- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.981
Çünkü bugün eşim ara verip ilişkiye girince daha yoğun oluyor dedi biz her günü değerlendirdik daha sıvıydı sanki dedi o da test yaptıracak da etkili demek ki gün aşırı deneyim ben de bu seferKuzum ben 24 pik ti 24 25 26 değerlendirdim
Totalde adet 16 aralıkta bitti ben 17 sini 19 unu 20 isni 22 sini 24 25 26 29 unu 1 ini değerlendirdim canım
Yumurtasız da adet oluyormus canım rahım filmimi çeken prof.dr soylemıstı bunu ben de şaşırmıstımMerhabalar kizlar
bir kac gun once ovulasyon testlerimi paylasmistim. Hala koyulasma yok cizgide
Uygulamaya gore 11 gun sonra adet olucam.
erken yumurtlama olduda kacirdik mi, yoksa testlerde cikmadi mi bilmiyorum.
Bi degisikte hissediyorum aslinda, gebelik testi yaptim negatif cikti, tabiki cok erken aslinda.
Her ay yumurtlamasak bile adet oluyormuyuz?
ben adet olursam yumurtladim ama testlerde cikmamis demek olcak sanirim?
Senin durum cok tuaf suan kanın düşse bile ates yapmaz yani sonuçta baska ates ölçer yokmu komsudan felan iste kiz ölç bi ne cikcak ama ates olcerde bisi olcagini sanmiyomgeçen ay grip olduğumda ateşim vardı cayır cayır yanıyodum ateşim 36.9 yada 37 çıkıyodu şimdi hiç bişey
im yok 38 derece bence alet bozuk
Amin kuzum ya inşallahAy canım inşallah güzel şeylerin habercisidir kuzum benim alma sakın ilaç flan zaten az kaldı test yaparsın iyim kuuzm bende ne olsun macunumu kullanmaya başladım işte adet bitsin hemen başlayacam çalışmalara her ay ayni seyler işte
Aynen kuzum onu ben yazmıştım hergun olunca sulanıyor sadece pik ve çatlama günü 2 3 gün olsa üst üste yeter sonra 1 2 gün arayla olsun kafiXu
Çünkü bugün eşim ara verip ilişkiye girince daha yoğun oluyor dedi biz her günü değerlendirdik daha sıvıydı sanki dedi o da test yaptıracak da etkili demek ki gün aşırı deneyim ben de bu sefer
Idarada çıkmazda kanda çıkar kuzum ya herhalde versemi kan açabaAmin kuzum ya inşallah❤ yok sabredicem az kaldı bugünü saymazsak 6 gün kalıyor yarın
Allahım daha iyi etsin kuzum şifa olsun yarasın vesile olsun inşallah❤ başla kuzum başla her ay yeni bir umut olacak inşallah ❤
Aynen öyle yapcam bu ay da bakalım her ay başka bir şey deniyorumAynen kuzum onu ben yazmıştım hergun olunca sulanıyor sadece pik ve çatlama günü 2 3 gün olsa üst üste yeter sonra 1 2 gün arayla olsun kafi
Kan. Düşmesiyle ususmenin hiç alakası yok ben kan değerlerime ususdugum için baktırdım benim ellerim fln ayaklar hiç ısınmaz Dr onunla üşüme in alakası yok dedi hatta bir erkekde bile bulunması gereken kandan daha fazlası var dedi kan değerlerin çok çok iyi dediSenin durum cok tuaf suan kanın düşse bile ates yapmaz yani sonuçta baska ates ölçer yokmu komsudan felan iste kiz ölç bi ne cikcak ama ates olcerde bisi olcagini sanmiyom
Bilemiyorum kuzum idrarda zor çıkması pazar idrar yapıcaktım ama bilemedim kan için sağlık ocağında erken saate randevu kalmamışIdarada çıkmazda kanda çıkar kuzum ya herhalde versemi kan açaba
Dene kuzum olana kadar bende denedim bu ay cok seylerAynen öyle yapcam bu ay da bakalım her ay başka bir şey deniyorum
O idrar testi varsa atar misin ne kadar silik ti
Şnsallah kuzum Hepşmşz hayırlı haberler verelim sıraylaDene kuzum olana kadar bende denedim bu ay cok seylerinsallah ise yaramistir ❤
Amin kuzum insallahŞnsallah kuzum Hepşmşz hayırlı haberler verelim sırayla
Hayırlı olsun canım hayırlı sıyla kucağına alİnşallah kardeşlerim, tüm isteyenlerle birlikte.
Bende oyle tahmin ettim kuzu sacma yani kanla atesin ne alakasi varKan. Düşmesiyle ususmenin hiç alakası yok ben kan değerlerime ususdugum için baktırdım benim ellerim fln ayaklar hiç ısınmaz Dr onunla üşüme in alakası yok dedi hatta bir erkekde bile bulunması gereken kandan daha fazlası var dedi kan değerlerin çok çok iyi dedi
Ayy amin insallahŞnsallah kuzum Hepşmşz hayırlı haberler verelim sırayla
1 sene olmuştu olmayalı 3 ay klomen tedavisi uyguladı doktorum yine sonuç alınamayınca rahim filmi çekelim dedi evet hemen çekemiyorlar canım önce ilaç tedavisi yapacaz demişti benim doktorumdaKaçıncı aydan sonra çektirdin canım kaç ay denedin beni cekmiyorlar doktorlar da
Güzel çıktı sonuçlar canım 2-3 ay daha korunmayın deneyin olmazsa gelin daha etkili bir tedavi uygulayacam dediBende bir kaç gün sonra cektirecm kanamam durunca.filim 'den sonra nasıl bir tedavi önerdi dr size
Yalan söylicem artık1 sene olmuştu olmayalı 3 ay klomen tedavisi uyguladı doktorum yine sonuç alınamayınca rahim filmi çekelim dedi evet hemen çekemiyorlar canım önce ilaç tedavisi yapacaz demişti benim doktorumda
Teşekkür ederim canım aynen atlattım çok korkmuştum ağrısından değilde ya kötü bir şey varsa diye öğrenmekten her şey normal şimdi de peki neden olmuyor diye düşünüyorumGeçmiş olsun kuzum bunu da atlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?