- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.021
Görcez bakalim yarin ola hayrolayarın gelmese bile yarın yapmam anca pazar gününe belki ama gelecek o adet buraya gelecek
Sanmiyorum canim o zaman bozuk oldugunu mantikli gosteriyor yani ilk donemde dusuk ikinci donemde yuksek, ama biraz fazla yuksek orasi dusundurucu :)aynen yumurtlamadan önce 36 larda ölçüyordu yumurtlama bitimi arttı. hatta eşim onu aldığında adetin 1. günüydü 35.8 gösterdi adetin ikinci üçüncü günleri 36.1- 36.3 olarak yükseldi
Ayyy çok heyecanlıaynen yumurtlamadan önce 36 larda ölçüyordu yumurtlama bitimi arttı. hatta eşim onu aldığında adetin 1. günüydü 35.8 gösterdi adetin ikinci üçüncü günleri 36.1- 36.3 olarak yükseldi
Merhaba güzel kızlar anestezili rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı şuan beklemeye geçtik rahim filmi çektiricek arkadaşlar varsa korkmasınlar bir soru sormak isterseniz cevaplayabilirim gerçi ben anestezili çektirdim normal olsa ağrı olur muydu bilemiyorum
Anladım canımYok canım eşim öğretmen olduğu için atama yeri adana kozan çıkdı 6 ay dir adanadayim
Yok canım onunla alakası yokmus bizzat kendim gidip bana dediği için bende çok susurum kat kat giyinirimeşim öyle diyor çok üşüyosun kansızsın kanın düşmüş senin dedi ne bileyim
Bekle bekle yarında gelmezse pazarı bekleyarın gelmese bile yarın yapmam anca pazar gününe belki ama gelecek o adet buraya gelecek
Eger bu ateşle adetim gelirse bozukmuş derim ama düşerde gelirse o zama bozuk degilmiş derim. Bak şuan ölçtügümSanmiyorum canim o zaman bozuk oldugunu mantikli gosteriyor yani ilk donemde dusuk ikinci donemde yuksek, ama biraz fazla yuksek orasi dusundurucu :)
Eşinin ki ni de olcEger bu ateşle adetim gelirse bozukmuş derim ama düşerde gelirse o zama bozuk degilmiş derim. Bak şuan ölçtügüm
Kuzum bende çekilmek istiyorum ama 9 aylık evliyim erken mı bilmiyorumMerhaba güzel kızlar anestezili rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı şuan beklemeye geçtik rahim filmi çektiricek arkadaşlar varsa korkmasınlar bir soru sormak isterseniz cevaplayabilirim gerçi ben anestezili çektirdim normal olsa ağrı olur muydu bilemiyorum
ben nefes nefese kalıyordum o yüzden gittim kan değerime baktırmaya zaten bi battaniye katlıyorum nefesim yetmiyor bi oda süpürüyorum nefesim kesiliyor korktumYok canım onunla alakası yokmus bizzat kendim gidip bana dediği için bende çok susurum kat kat giyinirim
ölçtük o benden beter 39.3 çıktı demekki bozukmuşEşinin ki ni de olc
Ben de 9 aylık evliyken çektirdim canım bence erken değil sorun varsa da erken öğrenmiş olursunKuzum bende çekilmek istiyorum ama 9 aylık evliyim erken mı bilmiyorum
alet bozuk bak benim herifinkini 39.3 çıkardıGörcez bakalim yarin ola hayrola
Kiz belki ınanmazsin ama nefesi derin derin nefes alıyorum sanki nefesim yetmiyor sigara danmi diye düşünüyorumben nefes nefese kalıyordum o yüzden gittim kan değerime baktırmaya zaten bi battaniye katlıyorum nefesim yetmiyor bi oda süpürüyorum nefesim kesiliyor korktum
Acile götür adamıalet bozuk bak benim herifinkini 39.3 çıkardı
Hahahah güldürdün beni yaAcile götür adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?