Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eşime keçi boynuzu pekmezi alicam herşeyi deneyelim benim bu 5. Ayın bitti denemeye başlayalı geçen ay rahim filimde çektirdim çok şükür temiz çıktı bide soğan kürü yapıyım diyorum bu kurle hamile kalan birkaç tanıdığım var bide incir kürü bde ekliycem gerisi Allah'ıma kalmis elbet Allah izin verirse birgün olacak içini ferah tut kuzum biz deneyelim tevekkül edelim rabbim ol derse olur

Kuzum gayet normal akıntı olması benim akıntı dan iki gün sonra pik olmuştu pik oldukdan sonrada akıntım 3 gün boyunca devam etti

Haha bizde gün aşırı yapiozz ama benim kocanın işi çok ağır o yüzden zorlanio
Benimki bu hafta evdeydi dinlendi ama bugün yine inşaata başladı yorgun olur ama insallah yapar 2 gün üst üste salı çarşamba ikna edicem artik bi sekilde

Özellikle kadın doğum doktorları çok pahalı. Hele ki muayenesine gidiyorsan.
Ben özel muayenesine gidiyorum, haliyle pahalı oluyor.
Umarım gideceğin doktor içine siner.
Aklına takılan herşeyi sormanı ve incelemeni öneriyorum, ona göre devam edip etmeyeceğine karar verirsin.

Özel hastaneye gidiyorsan maalesef bir şekilde cebinden fazlası çıkıyor. Senin var mı devamlı gittiğin bir doktorun ?
Ben bu doktorumdan önce 2 doktor gezdim, en son bu doktorumda kaldım ve memnunum, diğer doktorların ne kadar cani olduğunu ispatlamış oldu bana tedavisiyle, ilk gittiğim doktor bana senin yumurtaların yok menopoza giriyorsun demişti hastaneden nasıl çıktığımı anlamamıştım adamı gördükçe tekme tokat dalasım geliyor
Aslında beninde snin gibi gitmek istediğim ir doktor var araştırma hastanesinde prof. Kendisi, muayneye kendi giriyorsa ekstra ücret alıyor felan ama, şuanlık doktorumdan aşırı memnunum, bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…