Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahshahdhahdh kiyamisss, guzel bir ekşın olmus, onlar da gencligini hatirlasin accuk nabalim

Ahshahdhahdh kiyamisss, guzel bir ekşın olmus, onlar da gencligini hatirlasin accuk nabalim
Kaynanam şuan benim hakkımda hiç iyi şeyler düşünmüyor olabilir. ay gülüyorum ama çok rezillik hala üstümden atamadım.
Dedikodu yapsam o bile bundan iyiydi

Kaynanam şuan benim hakkımda hiç iyi şeyler düşünmüyor olabilir. ay gülüyorum ama çok rezillik hala üstümden atamadım.
Püü okurken utandım senin yerinde olmak istemezdim kıpkırmızı suratla dolşta aklın başına gelsin adamlarda kapatmamış mı dinlemişler mi öyle

Püü okurken utandım senin yerinde olmak istemezdim kıpkırmızı suratla dolşta aklın başına gelsin adamlarda kapatmamış mı dinlemişler mi öyle
Içerde erkek yoktu. Full kadın. Bu iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum. Ya 7 aydır ilk kez ya ilk. bahtsız bedevi yapacam nicki.

Yakinda oturur duzeniniz askos
İnşallah hepimizin sağlığı yerinde olsun da geri kalanlar bir şekilde halloluyor
Dost acı söler
Söyle söyle dinliyorum
Bakma sen bu balusa ya, maaalle teyzeleri gibi habire bunların iyi günlerin goygoyu yabib enerji emiyor tam tersi ilk gunler haftalar daha zor, gitgide daha yoluna giriyor her şey. O da keyfini sürüyor sen bakma ona dhshdh
Hee sonra da diyor ki yok iyi oluyormuşmuş
Ooooh yarrrasssın

Ay inşallahhh hemşiremm

Bende saçlarımı boyattımmm Aynı zamanda başlıyoruz öyleyse bi aksilik çıkmazsa
Ay ivitt yaaaaa bebeklerimiz birbirini beklemiştir de ondan böyle sorunlu geçmiştir süreçlerimiz inş başka türlüsünü düşünmek istemiyorum
Bende sacimi boyattim
Hoşgeldin ekibe ben de sarışındım, hamile kalırsam durmadan açıcı kokusuna maruz kalmim, çingene gibi de dolaşmim diye koyulttum. İyi düşünmüşsün bence ünlüler hep boyatıyorlar hamileyken, katty perry full platin geziyordu hamileyken ama malum biz ünlü değiliz, kesin başımıza bir iş gelir boyatırsak
Evin halini görsen adım atacak yer yok
Hah bebeğim yok ama bizim evde yarım gün el atmim öyle oluyo artık toplu evi unut çocuklu ev mode on bir ingiliz ata sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam "Temiz bir ev ziyan edilmiş bir hayattır" diyordu. Bence doğru da boşver siz keyfinize bakın
Şubat benim de anamı ağlattı da ses etmiyorum.
Kayinvalidem kalmaya geldi. Onun yanında eşim de bi havalarda. Çekicem kenara oğlum hayırdır dicem de sabrediyorum şimdilik.
Şubatzede hoşgeldin
Ahahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağa daha bir hevesleri geliyor dimi böyle atraksiyonlarda

Günaydııınn kızlarım güünaaydınnn

Ama sevismek en normal bsy, yadirgayanlar utansin aggshshdh. Kocanla yaşadığın keyfe bak gerisini bos ver napalm artk
İnşallah hepimizin sağlığı yerinde olsun da geri kalanlar bir şekilde halloluyor

Söyle söyle dinliyorum

Ooooh yarrrasssın
Bakma sen ona, gun gectikce daha sukella
Bal0ncuk ne korkutuyon neosu be aaaaa

Evet o sözü ben iliklerime kadar benimsemiş bir insanım. Pisliği sorun değil de eşyaların üstünden atlayarak yürüyoruz. Hemsirecik Gaz için kendi sallanan ana kucaklarını tavsiye etmiş de ona yer yok diye dedim
Ahahahahaha yaaa bride yaaaaaa. Kız ne acelen vardı evde misafir varken attın adamı yatağa daha bir hevesleri geliyor dimi böyle atraksiyonlarda
Ay yasakken çok cazip görünüyor ya ben hak verdim şahsen ahshsj
Öyle seviyor işte yaramaz bacı Bal0ncuk

Zaten zor elde ediyoz dikkaf edelim bari

Anaaam Katy Perry mi doğurmuş? Benim haberim yok. Yerli magazin beynimde o kadar çok yer işgal ediyor ki yabancıya yer yok demek

Her doktora gittiğimde dedim. Ama hormonların iyi sorun yok diye yolladılar. Ne zaman degerlerimi bozacağı belli değilmiş bir kaç tane nodulum var biri 3 cm biri 14 mm diğerleri daha küçük. Ama sistikce boğazıma baskı yapıyor. Sorunumu dememe rağmen yönlendirmediler beni.
Teşekkür ederim. Guatr değil nodül yani tümör. Soğuk yani kanser olma ihtimali yüksek bir tümör hormonlar iyi diye hiç endokrine yollamadi kadın doğumcu. İnşallah dediğin gibi olur
Çok geçmiş olsun parem Allah şifa versin En azından sebebini öğrenmişsiniz inşallah tedaviyle geçer sağlıcakla bebişler gelir.şimdi sen önemlisin kendine çok iyi bak
Amin canım teşekkür ederim
Aaa nasil sey ya ilk kez duyuyorum o sekilde olabilecegini, insallah sorunsuz geçecek canim, cok gecmis olsun
Her nane bende çıkıyor zaten..
Bu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya

Bugnlern kıymetini bil

Katroş ben sana tüsüm tüssss

Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
Valla hep vardı da ben hamileliği bu kadar etkilediğini bilmiyordum ameliyat yolu gözüktü...
Hiç de istemezsin bozmayı, en iyi biz biliriz di mi dayler dayler

Paresilaaa Moral kontrol
Daha iyiyim canım iyi bir doktor bulunca daha da iyi olacağım
Daha iyiyim canım sen nasılsın

Ama oyle demeee, bak hepimizde habire bsyler oluyor, olumsuzu cagirma kuzummm, her nodül kotu değil, cogunlugu iyi huylu çıkıyor oyle dusun biopsi yapildi mi?

Bakma sen bu balusa ya, maaalle teyzeleri gibi habire bunların iyi günlerin goygoyu yabib enerji emiyor tam tersi ilk gunler haftalar daha zor, gitgide daha yoluna giriyor her şey. O da keyfini sürüyor sen bakma ona dhshdh
Kız ilk haftalar yorucuysa siz 5ten snrasını görmeyn benceeğğğ
İlk haftalar gariplerm gıkları ckmıo

Kızlar benim başıma bişey geldi abaoww
Hiç güleceğim yoktu
Kahkahadan gözyaşlaem akıo
Gelinnnnnnnnnnn

Söyle söyle dinliyorum

Ooooh yarrrasssın
Ama sevismek en normal bsy, yadirgayanlar utansin aggshshdh. Kocanla yaşadığın keyfe bak gerisini bos ver napalm artk

2 sn brakmaya gelmiosn hemen arkamdan dır dır dır dır
Dost acı söler arkadaş
İlk zaman yaşadığınız şeyler gaz sancısından öteye gidemez yani. Bebenin altı temiz karnı toksa tek sorum gazıdır yani
Daha snra ek gıda serüveni ve çığlıklar başlıı diş sancısı başlıo bağırmalar nızmızlar
Şöyle diyim lena uyku düzeni olan akıllı bir bebek cok şükür.. Şu zamana kadarda göz tıkanıklığı dşnda bir sorun yaşamadm..
Emmedi o kendi bilir
Ama gerçekten şuan 7deyiz mesela
Allahım... Artık dışarıyı biliyor.. Kime nazı geçtiğini bilio.. Yeneklerin tadını bilior
Ve en kötüsi artık kendi isteklerini yaptırmaya çalışıo
Olmayınca evde bir çığlık bir ağlama....
Ek gıdada mesela ele vurma üstü başı berbat etme.. Herşeye hakimiyet kurmaya çalışıo boyunfan büyük işlere kalkışıo
Şuan 0-5 ayı mumla arıorm pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…