Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Xu
Kuzum ben 24 pik ti 24 25 26 değerlendirdim
Totalde adet 16 aralıkta bitti ben 17 sini 19 unu 20 isni 22 sini 24 25 26 29 unu 1 ini değerlendirdim canım
Çünkü bugün eşim ara verip ilişkiye girince daha yoğun oluyor dedi biz her günü değerlendirdik daha sıvıydı sanki dedi o da test yaptıracak da etkili demek ki gün aşırı deneyim ben de bu sefer

Yumurtasız da adet oluyormus canım rahım filmimi çeken prof.dr soylemıstı bunu ben de şaşırmıstım

geçen ay grip olduğumda ateşim vardı cayır cayır yanıyodum ateşim 36.9 yada 37 çıkıyodu şimdi hiç bişey
im yok 38 derece bence alet bozuk
Senin durum cok tuaf suan kanın düşse bile ates yapmaz yani sonuçta baska ates ölçer yokmu komsudan felan iste kiz ölç bi ne cikcak ama ates olcerde bisi olcagini sanmiyom

Amin kuzum ya inşallah ❤ yok sabredicem az kaldı bugünü saymazsak 6 gün kalıyor yarın
Allahım daha iyi etsin kuzum şifa olsun yarasın vesile olsun inşallah ❤ başla kuzum başla her ay yeni bir umut olacak inşallah

Xu

Çünkü bugün eşim ara verip ilişkiye girince daha yoğun oluyor dedi biz her günü değerlendirdik daha sıvıydı sanki dedi o da test yaptıracak da etkili demek ki gün aşırı deneyim ben de bu sefer
Aynen kuzum onu ben yazmıştım hergun olunca sulanıyor sadece pik ve çatlama günü 2 3 gün olsa üst üste yeter sonra 1 2 gün arayla olsun kafi

Idarada çıkmazda kanda çıkar kuzum ya herhalde versemi kan açaba

Senin durum cok tuaf suan kanın düşse bile ates yapmaz yani sonuçta baska ates ölçer yokmu komsudan felan iste kiz ölç bi ne cikcak ama ates olcerde bisi olcagini sanmiyom
Kan. Düşmesiyle ususmenin hiç alakası yok ben kan değerlerime ususdugum için baktırdım benim ellerim fln ayaklar hiç ısınmaz Dr onunla üşüme in alakası yok dedi hatta bir erkekde bile bulunması gereken kandan daha fazlası var dedi kan değerlerin çok çok iyi dedi

Idarada çıkmazda kanda çıkar kuzum ya herhalde versemi kan açaba
Bilemiyorum kuzum idrarda zor çıkması pazar idrar yapıcaktım ama bilemedim kan için sağlık ocağında erken saate randevu kalmamış pazartesi ye var en erken

O idrar testi varsa atar misin ne kadar silik ti

Bende oyle tahmin ettim kuzu sacma yani kanla atesin ne alakasi var

Kaçıncı aydan sonra çektirdin canım kaç ay denedin beni cekmiyorlar doktorlar da
1 sene olmuştu olmayalı 3 ay klomen tedavisi uyguladı doktorum yine sonuç alınamayınca rahim filmi çekelim dedi evet hemen çekemiyorlar canım önce ilaç tedavisi yapacaz demişti benim doktorumda

1 sene olmuştu olmayalı 3 ay klomen tedavisi uyguladı doktorum yine sonuç alınamayınca rahim filmi çekelim dedi evet hemen çekemiyorlar canım önce ilaç tedavisi yapacaz demişti benim doktorumda
Yalan söylicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…