- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.321
ne düşünüon mesela?Buhar ne kiz shhdhshdhd buhran dedimbunalim gibisinden yani ahshahs. İlk donemler insan daha içine kapanıyor cocugu cozmeye çalışıyorsun, dogum agrilari, psikolojik değişiklik vs vs, sonraki aylar o oturuşuyor. İlla ki diştir, ataktir bsyler oluyor yne ama ilk zamanlarin bunalimi ve çaresizliği bitkinligi olmuyor onu demek istedim. Yorgunluk artabilir tabii, misal simdi ben ise başladım, 7de kalkıyorum, hazirlanip okula gidiyorum, 2-3 arasi eve geliyorum, sonra full bebekle kosturmaca ev işinden bsyler yapmaya calismaca, derken 21.30civari uyuyor, duş al hazirlik yap, ortalik toparla vs gece 12bucuk civari uyu, gece de kalk, sonra yne 7de kalk hep bir tempo, dinlenmeye vakit yok, vucut harap ama cocugun dilini cozmus olmak ve bu yoğunluk icinde günlük huysuzluk kâr, gunu gununu tutmamasi bile dahil olmak uzere bir duzen içinde ilerlemesi cok daha güzel.
Bu arada iyiyZ cok sukur beybisu
Robot süpürgem mikkemmel, her gun işini yapıyor sağ olsun, yerleri düşünmüyorum
bişi dedilermi duyduk felan
bitek şu dikiş konusunda yorum yapamıorumKızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe
Sana krem verdi mi oraya iz olmasın diye kullanman için? O kremlerde daha az iz ve daha normal deriye yakın deri yaratmak için faydalı oluyor diye biliyorum. Hatta yara kapandıktan sonra orası düzleşsin diye üstünebir topu var tırtıklı onla gezdirerek sürüyorsun. Ben birkaç operasyonda kullanmıştım ama yara izimi görebilicem yerler olmadığından çok da yorum yapamıyorum. Mesela kepçe kulak operasyonu olmuştum, kulak arkama topsuz şekilde kullanmıştım. Şimdi elimle yokladığımda falan hiçbir engebe hissetmiyorum orda. Kullanıp yorum yapanlar da çok memnundu internette.Kızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe
Halıda kullanılmaması için ayar mı var yoksa siz hal olmayan oda da mı kullanıyorsunuz. Ben en çok banyoa kullanim istiyorum aslında orası kıl tüy çok oluyor. Ama banyodaki ince ayak havlularına falan takılıyor, banyo paspasını yerinden oynatıyor takılıp falan. Ben de komple paspasları silkeleyip duşakabinin üstüne atıyorum, sonra çalıştırıyorm onu. Tahmin ediyorum bu son modeller çok şükeladır hee geçen mağazada baktım 5000 tele falandı o xiaomiler.Tabii ki sürecin tamami bir düzen olusturma yenilik rutin çemberinde gidiyor
Benim süpürge yaklaşık 3 yil olacak sanırım, 2bucuk yili var yani. Takıldığı 2 yer var orayı engelleyince takılmıyor. Bir yere carpsa dahi yayli yan kenarları oldugu icin cizmiyor. Biz hali da kullanmıyoruz o açıdan da rahatız. Benimki tesvor t8. Cok da ileri duzey degil. Xiaomi gibi markalarin güncel ve daha iyi modelleri var tabii ama bize yetiyor simdilik, her gun calistirdigimiz için.
Evet o hassasiyet ilk haftalar daha fazla oluyor, sonraları azalsa dahi hala devam ediyor. Azcik bi yere degdirsem orayı, acitiyor. Uyusukluk zaten var. İlk zamanlar daha kirmizi ve şişik gibiydi, simdi daha iyi.
Benim robotta eski model banyonun girisinde esik var çıkamıyor oraya benimki, puskullu hali olan odaya girince oda takiliyor puskule. Icine kıvırıyorum ben oraya sokacaksamSana krem verdi mi oraya iz olmasın diye kullanman için? O kremlerde daha az iz ve daha normal deriye yakın deri yaratmak için faydalı oluyor diye biliyorum. Hatta yara kapandıktan sonra orası düzleşsin diye üstünebir topu var tırtıklı onla gezdirerek sürüyorsun. Ben birkaç operasyonda kullanmıştım ama yara izimi görebilicem yerler olmadığından çok da yorum yapamıyorum. Mesela kepçe kulak operasyonu olmuştum, kulak arkama topsuz şekilde kullanmıştım. Şimdi elimle yokladığımda falan hiçbir engebe hissetmiyorum orda. Kullanıp yorum yapanlar da çok memnundu internette.
Halıda kullanılmaması için ayar mı var yoksa siz hal olmayan oda da mı kullanıyorsunuz. Ben en çok banyoa kullanim istiyorum aslında orası kıl tüy çok oluyor. Ama banyodaki ince ayak havlularına falan takılıyor, banyo paspasını yerinden oynatıyor takılıp falan. Ben de komple paspasları silkeleyip duşakabinin üstüne atıyorum, sonra çalıştırıyorm onu. Tahmin ediyorum bu son modeller çok şükeladır hee geçen mağazada baktım 5000 tele falandı o xiaomiler.
Ya evet ben de öyle düzenlemeler yaparak kullanabiliyorum, küçük püsküllerde sorun çıkarmıyor ama büyük olursa çıkarıyor. Ben istiyorum ki ben müdahale etmeden tüm işini kendi görsünBenim robotta eski model banyonun girisinde esik var çıkamıyor oraya benimki, puskullu hali olan odaya girince oda takiliyor puskule. Icine kıvırıyorum ben oraya sokacaksam
En cok seni seni, bihterimi ahdhwhdhsne düşünüon mesela?
beni düşünüosan ay alv yu dayloş
bişi dedilermi duyduk felan
gerçi demezler
bitek şu dikiş konusunda yorum yapamıorum
nerdeyse iz bile kalmadı hiç bişi kullanmadım ama o sezeryan göbeği denilen şey doğru
Bizim evde komple hali yokSana krem verdi mi oraya iz olmasın diye kullanman için? O kremlerde daha az iz ve daha normal deriye yakın deri yaratmak için faydalı oluyor diye biliyorum. Hatta yara kapandıktan sonra orası düzleşsin diye üstünebir topu var tırtıklı onla gezdirerek sürüyorsun. Ben birkaç operasyonda kullanmıştım ama yara izimi görebilicem yerler olmadığından çok da yorum yapamıyorum. Mesela kepçe kulak operasyonu olmuştum, kulak arkama topsuz şekilde kullanmıştım. Şimdi elimle yokladığımda falan hiçbir engebe hissetmiyorum orda. Kullanıp yorum yapanlar da çok memnundu internette.
Halıda kullanılmaması için ayar mı var yoksa siz hal olmayan oda da mı kullanıyorsunuz. Ben en çok banyoa kullanim istiyorum aslında orası kıl tüy çok oluyor. Ama banyodaki ince ayak havlularına falan takılıyor, banyo paspasını yerinden oynatıyor takılıp falan. Ben de komple paspasları silkeleyip duşakabinin üstüne atıyorum, sonra çalıştırıyorm onu. Tahmin ediyorum bu son modeller çok şükeladır hee geçen mağazada baktım 5000 tele falandı o xiaomiler.
Evet bizim evdeki shaggylerde de takılmıyordu. Kafalarına göre işe yapıyorlr. Evdeki bozulsun da yenisini alim diye gözünün içine bakıyorumEn cok seni seni, bihterimi ahdhwhdhs
Bizim evde komple hali yokbi ayar yok onunla ilgili. Ama aynısı ablam ve annemde var, hatta annemin bazi halılar Shaggy deniyor ya onlardan, ama onda da takilmiyor. Belki yüksek diyedir. Her gün calisinca kil tuy toz hic görmüyosun cok mutlu olyo insan
Senin de günün kutlu olsun aşgımSelam sevgililer gününüz kutlu olsun sevgililerim aghshsj
Hahahah ama cidden bizimki de bozulsa hemen alirim, elim kolum gibi resmen yaEvet bizim evdeki shaggylerde de takılmıyordu. Kafalarına göre işe yapıyorlr. Evdeki bozulsun da yenisini alim diye gözünün içine bakıyorumBir de elektrikli süpürgem bozulsun istiyorum, yerine şarjlı bükülen dik süpürgelerden alıcamahahahaha
Senin de günün kutlu olsun aşgım
Benim dikislerim cok kotu neos, her seyi bozuk ve sis. Dr derin cok hassas ondan boyle oldu dedikizariklik falan varmi aciyan yerde
Göbekten aşağısı komple aşırı hassas gibi. Kızarıklık falan yok da dikişlerin hemen üst kısmındaki deri bombeli başından beriEvet o hassasiyet ilk haftalar daha fazla oluyor, sonraları azalsa dahi hala devam ediyor. Azcik bi yere degdirsem orayı, acitiyor. Uyusukluk zaten var. İlk zamanlar daha kirmizi ve şişik gibiydi, simdi daha iyi.
Cok degilde iste paramiz o kadar luksune yetmirYa evet ben de öyle düzenlemeler yaparak kullanabiliyorum, küçük püsküllerde sorun çıkarmıyor ama büyük olursa çıkarıyor. Ben istiyorum ki ben müdahale etmeden tüm işini kendi görsünçok mu şey istiyorum sen söyle aşko
Daha cok yeni neos zamanla gececek o acı, sen o jel kremi falanda sür, simdi gormeden bir sey diyemiyorum kontrolde bir göster bakalim ne diceklerGöbekten aşağısı komple aşırı hassas gibi. Kızarıklık falan yok da dikişlerin hemen üst kısmındaki deri bombeli başından beri
Bir arkadaşım kullanıyo çok memnun. Zaten ben de o kocaman elektrikli süpürge yerine el süpürgeleri var ya 15 dk şarjlı onları kullanıyprum evde düşün. Onu elime alıp evde dolanmak daha kolay geliyo peşimde koca süpürgeyle gezmektenseHahahah ama cidden bizimki de bozulsa hemen alirim, elim kolum gibi resmen yadur gidip sevgililer gununu kutlayaym supurgemin, asgum benim jsjdhehdhd
Gecen gördüm o bükülenlerden, nasilmis iyi miyms
Hah evet fakir işi robot kullanıyoruz. Malum bizim paraların gidecek yeri var zaarCok degilde iste paramiz o kadar luksune yetmir
Daha cok yeni neos zamanla gececek o acı, sen o jel kremi falanda sür, simdi gormeden bir sey diyemiyorum kontrolde bir göster bakalim ne dicekler
Demet Akalın sen misin? Üç tane aldıysan birini bize verHemsirecik dayler dayler haaa ama paraya kıyıp dik buharlı ütü aldım bugün geldi. Deneyince yorumlarımı yazarım. Enflasyondan korkuma almak istediğim ne varsa alıyorum deli danalar gibiyim
Kizim ben 40 yilda bir utu yapiyomHemsirecik dayler dayler haaa ama paraya kıyıp dik buharlı ütü aldım bugün geldi. Deneyince yorumlarımı yazarım. Enflasyondan korkuma almak istediğim ne varsa alıyorum deli danalar gibiyim
Evet vardı üstüne katlanmış gibi.zayıfladıkça şişlik geçti orası düzleşti hafif bir bombe kaldı o da zamanla geçer diye düşünüyorumKızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe
Güle güle kullanHemsirecik dayler dayler haaa ama paraya kıyıp dik buharlı ütü aldım bugün geldi. Deneyince yorumlarımı yazarım. Enflasyondan korkuma almak istediğim ne varsa alıyorum deli danalar gibiyim
agshsjsjjDemet Akalın sen misin? Üç tane aldıysan birini bize ver
Hah tam aradığım cevap. Çok sağ olEvet vardı üstüne katlanmış gibi.zayıfladıkça şişlik geçti orası düzleşti hafif bir bombe kaldı o da zamanla geçer diye düşünüyorumkafamı eğdiğimde görüyorum izi.hiçbir krem vermediler.acı başlarda oluyordu artık olmuyor.ama daylerin dediği gibi hafif uyuşukluk hissi devam ediyor
Rica ederim.yakışıklıyı öp yerimeHah tam aradığım cevap. Çok sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?