Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim asko ❤merak ediyorum seni naptin diye

Dur bakalım en azından artık biliyorsun. Bundan sonra gereken tedavi neyse yapılır. Her şey hızla yoluna girer inşallah
Bak haaaaala ya
Yaramadı işte onu diyom
Yaramıştır yaramıştır. Allah kabul etsin. Sonrakileri telsizsiz şaaparsınız

Kiz benim sacim kirmiziydi, dedim gebe falan kalirsam akinca çingene gibi gezmiyim dedim agahshshsv
Allah seni hakshhdjdh bebeye hazırlık Bu sefer o bebe gelecek
Çociklerimiz aynı zamanda gelmek istiyolarsa demek hadi bff yapalım onları shkshsjjs

Yorucu demedim yanniz, daha zor dedim yani duzeni yok, agrilar cok, huyu suyunu bilmiyosun, tedirginsin, emmek sorun, sarilik mi oldu, gazi mi oldu, boyle mi yapsak soyle mi etsek hep bir gerilim. Sonrasi elbette yoruculuk vardır, olmaz olur mu, ama duzenin oturmasi, biraz huyunu suyunu anlaman, aglama şeklini cozmen, anlamli gülümsemesi, bag kurman vs her seu değişiyor gitgide. Evet daha yorucu belki ama daha keyifli ve anlaşılır hale geliyor. Sen o buhrandan çıkıyorsun, insan icine karışmaya basliyorsun vs.

Hmm tehlikeli olabileceğini bilmiyordum ben boyunda nodül diyince klasik guatr sandım. Sen dediğin gibi iyi bir doktor bul hele, sonra sağlıkla operasyonunu geçir bakalım hiç canını da sıkma, doktorlar doğru yönlendirmemeye devam ettiği için bu sorunu ve etkilerini uzun süre bilmemeye devam edebilirdin de. İnş tüm sürecin sağlıkla geçsin canım, kendinden haberdar et gelişmeler oldukça lütfen

Bildirimi görür görmez inşallahgülme krizine girmemiştir dedim. Girmiş.
sonra ne oldu misafir felan
ben doğruları söylüyorum

yk ya her ayın zorluğu aynı bana göre bide her gören senin neren zorluk ağzı var dili yk bebenin dio.. ama olsun sonuçta ben benim sizene diesim gelio
pandemide buhar olmayı tercih ettim hiççççççççççççç pişman değilim
şimdide zaten uçsuz bucaksız dağ tepelere gidios.. salsın kendini çimlere inek gibi
işte bide parka götürdüm yeter
ama o buharı farklıda yazmış olabilirsin dur kapak yemeden hemen 2. anlama açıklamamıda yapayım
rahatlama vs?
neyse şimdi onu bunu boşver okul bebe ev nasıl gidio... bide robot süpürgen

ben bilmem unutmayı ben bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nırım nırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Buhar ne kiz shhdhshdhd buhran dedim bunalim gibisinden yani ahshahs. İlk donemler insan daha içine kapanıyor cocugu cozmeye çalışıyorsun, dogum agrilari, psikolojik değişiklik vs vs, sonraki aylar o oturuşuyor. İlla ki diştir, ataktir bsyler oluyor yne ama ilk zamanlarin bunalimi ve çaresizliği bitkinligi olmuyor onu demek istedim. Yorgunluk artabilir tabii, misal simdi ben ise başladım, 7de kalkıyorum, hazirlanip okula gidiyorum, 2-3 arasi eve geliyorum, sonra full bebekle kosturmaca ev işinden bsyler yapmaya calismaca, derken 21.30civari uyuyor, duş al hazirlik yap, ortalik toparla vs gece 12bucuk civari uyu, gece de kalk, sonra yne 7de kalk hep bir tempo, dinlenmeye vakit yok, vucut harap ama cocugun dilini cozmus olmak ve bu yoğunluk icinde günlük huysuzluk kâr, gunu gununu tutmamasi bile dahil olmak uzere bir duzen içinde ilerlemesi cok daha güzel.
Bu arada iyiyZ cok sukur beybisu

Robot süpürgem mikkemmel, her gun işini yapıyor sağ olsun, yerleri düşünmüyorum

bu sürecin tamamı yeni öğrenme değil mi zaten

ay bu arada bu süpürgeyle ilgili bir şey sorim. Bendeki yeni modellerden değil. Böyle ayağının altına azcık bir şey takılsın, halı püskülü falan takılsın hemen kafası atıyor Sendeki son modellerden mi sendekinde böyle bir şey oluyor mu?Ben normalde günlük kurarım çıkar temizler diye planlıyordum ama ayağına bir şeyler takıldığı için onu yapamıyorum pek. Takılınca takıldığı yerde öylece bekliyor çünkü. Bir de mesela orta sehpamın ince metal ayağı var onu fark edemiyor çok çok alçak olduğu için, her defasında üstünden geçiyor ama çok sık geçince de çizdiğini fark ettim o kısmı.

Kızlar ya sizin dikişlerin üstünde de potluk var mıydı? O şiş kısımdan dolayı dikişi üstten bakınca göremiyorum, ancak aynada görüyorum. Bir de karın derim acayip hassaslaşmış. Çok acıyor oraya kıyafet temas ettikçe ya da ben hareket ettikçe

Benim dikislerim cok kotu neos, her seyi bozuk ve sis. Dr derin cok hassas ondan boyle oldu dedi kizariklik falan varmi aciyan yerde

Tabii ki sürecin tamami bir düzen olusturma yenilik rutin çemberinde gidiyor
Benim süpürge yaklaşık 3 yil olacak sanırım, 2bucuk yili var yani. Takıldığı 2 yer var orayı engelleyince takılmıyor. Bir yere carpsa dahi yayli yan kenarları oldugu icin cizmiyor. Biz hali da kullanmıyoruz o açıdan da rahatız. Benimki tesvor t8. Cok da ileri duzey degil. Xiaomi gibi markalarin güncel ve daha iyi modelleri var tabii ama bize yetiyor simdilik, her gun calistirdigimiz için.
Evet o hassasiyet ilk haftalar daha fazla oluyor, sonraları azalsa dahi hala devam ediyor. Azcik bi yere degdirsem orayı, acitiyor. Uyusukluk zaten var. İlk zamanlar daha kirmizi ve şişik gibiydi, simdi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…