Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen yumurtlamadan önce 36 larda ölçüyordu yumurtlama bitimi arttı. hatta eşim onu aldığında adetin 1. günüydü 35.8 gösterdi adetin ikinci üçüncü günleri 36.1- 36.3 olarak yükseldi
Sanmiyorum canim o zaman bozuk oldugunu mantikli gosteriyor yani ilk donemde dusuk ikinci donemde yuksek, ama biraz fazla yuksek orasi dusundurucu :)

Yok canım eşim öğretmen olduğu için atama yeri adana kozan çıkdı 6 ay dir adanadayim
Anladım canım

Sanmiyorum canim o zaman bozuk oldugunu mantikli gosteriyor yani ilk donemde dusuk ikinci donemde yuksek, ama biraz fazla yuksek orasi dusundurucu :)
Eger bu ateşle adetim gelirse bozukmuş derim ama düşerde gelirse o zama bozuk degilmiş derim. Bak şuan ölçtügüm

Eklentiler

• 20200102_234710.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 15
Kuzum bende çekilmek istiyorum ama 9 aylık evliyim erken mı bilmiyorum

Yok canım onunla alakası yokmus bizzat kendim gidip bana dediği için bende çok susurum kat kat giyinirim
ben nefes nefese kalıyordum o yüzden gittim kan değerime baktırmaya zaten bi battaniye katlıyorum nefesim yetmiyor bi oda süpürüyorum nefesim kesiliyor korktum

Kızlar eşim sonuçlarını almış bugün ameliyat olmuştu varikosel den değerler maşallah süper artmış sperm sayısi 23 milyondan dan 103 e çıkmış. Hareket de %25 Di %55 olmuş. Eğer böyle sorunu olan varsa hiç düşünmeden yaptırsın biz pişman olduk ameliyat için beklediğimize. Onun için doktoru dinleyip ameliyat yaptırın düşünmeyin

ben nefes nefese kalıyordum o yüzden gittim kan değerime baktırmaya zaten bi battaniye katlıyorum nefesim yetmiyor bi oda süpürüyorum nefesim kesiliyor korktum
Kiz belki ınanmazsin ama nefesi derin derin nefes alıyorum sanki nefesim yetmiyor sigara danmi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…