Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler bal kızlar birşey sorucam iliskiye girmeden önce bende adet sancısı gibi bi agri girdi kasiklarima 2 dk kadar devam etti bu agri ve ben dsha yeni yikandim adetten 1 hafta anca vardir bu neyin ağrısı acaba hamilelik habercisi olabilir mi

Saka bir yana merak etrim bende olcdim adamin atesini 36.2 cikdi :)
benim adam biraz etli butlu söylemesi ayıp 105 kilo bide şuan altı üstü çifter çifter giyinik soğuk diye onun ateşi normaldede biraz yüksek çıkıyor ama bu kadarda değil adam havale geçiriyor resmen

benim adam biraz etli butlu söylemesi ayıp 105 kilo bide şuan altı üstü çifter çifter giyinik soğuk diye onun ateşi normaldede biraz yüksek çıkıyor ama bu kadarda değil adam havale geçiriyor resmen
Evet canim bayagi yuksek cikmis :) var sanirim bir tuhaflik o alette

İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu süreçler çok yorucu ama inşallah bir gün değdi diyecez

Kuzum bende çekilmek istiyorum ama 9 aylık evliyim erken mı bilmiyorum
Valla canım inşallah çektirmeye gerek kalmadan hamile olursun doktorların tavsiyesi 1 sene sonra ama yinede acelecilik yaparsan bir doktorla görüş istersen tabi yaşta önemli 30 yaş üstü için daha erken davranıyorlar

Doktorunuz ameliyatı tavsiye etmiş miydi canım benim eşiminde değerleri normal ama sınır değerlermiş renkli ultrasona girdi ufak tefek bir şeyler yazıyordu raporda devlet hastanesindeki doktor çocuk olmasına engel bir şey yok belki özel hastanede ameliyat önerirler ama ben önermiyorum felan demiş ama bu ayda olmazsa özel hastaneyede bir doktora görünsün o zaman ya

Gunaydinn kızlar sabah namazına kaldım hepinize dua edicem rabbim bu keraat vakitte hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarimizi bol bol doldursun inş evlat hasreti cektirmesin rabbim bizlere ve evlat isteyen herkeze rabbim sesimizi duy kurban olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…