Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21inde olmam gerekiyodu kuzum , bakalım gelmezse 28ine kadar beklicem ona göre gebelik testi yapıcam bidaha erkenden yapmak yok
Aynen canim yaa ben gecen ay 2 gun gecince sabah kalktm bir hisimla eczaneye gidip test aldim eczaneden gelince adet oldum hic yapmamistm heveslendm hevesimi aldim birdaha yapmam 4 5 gun gecmeden

Böyle geldi sonuc
Canım bak yanda değerler tablosu ve fe haftalık takibi yaziyor dikkat ettiyseniz buna göre 3 veya 4 haftalık hamile oluyorsunuz tebrik ederim :) ama doktora gitmek için henüz çok erken bana göre bat en az 10 gün geçmeden gitmeyin çünkü drlar kalp atışı vs göremiyor canın sıkılıyor yine de sen bilirsin tabi kuzm ☺

Devamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
Melodiacım şöyle ki ilgisi, alakası, muayene etmesi, davranışları, teşhis ettiği bir duruma uyguladığı tedavi şekli ve takibi benim için önemli. Rahat soru sorabiliyor muyum ,iletişime açık mı, beni tatmin edici cevaplar veriyor mu yoksa geçiştiriyor mu bunlara da dikkat ederim. Mesela kadın doğum doktorum öyle kafasına göre hadi folik asite başla sende demedi. Önce muayenemi yapıp kan tahlillerimi istedi, ona göre verdi vereceğini. Bir de bir doktora ilk kez gidiyorsam onun hakkında çevremden bilgi edinmeye çalışırım. Memnuniyet durumuna bakarım. Ha tabi ki herkesin memnun olduğundan memnun olmadığımda olabiliyor.

Devamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
İlgisi, istediğim soruları sorabiliyorum cevabını alabiliyorum, bir tedaviye başlamadan önce olabilecek tüm fakötürleri araştıeıyor tahlilleri yaptırıyor öyle tedaviye bailıyor, fakat özel hastane olduğu için önerdiği yazdığı ilaçlar özele giriyor pahalı oluyor ondan yana sıkıntım var

Ayy superrr

Teşekkür ederim canım.
Aynen öyle kesinlikle ezber bir doktor olmasını istemiyorum. Bir de çok pimpirikli doktor bana göre değil. Ne güzel aklına yatan bir doktor bulmuşsun. Bende bir çok araştırmam sonrası bir doktor buldum cumartesi gideceğim
Aslında çok istediğim bir doktor var ama gerçekten çok pahalı

Özel hastaneye gidiyorsan maalesef bir şekilde cebinden fazlası çıkıyor. Senin var mı devamlı gittiğin bir doktorun ?

Kızlar çok kötüyüm ya kanamam başlıyor galiba elim kolum kapandı sol tarafta sancı girdi kasıgıma
Kuzum kan gormeden emin olma ağrı olur normal eğer kan gorursen doktora git hemen sakin ol simdi uzan dinlen lutfen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…