- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.281
Ahshahdhahdh kiyamisss, guzel bir ekşın olmus, onlar da gencligini hatirlasin accuk nabalimSohbet ederken çocuk uyudu. Yukarı yatırıp uygulamayı açtım ben. Sonra onun açık olduğunu unuttuk biz. Eşim de biliyo da çok tınlamadı. Onu yatağa atan ben olduğum için sanırsam.bi geldim herkes sessiz. Usulca telefonu kapattım.
Kaynanam şuan benim hakkımda hiç iyi şeyler düşünmüyor olabilir.Ahshahdhahdh kiyamisss, guzel bir ekşın olmus, onlar da gencligini hatirlasin accuk nabalim
Püü okurken utandımKaynanam şuan benim hakkımda hiç iyi şeyler düşünmüyor olabilir.ay gülüyorum ama çok rezillik hala üstümden atamadım.
Dedikodu yapsam o bile bundan iyiydi
Içerde erkek yoktu. Full kadın. Bu iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum. Ya 7 aydır ilk kez ya ilk.Püü okurken utandımsenin yerinde olmak istemezdim kıpkırmızı suratla dolşta aklın başına gelsin adamlarda kapatmamış mı dinlemişler mi öyle
İnşallah hepimizin sağlığı yerinde olsun da geri kalanlar bir şekilde halloluyorYakinda oturur duzeniniz askos
Söyle söyle dinliyorumDost acı söler
Hee sonra da diyor ki yok iyi oluyormuşmuşBakma sen bu balusa ya, maaalle teyzeleri gibi habire bunların iyi günlerin goygoyu yabib enerji emiyortam tersi ilk gunler haftalar daha zor, gitgide daha yoluna giriyor her şey. O da keyfini sürüyor sen bakma ona dhshdh
Ooooh yarrrasssınYa bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
Tek sorun o sırada bebek kamerasının ve sesinin açık olması, telefonumdan konuşmaların duyulabilir olması ve telefonumun oturma odasına olması.
Ve oturma odasında da misafir olması. Abaow kimseyle karsilasmiyim diye mutfaktan çıkmıyorum. Caydanliklari bile parlattım iş bulamayınca.
Bencede yapIçerde erkek yoktu. Full kadın. Bu iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum. Ya 7 aydır ilk kez ya ilk.bahtsız bedevi yapacam nicki.
Ay ivitt yaaaaa bebeklerimiz birbirini beklemiştir de ondan böyle sorunlu geçmiştir süreçlerimiz inşAy inşallahhh hemşiremm
Bende saçlarımı boyattımmmAynı zamanda başlıyoruz öyleyse bi aksilik çıkmazsa
Hoşgeldin ekibeBende sacimi boyattim
Hah bebeğim yok ama bizim evde yarım gün el atmim öyle oluyoEvin halini görsen adım atacak yer yok
Şubatzede hoşgeldinŞubat benim de anamı ağlattı da ses etmiyorum.
Kayinvalidem kalmaya geldi. Onun yanında eşim de bi havalarda. Çekicem kenara oğlum hayırdır dicem de sabrediyorum şimdilik.
Ahahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağaYa bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
Tek sorun o sırada bebek kamerasının ve sesinin açık olması, telefonumdan konuşmaların duyulabilir olması ve telefonumun oturma odasına olması.
Ve oturma odasında da misafir olması. Abaow kimseyle karsilasmiyim diye mutfaktan çıkmıyorum. Caydanliklari bile parlattım iş bulamayınca.
Ama sevismek en normal bsy, yadirgayanlar utansin aggshshdh. Kocanla yaşadığın keyfe bak gerisini bos ver napalm artkKaynanam şuan benim hakkımda hiç iyi şeyler düşünmüyor olabilir.ay gülüyorum ama çok rezillik hala üstümden atamadım.
Dedikodu yapsam o bile bundan iyiydi
Bakma sen ona, gun gectikce daha sukellaİnşallah hepimizin sağlığı yerinde olsun da geri kalanlar bir şekilde halloluyor
Söyle söyle dinliyorum
Hee sonra da diyor ki yok iyi oluyormuşmuş
Ooooh yarrrasssın
Evet o sözü ben iliklerime kadar benimsemiş bir insanım. Pisliği sorun değil de eşyaların üstünden atlayarak yürüyoruz.Hah bebeğim yok ama bizim evde yarım gün el atmim öyle oluyoartık toplu evi unut çocuklu ev mode on bir ingiliz ata sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam "Temiz bir ev ziyan edilmiş bir hayattır" diyordu. Bence doğru da boşver siz keyfinize bakın
Ay yasakken çok cazip görünüyor ya ben hak verdim şahsen ahshsjAhahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağadaha bir hevesleri geliyor dimi böyle atraksiyonlarda
Öyle seviyor işte yaramaz bacı
Zaten zor elde ediyoz dikkaf edelim bariAy ivitt yaaaaa bebeklerimiz birbirini beklemiştir de ondan böyle sorunlu geçmiştir süreçlerimiz inşbaşka türlüsünü düşünmek istemiyorum
Hoşgeldin ekibeben de sarışındım, hamile kalırsam durmadan açıcı kokusuna maruz kalmim, çingene gibi de dolaşmim diye koyulttum. İyi düşünmüşsün bence ünlüler hep boyatıyorlar hamileyken, katty perry full platin geziyordu hamileyken ama malum biz ünlü değiliz, kesin başımıza bir iş gelir boyatırsak
Hah bebeğim yok ama bizim evde yarım gün el atmim öyle oluyoartık toplu evi unut çocuklu ev mode on bir ingiliz ata sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam "Temiz bir ev ziyan edilmiş bir hayattır" diyordu. Bence doğru da boşver siz keyfinize bakın
Şubatzede hoşgeldin
Ahahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağadaha bir hevesleri geliyor dimi böyle atraksiyonlarda
Günaydııınn kızlarım güünaaydınnn
Anaaam Katy Perry mi doğurmuş? Benim haberim yok. Yerli magazin beynimde o kadar çok yer işgal ediyor ki yabancıya yer yok demekHoşgeldin ekibeben de sarışındım, hamile kalırsam durmadan açıcı kokusuna maruz kalmim, çingene gibi de dolaşmim diye koyulttum. İyi düşünmüşsün bence ünlüler hep boyatıyorlar hamileyken, katty perry full platin geziyordu hamileyken ama malum biz ünlü değiliz, kesin başımıza bir iş gelir boyatırsak
Ismide papatyaAnaaam Katy Perry mi doğurmuş? Benim haberim yok. Yerli magazin beynimde o kadar çok yer işgal ediyor ki yabancıya yer yok demek
Papatya Kumru Bloom ahshjdjsjjdIsmide papatya
Her doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.Nodüller tiroid bezlerinde miymiş? Tsh bakılmış mıydı ki senin tahliller yapılırken? İlaçla kontrol ediyorlar onu. Farklı bir durum da mı varmış? Eğer yoksa ben tedavi sürecinden beri tiroid ilacı kullanıyorum tiroid değerinin yüksek olması bebeğin zihinsel gelişimini etkilediği için. Endokrin takibindeydim hep, hala o ayarlıyor dozumu. Doğumdan iki ay sonra gel dedi yine
Teşekkür ederim. Guatr değil nodül yani tümör. Soğuk yani kanser olma ihtimali yüksek bir tümör hormonlar iyi diye hiç endokrine yollamadi kadın doğumcu. İnşallah dediğin gibi olurHelllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaoperasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini
Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da
@cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım
Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?
N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeeezaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun parem Allah şifa versinEn azından sebebini öğrenmişsiniz inşallah tedaviyle geçer sağlıcakla bebişler gelir.şimdi sen önemlisin kendine çok iyi bak
Her nane bende çıkıyor zaten..Aaa nasil sey ya ilk kez duyuyorum o sekilde olabilecegini, insallah sorunsuz geçecek canim, cok gecmis olsun
Valla hep vardı da ben hamileliği bu kadar etkilediğini bilmiyordumBu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya
Bugnlern kıymetini bil
Katroş ben sana tüsüm tüssss
Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
Daha iyiyim canım iyi bir doktor bulunca daha da iyi olacağım
Daha iyiyim canım sen nasılsın
Ama oyle demeee, bak hepimizde habire bsyler oluyor, olumsuzu cagirma kuzummm, her nodül kotu değil, cogunlugu iyi huylu çıkıyor oyle dusunHer doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.
Teşekkür ederim. Guatr değil nodül yani tümör. Soğuk yani kanser olma ihtimali yüksek bir tümör hormonlar iyi diye hiç endokrine yollamadi kadın doğumcu. İnşallah dediğin gibi olur
Amin canım teşekkür ederim
Her nane bende çıkıyor zaten..
Valla hep vardı da ben hamileliği bu kadar etkilediğini bilmiyordumameliyat yolu gözüktü...
Daha iyiyim canım iyi bir doktor bulunca daha da iyi olacağım
Daha iyiyim canım sen nasılsın
Kız ilk haftalar yorucuysa siz 5ten snrasını görmeyn benceeğğğBakma sen bu balusa ya, maaalle teyzeleri gibi habire bunların iyi günlerin goygoyu yabib enerji emiyortam tersi ilk gunler haftalar daha zor, gitgide daha yoluna giriyor her şey. O da keyfini sürüyor sen bakma ona dhshdh
Kızlar benim başıma bişey geldi abaoww
Hiç güleceğim yoktuYa bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
İnşallah hepimizin sağlığı yerinde olsun da geri kalanlar bir şekilde halloluyor
Söyle söyle dinliyorum
Hee sonra da diyor ki yok iyi oluyormuşmuş
Ooooh yarrrasssın
Ama sevismek en normal bsy, yadirgayanlar utansin aggshshdh. Kocanla yaşadığın keyfe bak gerisini bos ver napalm artk
Bakma sen ona, gun gectikce daha sukella
Bal0ncuk ne korkutuyon neosu be aaaaa
2 sn brakmaya gelmiosn hemen arkamdan dır dır dır dırEvet o sözü ben iliklerime kadar benimsemiş bir insanım. Pisliği sorun değil de eşyaların üstünden atlayarak yürüyoruz.Hemsirecik Gaz için kendi sallanan ana kucaklarını tavsiye etmiş de ona yer yok diye dedim
Ay yasakken çok cazip görünüyor ya ben hak verdim şahsen ahshsj
Öyle seviyor işte yaramaz bacıBal0ncuk
Yaramadı işte onu diyomOoooh yarrrasssın
Atcam o kamerayı.Bencede yaperkek olsaydı kapatırlardı kadınlar fena neyse boşver siz eşinle mutlu olunda gerisi çatlasın da patlasın buzlar erimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?