- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.161
Gectimi kuzum adetin hadi insallah gebesindirhala adet gelmedikeşke boş yere gecikmeseler yaa cocuk yoksa hemen gününde gelse adet
21inde olmam gerekiyodu kuzum , bakalım gelmezse 28ine kadar beklicem ona göre gebelik testi yapıcam bidaha erkenden yapmak yokGectimi kuzum adetin hadi insallah gebesindir
Vermedi bana yeniydi doktor belki ondan olabilirbende devlete gittim devlette ki doktorum adetliykrn gel hormonlara bakıp klomen vericem dedi . Devlet özel ne alaka yani
Aynen canim yaa ben gecen ay 2 gun gecince sabah kalktm bir hisimla eczaneye gidip test aldim eczaneden gelince adet oldum21inde olmam gerekiyodu kuzum , bakalım gelmezse 28ine kadar beklicem ona göre gebelik testi yapıcam bidaha erkenden yapmak yok
Gunaydin canimGünaydin kizlar ❤
Tatil ve evde olmanin mutlulugu yaşıyorum bugun
Canım bak yanda değerler tablosu ve fe haftalık takibi yaziyor dikkat ettiyseniz buna göre 3 veya 4 haftalık hamile oluyorsunuz tebrik ederim :) ama doktora gitmek için henüz çok erken bana göre bat en az 10 gün geçmeden gitmeyin çünkü drlar kalp atışı vs göremiyor canın sıkılıyor yine de sen bilirsin tabi kuzm ☺Böyle geldi sonuc
Tunaydin canım bol bol keyfini çıkar valla evin yat dinlen birazGünaydin kizlar ❤
Tatil ve evde olmanin mutlulugu yaşıyorum bugun
Gunaydin canim
Iyi iyi bol bol dinlen zaman gecir
Oyle yapicam kizlarTunaydin canım bol bol keyfini çıkar valla evin yat dinlen biraz
Melodiacım şöyle ki ilgisi, alakası, muayene etmesi, davranışları, teşhis ettiği bir duruma uyguladığı tedavi şekli ve takibi benim için önemli. Rahat soru sorabiliyor muyum ,iletişime açık mı, beni tatmin edici cevaplar veriyor mu yoksa geçiştiriyor mu bunlara da dikkat ederim. Mesela kadın doğum doktorum öyle kafasına göre hadi folik asite başla sende demedi. Önce muayenemi yapıp kan tahlillerimi istedi, ona göre verdi vereceğini. Bir de bir doktora ilk kez gidiyorsam onun hakkında çevremden bilgi edinmeye çalışırım. Memnuniyet durumuna bakarım. Ha tabi ki herkesin memnun olduğundan memnun olmadığımda olabiliyor.Devamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
İlgisi, istediğim soruları sorabiliyorum cevabını alabiliyorum, bir tedaviye başlamadan önce olabilecek tüm fakötürleri araştıeıyor tahlilleri yaptırıyor öyle tedaviye bailıyor, fakat özel hastane olduğu için önerdiği yazdığı ilaçlar özele giriyor pahalı oluyor ondan yana sıkıntım varDevamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
Ayy superrrahh canımm benimki erkeğin e sini dahi söyletmiyordu. kız olsun kız olsun soranlara bile hep kız dyordu erkek olsun dediklerinde kızıp ağlıyordu. ctesi dr dediki kardeşin erkek neden kız değilki ya dedi dr de allah öle istemiş öle olmuş dedi 2 gündür erkek kardeşin güzelliklerinden bahsediyoruz alıştırmak için yavaş yavaş başladı
Şuan ole yapiozz ama kocanın perti cijti dedim bugün tatil yarın yapcazOlabilir kuzum gün aşırı ilişki yap mutlaka kaçırmazsın yumurtayı ❤
Biz iyi gidioz inşallah böyle devam eder ben bugün boş yarın dolu sonraki gün dolu 2 gün üst üste sonra yine gün aşırı devam edicemŞuan ole yapiozz ama kocanın perti cijti dedim bugün tatil yarın yapcaz
Teşekkür ederim canım.Melodiacım şöyle ki ilgisi, alakası, muayene etmesi, davranışları, teşhis ettiği bir duruma uyguladığı tedavi şekli ve takibi benim için önemli. Rahat soru sorabiliyor muyum ,iletişime açık mı, beni tatmin edici cevaplar veriyor mu yoksa geçiştiriyor mu bunlara da dikkat ederim. Mesela kadın doğum doktorum öyle kafasına göre hadi folik asite başla sende demedi. Önce muayenemi yapıp kan tahlillerimi istedi, ona göre verdi vereceğini. Bir de bir doktora ilk kez gidiyorsam onun hakkında çevremden bilgi edinmeye çalışırım. Memnuniyet durumuna bakarım. Ha tabi ki herkesin memnun olduğundan memnun olmadığımda olabiliyor.
Özel hastaneye gidiyorsan maalesef bir şekilde cebinden fazlası çıkıyor. Senin var mı devamlı gittiğin bir doktorun ?İlgisi, istediğim soruları sorabiliyorum cevabını alabiliyorum, bir tedaviye başlamadan önce olabilecek tüm fakötürleri araştıeıyor tahlilleri yaptırıyor öyle tedaviye bailıyor, fakat özel hastane olduğu için önerdiği yazdığı ilaçlar özele giriyor pahalı oluyor ondan yana sıkıntım var
Kuzum kan gormeden emin olma ağrı olur normal eğer kan gorursen doktora git hemen sakin ol simdi uzan dinlen lutfen üzülmeKızlar çok kötüyüm yakanamam başlıyor galiba elim kolum kapandı sol tarafta sancı girdi kasıgıma
Kan gelıyor galba heves bu kadar Dr gidiyormKuzum kan gormeden emin olma ağrı olur normal eğer kan gorursen doktora git hemen sakin ol simdi uzan dinlen lutfen üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?