- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.141
Bizim durumlar karışık aslında birazHadi inşallah yan yana olursunuz
Canm eşinden haber varmı, nasıl eşin
Eşiniz bitliste miydiBenim kocamda gelmedi daha
Allah Allah sasirdim canim. 1 yildan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum.2 yil olcak soyledimde
ahh canımm benimki erkeğin e sini dahi söyletmiyordu. kız olsun kız olsun soranlara bile hep kız dyordu erkek olsun dediklerinde kızıp ağlıyordu. ctesi dr dediki kardeşin erkek neden kız değilki ya dedi dr de allah öle istemiş öle olmuş dedi 2 gündür erkek kardeşin güzelliklerinden bahsediyoruz alıştırmak için yavaş yavaş başladıAyy ne guzel bi kız bi erkek
Ama bizim olursa kızım kız kardeş istio siparis veriyor Allahım kız kardeşim olsun dio
Yazık enişteye yaBen bu ay her günü değerlendiriyorum yazık kocama nasıl mutlu ben bayagdir hep yatiyomusum
Bilmiyorum artik vermediler banaAllah Allah sasirdim canim. 1 yildan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum.
Merhaba canım, benim adet günlerimde de bu kadar belirgin çıkıyor, maalesef ovulasyon gebelik belirleyici değil ya, gebelikte yoksa yokturMerhaba kızlar :) adetim 1 gün gecikti üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi. Adet günümde ovü bu kadar belirgin çıkması ne demek acaba bilen var mı? Ya da test mi bozuksat 26 kasım, bat 22 aralık :) B BUSR4 Eki Görüntüle 2567995
Yaaaa cok guzel bır duygu olmalı:)11+5 ti bana göre ama ultrason 12+4 gösterdi evet biraz erken gösterdi ben bile gördüm dr den önce ama 16. haftada daha kesinleşiyo
İnşallah canımdiğer aya inşallah cnm
Olabilir kuzum gün aşırı ilişki yap mutlaka kaçırmazsın yumurtayı ❤Wc de hep beyaz akıntı goruom yumurta akı gibi bolee
Ayy inşallah yumurtlama olmuştur ben ovulasyon hiç yapmadim
İnsan hissediyor ya, Eminim hamile olduğumuz zaman da hissedeceğiz . Ben de bi kere yarım yamalak yaptım soğan kürünü bu ayda yaparım belki . Adetim bitsin bir dolu bir boş yapacağız inşallahBende dua ediyorum sürekli elimizden başka birşey gelmiyor çünküyok benim kesin adet geliyor hissediyorum canım artık anlıyorum vücudumu her ay aynı şeyler aynı günlerde oluyor ve sonu adet oluyor gelsede biran evvel bitse gitse soğan kürüne basliycam bu ay Allah'ın izniyle
Ne yapayım Arasla evdeyim birazdan disari cikicam canim. Sen naapiyosunkizlar napiyorsunuz nasilsiniz❤
Insallah bu ay da geçecek ama.bebis sayesindeGeçen ay bilion beni adetim çok gecikmisti hiç bişey anlamadım bakalım bu ay ne olacak Gerçi o gecikme nedeni de demir takviyesindenmis
Aynen canım yaAmin kuzum❤ inşallah düzelicek kuzum döngü kısa olmasida zor
Çok sağol canım inşallah isteyen herkeseÇok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin senınde
Vermesini bana devlette veremiyoruz dedi
Bnm ilk gebeligimdede klomen le oldu
Kuzummm cocugun varmi Allah bagislasinNe yapayım Arasla evdeyim birazdan disari cikicam canim. Sen naapiyosun
evettttYaaaa cok guzel bır duygu olmalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?