- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.181
Deme öyle kuzum hemen doktora git bi bakılsın üzülme lütfen kendini üzme haberdar et biziKan gelıyor galba heves bu kadar Dr gidiyorm
Bende eşime keçi boynuzu pekmezi alicam herşeyi deneyelimİnsan hissediyor ya, Eminim hamile olduğumuz zaman da hissedeceğiz . Ben de bi kere yarım yamalak yaptım soğan kürünü bu ayda yaparım belki . Adetim bitsin bir dolu bir boş yapacağız inşallah ☺ Eşime de keçi boynuzu suyu yapıcam inşallah faydasını görürüz . Den ne zamandır istiyorsun bebeği kUzum
İnsalalh canımInsallah bu ay da geçecek ama.bebis sayesinde❤
Bız sendrom yasıyoruzzz balımmm ohh keyfını cıkarGünaydin kizlar ❤
Tatil ve evde olmanin mutlulugu yaşıyorum bugun
Canım kan gelmeden korkma bende sureklı adet olcqkmıs gıbı hıssedıyorum o normalKan gelıyor galba heves bu kadar Dr gidiyorm
Haha bizde gün aşırı yapiozz ama benim kocanın işi çok ağır o yüzden zorlanioBiz iyi gidioz inşallah böyle devam eder ben bugün boş yarın dolu sonraki gün dolu 2 gün üst üste sonra yine gün aşırı devam edicem❤
Kanama nasıl canim yoğun mu az mıKan gelıyor galba heves bu kadar Dr gidiyorm
Kuzum gayet normal akıntı olması benim akıntı dan iki gün sonra pik olmuştu pik oldukdan sonrada akıntım 3 gün boyunca devam ettic life kullanan arkadaslar help me?
su gibi akıntınız geliyormu?
durup durup bianda gelen çamaşırımın ön kısmını tamamen ıslatan akıntım var.yumurtlamam henüz yok. yavaş yvaş koyulaşmaya başladı ama pik yok yani.
Pede dolduracak kadar kırmızı siyah kahve rengımsı anlamadımKanama nasıl canim yoğun mu az mı
Ohhhh valla tv keyfi yap bari iki günGünaydin kizlar ❤
Tatil ve evde olmanin mutlulugu yaşıyorum bugun
Benimki bu hafta evdeydi dinlendi ama bugün yine inşaata başladı yorgun olur ama insallah yapar 2 gün üst üsteHaha bizde gün aşırı yapiozz ama benim kocanın işi çok ağır o yüzden zorlanio
İnşallah birşey yoktur kuzum içini ferah tutKan gelıyor galba heves bu kadar Dr gidiyorm
Kuzum doktora git hemenPede dolduracak kadar kırmızı siyah kahve rengımsı anlamadım
Özellikle kadın doğum doktorları çok pahalı. Hele ki muayenesine gidiyorsan.Teşekkür ederim canım.
Aynen öyle kesinlikle ezber bir doktor olmasını istemiyorum. Bir de çok pimpirikli doktor bana göre değil. Ne güzel aklına yatan bir doktor bulmuşsun. Bende bir çok araştırmam sonrası bir doktor buldum cumartesi gideceğim
Aslında çok istediğim bir doktor var ama gerçekten çok pahalı
Dualarımız seninle kuzummm inşallah birsey yokturDr geldim en yakın hastaneye acile dua edın
Geldım kan aldı igne yapılacakKuzum doktora git hemen
Benim denemelere başladıktan sonra şaştı adetim bu yaşıma kadar günü gününe olurdumhala adet gelmedikeşke boş yere gecikmeseler yaa cocuk yoksa hemen gününde gelse adet
Ben bu doktorumdan önce 2 doktor gezdim, en son bu doktorumda kaldım ve memnunum, diğer doktorların ne kadar cani olduğunu ispatlamış oldu bana tedavisiyle, ilk gittiğim doktor bana senin yumurtaların yok menopoza giriyorsun demişti hastaneden nasıl çıktığımı anlamamıştım adamı gördükçe tekme tokat dalasım geliyorÖzel hastaneye gidiyorsan maalesef bir şekilde cebinden fazlası çıkıyor. Senin var mı devamlı gittiğin bir doktorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?