- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.041
benimki yeni peydah oldu ya önceden yoktu kan düşünce ondan olabilir dedim çabuk yorulma olayıKiz belki ınanmazsin ama nefesi derin derin nefes alıyorum sanki nefesim yetmiyor sigara danmi diye düşünüyorum
nesini götüreyim kız canavar gibi maşallahAcile götür adamı
Masallahnesini götüreyim kız canavar gibi maşallah
Saka bir yana merak etrim bende olcdim adamin atesini 36.2 cikdi :)nesini götüreyim kız canavar gibi maşallah
götürcem zaten hayallerimle oynadınız diye ağzına tükürem eczacının bideMasallahsen yarın götür ateşi olceri değiştirsinler aklımızı karıştırıyor
Tükür kiz okadar para verdiniz bidegötürcem zaten hayallerimle oynadınız diye ağzına tükürem eczacının bide
benim adam biraz etli butlu söylemesi ayıp 105 kilo bide şuan altı üstü çifter çifter giyinik soğuk diye onun ateşi normaldede biraz yüksek çıkıyor ama bu kadarda değilSaka bir yana merak etrim bende olcdim adamin atesini 36.2 cikdi :)
Yuhj götür kafalarina atalet bozuk bak benim herifinkini 39.3 çıkardı
bide garantili diye sattılar yarın sağlık ocağına giderken götürcemTükür kiz okadar para verdiniz bideparamızla rezil oluyoruz ya bunedir
Evet canim bayagi yuksek cikmis :) var sanirim bir tuhaflik o alettebenim adam biraz etli butlu söylemesi ayıp 105 kilo bide şuan altı üstü çifter çifter giyinik soğuk diye onun ateşi normaldede biraz yüksek çıkıyor ama bu kadarda değiladam havale geçiriyor resmen
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu süreçler çok yorucu ama inşallah bir gün değdi diyecezEvet ben de yaşadım onu gecen ay ilk ay olmadı büyük ıhtımalle bu ay da olmıcak benım.. Rahım filmi çekilenler sansı artıyormus verdıklerımi sıvı yuzunden spermler ın saglıklı Bı sekılde ulasmasını saglıyormus.. Olacak inşallahyumurtlama dönemini mutlaka takıp et
Valla canım inşallah çektirmeye gerek kalmadan hamile olursun doktorların tavsiyesi 1 sene sonra ama yinede acelecilik yaparsan bir doktorla görüş istersen tabi yaşta önemli 30 yaş üstü için daha erken davranıyorlarKuzum bende çekilmek istiyorum ama 9 aylık evliyim erken mı bilmiyorum
Kızlar eşim sonuçlarını almış bugün ameliyat olmuştu varikosel den değerler maşallah süper artmış sperm sayısi 23 milyondan dan 103 e çıkmış. Hareket de %25 Di %55 olmuş. Eğer böyle sorunu olan varsa hiç düşünmeden yaptırsın biz pişman olduk ameliyat için beklediğimize. Onun için doktoru dinleyip ameliyat yaptırın düşünmeyin
Anladım cnm teşekürlerGüzel çıktı sonuçlar canım 2-3 ay daha korunmayın deneyin olmazsa gelin daha etkili bir tedavi uygulayacam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?