine sinirlendim. Hödükler ya

Ayyy bilirim bu tipleri ben, nasıl artistlik yapacaklarini sasiriyorlar

Kadin dogum polikliniğinde erkekler oturmus, kadınlar ayakta muayene olmayi bekliyor
Ben hamileyken öyleydi dr kapısında bekledm kmse kalkmadı... Hepsi karısıyla oturmul.. En son diğer kapının önünde karısını bekleyen amca gel kızım burda otur burdanda görürsn sıranı dedi
Yk amca dedm tşk ederm en azndan düşündün otur sen ben iyiyim dedm..
Amcada yazdklar olsn herkesn insanlığına dedi
Yinede kmse kalkmamıştı

Femaraya basladik hic kullanmamistim ya heycan yapiyorum
Güzel ilaç diğeri gibi kist yapmıo bibiğim

Odunlar iste oyleymis canim inşallah vesile olur ya
Güzel güzel büyüsün şimdi yumurta reyizler. Kontrol ne zaman?
8 gun sonra

Bi gün otobüsteyim, regl olmuşum karnımın ağrısından bildiğin belim büküldü, ayaktayım ama nasıl kötüyüm.
Biri yer verse geyiği döndü, adamın biri söylene söylene kalktı, neymiş efendim, ben otobüste oturarak gitmek için numara yapıyomuşum.
Ama nasıl zoruma gitti var ya. Be adam görmüyo musun koskoca kadınım, ayakta gitmek hiç yapmadığım şey değil, 15 dakika oturcam diye niye o kadar rol keseyim, elim karnımda, yanmda ağrı kesici yok, sınavdan çıkmışım, ağrıdan konuşamıyodum bile.
Hakikaten bazıları, neyseee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…