- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.301
Bildirimi görür görmez inşallahgülme krizine girmemiştir dedim. Girmiş.Hiç güleceğim yoktu
Kahkahadan gözyaşlaem akıo
Gelinnnnnnnnnnn
Iyiyim asko ❤merak ediyorum seni naptin diyeHer doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.
Teşekkür ederim. Guatr değil nodül yani tümör. Soğuk yani kanser olma ihtimali yüksek bir tümör hormonlar iyi diye hiç endokrine yollamadi kadın doğumcu. İnşallah dediğin gibi olur
Amin canım teşekkür ederim
Her nane bende çıkıyor zaten..
Valla hep vardı da ben hamileliği bu kadar etkilediğini bilmiyordumameliyat yolu gözüktü...
Daha iyiyim canım iyi bir doktor bulunca daha da iyi olacağım
Daha iyiyim canım sen nasılsın
Dur bakalım en azından artık biliyorsun. Bundan sonra gereken tedavi neyse yapılır. Her şey hızla yoluna girer inşallahHer doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.
Bak haaaaala yaKız ilk haftalar yorucuysa siz 5ten snrasını görmeyn benceeğğğ
İlk haftalar gariplerm gıkları ckmıo
2 sn brakmaya gelmiosn hemen arkamdan dır dır dır dır
Dost acı söler arkadaş
İlk zaman yaşadığınız şeyler gaz sancısından öteye gidemez yani. Bebenin altı temiz karnı toksa tek sorum gazıdır yani
Daha snra ek gıda serüveni ve çığlıklar başlıı diş sancısı başlıo bağırmalar nızmızlar
Şöyle diyim lena uyku düzeni olan akıllı bir bebek cok şükür.. Şu zamana kadarda göz tıkanıklığı dşnda bir sorun yaşamadm..
Emmedi o kendi bilir
Ama gerçekten şuan 7deyiz mesela
Allahım... Artık dışarıyı biliyor.. Kime nazı geçtiğini bilio.. Yeneklerin tadını bilior
Ve en kötüsi artık kendi isteklerini yaptırmaya çalışıo
Olmayınca evde bir çığlık bir ağlama....
Ek gıdada mesela ele vurma üstü başı berbat etme.. Herşeye hakimiyet kurmaya çalışıo boyunfan büyük işlere kalkışıo
Şuan 0-5 ayı mumla arıormpfff
Yaramıştır yaramıştır. Allah kabul etsin. Sonrakileri telsizsiz şaaparsınızYaramadı işte onu diyom
Allah seni hakshhdjdh bebeye hazırlıkKiz benim sacim kirmiziydi, dedim gebe falan kalirsam akinca çingene gibi gezmiyim dedim agahshshsv
Çociklerimiz aynı zamanda gelmek istiyolarsa demekAy ivitt yaaaaa bebeklerimiz birbirini beklemiştir de ondan böyle sorunlu geçmiştir süreçlerimiz inşbaşka türlüsünü düşünmek istemiyorum
Hoşgeldin ekibeben de sarışındım, hamile kalırsam durmadan açıcı kokusuna maruz kalmim, çingene gibi de dolaşmim diye koyulttum. İyi düşünmüşsün bence ünlüler hep boyatıyorlar hamileyken, katty perry full platin geziyordu hamileyken ama malum biz ünlü değiliz, kesin başımıza bir iş gelir boyatırsak
Hah bebeğim yok ama bizim evde yarım gün el atmim öyle oluyoartık toplu evi unut çocuklu ev mode on bir ingiliz ata sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam "Temiz bir ev ziyan edilmiş bir hayattır" diyordu. Bence doğru da boşver siz keyfinize bakın
Şubatzede hoşgeldin
Ahahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağadaha bir hevesleri geliyor dimi böyle atraksiyonlarda
Günaydııınn kızlarım güünaaydınnn
Yorucu demedim yanniz, daha zor dedimKız ilk haftalar yorucuysa siz 5ten snrasını görmeyn benceeğğğ
İlk haftalar gariplerm gıkları ckmıo
Hiç güleceğim yoktu
Kahkahadan gözyaşlaem akıo
Gelinnnnnnnnnnn
2 sn brakmaya gelmiosn hemen arkamdan dır dır dır dır
Dost acı söler arkadaş
İlk zaman yaşadığınız şeyler gaz sancısından öteye gidemez yani. Bebenin altı temiz karnı toksa tek sorum gazıdır yani
Daha snra ek gıda serüveni ve çığlıklar başlıı diş sancısı başlıo bağırmalar nızmızlar
Şöyle diyim lena uyku düzeni olan akıllı bir bebek cok şükür.. Şu zamana kadarda göz tıkanıklığı dşnda bir sorun yaşamadm..
Emmedi o kendi bilir
Ama gerçekten şuan 7deyiz mesela
Allahım... Artık dışarıyı biliyor.. Kime nazı geçtiğini bilio.. Yeneklerin tadını bilior
Ve en kötüsi artık kendi isteklerini yaptırmaya çalışıo
Olmayınca evde bir çığlık bir ağlama....
Ek gıdada mesela ele vurma üstü başı berbat etme.. Herşeye hakimiyet kurmaya çalışıo boyunfan büyük işlere kalkışıo
Şuan 0-5 ayı mumla arıormpfff
Heycanla bekliyorum gunumu yaAllah seni hakshhdjdh bebeye hazırlıkBu sefer o bebe gelecek
Çociklerimiz aynı zamanda gelmek istiyolarsa demekhadi bff yapalım onları shkshsjjs
Yok canım biz de diyoduk ki bi dahakine insta da canlı yayın yaparızYaramıştır yaramıştır. Allah kabul etsin. Sonrakileri telsizsiz şaaparsınız
Bacağını üstüme atıp öyle yatiyoHerşeye hakimiyet kurmaya çalışıo boyunfan büyük işlere kalkışıo
Ne zaman askoHeycanla bekliyorum gunumu ya
Hmm tehlikeli olabileceğini bilmiyordumHer doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.
Teşekkür ederim. Guatr değil nodül yani tümör. Soğuk yani kanser olma ihtimali yüksek bir tümör hormonlar iyi diye hiç endokrine yollamadi kadın doğumcu. İnşallah dediğin gibi olur
Amin canım teşekkür ederim
Her nane bende çıkıyor zaten..
Valla hep vardı da ben hamileliği bu kadar etkilediğini bilmiyordumameliyat yolu gözüktü...
Daha iyiyim canım iyi bir doktor bulunca daha da iyi olacağım
Daha iyiyim canım sen nasılsın
sonra ne olduBildirimi görür görmez inşallahgülme krizine girmemiştir dedim. Girmiş.
ben doğruları söylüyorumDur bakalım en azından artık biliyorsun. Bundan sonra gereken tedavi neyse yapılır. Her şey hızla yoluna girer inşallah
Bak haaaaala ya
Yaramıştır yaramıştır. Allah kabul etsin. Sonrakileri telsizsiz şaaparsınız
yk ya her ayın zorluğu aynı bana göreYorucu demedim yanniz, daha zor dedimyani duzeni yok, agrilar cok, huyu suyunu bilmiyosun, tedirginsin, emmek sorun, sarilik mi oldu, gazi mi oldu, boyle mi yapsak soyle mi etsek hep bir gerilim. Sonrasi elbette yoruculuk vardır, olmaz olur mu, ama duzenin oturmasi, biraz huyunu suyunu anlaman, aglama şeklini cozmen, anlamli gülümsemesi, bag kurman vs her seu değişiyor gitgide. Evet daha yorucu belki ama daha keyifli ve anlaşılır hale geliyor. Sen o buhrandan çıkıyorsun, insan icine karışmaya basliyorsun vs.
Buhar ne kiz shhdhshdhd buhran dedimsonra ne oldumisafir felan
ben doğruları söylüyorum
yk ya her ayın zorluğu aynı bana görebide her gören senin neren zorluk ağzı var dili yk bebenin dio.. ama olsun sonuçta ben benim sizene diesim gelio
pandemide buhar olmayı tercih ettim hiççççççççççççç pişman değilim
şimdide zaten uçsuz bucaksız dağ tepelere gidios.. salsın kendini çimlere inek gibi
işte bide parka götürdüm yeter
ama o buharı farklıda yazmış olabilirsin dur kapak yemeden hemen 2. anlama açıklamamıda yapayım
rahatlama vs?
neyse şimdi onu bunu boşver okul bebe ev nasıl gidio... bide robot süpürgen
bu sürecin tamamı yeni öğrenme değil mi zatenBuhar ne kiz shhdhshdhd buhran dedimbunalim gibisinden yani ahshahs. İlk donemler insan daha içine kapanıyor cocugu cozmeye çalışıyorsun, dogum agrilari, psikolojik değişiklik vs vs, sonraki aylar o oturuşuyor. İlla ki diştir, ataktir bsyler oluyor yne ama ilk zamanlarin bunalimi ve çaresizliği bitkinligi olmuyor onu demek istedim. Yorgunluk artabilir tabii, misal simdi ben ise başladım, 7de kalkıyorum, hazirlanip okula gidiyorum, 2-3 arasi eve geliyorum, sonra full bebekle kosturmaca ev işinden bsyler yapmaya calismaca, derken 21.30civari uyuyor, duş al hazirlik yap, ortalik toparla vs gece 12bucuk civari uyu, gece de kalk, sonra yne 7de kalk hep bir tempo, dinlenmeye vakit yok, vucut harap ama cocugun dilini cozmus olmak ve bu yoğunluk icinde günlük huysuzluk kâr, gunu gununu tutmamasi bile dahil olmak uzere bir duzen içinde ilerlemesi cok daha güzel.
Bu arada iyiyZ cok sukur beybisu
Robot süpürgem mikkemmel, her gun işini yapıyor sağ olsun, yerleri düşünmüyorum
Benim dikislerim cok kotu neos, her seyi bozuk ve sis. Dr derin cok hassas ondan boyle oldu dediKızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe
Tabii ki sürecin tamami bir düzen olusturma yenilik rutin çemberinde gidiyorbu sürecin tamamı yeni öğrenme değil mi zaten
ay bu arada bu süpürgeyle ilgili bir şey sorim. Bendeki yeni modellerden değil. Böyle ayağının altına azcık bir şey takılsın, halı püskülü falan takılsın hemen kafası atıyorSendeki son modellerden mi sendekinde böyle bir şey oluyor mu?Ben normalde günlük kurarım çıkar temizler diye planlıyordum ama ayağına bir şeyler takıldığı için onu yapamıyorum pek. Takılınca takıldığı yerde öylece bekliyor çünkü. Bir de mesela orta sehpamın ince metal ayağı var onu fark edemiyor çok çok alçak olduğu için, her defasında üstünden geçiyor ama çok sık geçince de çizdiğini fark ettim o kısmı.
Evet o hassasiyet ilk haftalar daha fazla oluyor, sonraları azalsa dahi hala devam ediyor. Azcik bi yere degdirsem orayı, acitiyor. Uyusukluk zaten var. İlk zamanlar daha kirmizi ve şişik gibiydi, simdi daha iyi.Kızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?