- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.081
24 aralik yumurtlama 25 aralik catlama ise eger bunu ovu ile tespit ettiysen 8 ocak bat gunun canim yani 5 gunun var. ates kisiden kisiye gore degisiyor kiminin 2 gun once dusuyor kimisinin tam adet gunu dusuyor.simdilik normal atesin canim onemli olan 8 ocak sabahina kadar dusmemis olmasi.Günaydın hanımlar ayın 9.son âdet tarihim geçen ay 31.gun oldum normalde 28,29 günde olurum yaklaşık 5gun var şu ateş takibi yapan arkadaşlarım ben grafiği atsamda bı yorumlarsanızateşim güzel ama dün akşamdan ağrım başladı acaba kırmızı kartı gorecekmiyim diyorum e bu ateşte düşmüyor anlamadım gitti yorumlayın bakem
Ve hatırladığım kadarıyla eşin hemen olsun istemiyordu, bak ihtimali olunca bile insan nasıl heyecan yapıyorYaaa hay ağzın bal yesin
Dün akşam pilatesten sonra duvarda amuda kalkma çalışmaları yapıyordum, "eşim; hamilesindir belki yapma şu haraketleri" diye kendini paraladı. onunda mı içine doğuyor acaba
Hıı belli hiç değilsinBen hiç stresli değilim, öyle akışına bıraktım
Zaten keyfim yerinde, sabah uzun zaman sonra tartıda 51 kiloyu gördüm, çok mutluyum
Oo hadi bakalım gelsin bebişlerGünaydınlar
Yumurtlama dönemim daha yeni bitti beklemek çok zormuşgüzel haberler gelse topiğe artık
Ahh o gecikmeleri öyle iyi bilirim ki, kesin daha idrara geçmemiştir deyip çok kan vermişliğim var.Selam kızlarrrrrr, umarım gebiş vardır ama stres regl geciktirir biliyorsunuz demi?
Kafanıza takmayın lütfenhadi artık listemizde gebe olsun benim bugün regl son günü, yarından itibaren dans dans dans
Bende şuan 51 kiloyum ve tekrar pilatese başlamak istiyorum sıkılaşmak için. Ama evde yapamıyorum benBen hiç stresli değilim, öyle akışına bıraktım
Zaten keyfim yerinde, sabah uzun zaman sonra tartıda 51 kiloyu gördüm, çok mutluyum
Test yaptınız mı ve beklenen adetiniz ne zaman başlıyordu?Günaydınnnn
Reglimden hala ses seda yok. Sizlerde durumlar nasıl kızlar?
Ben de evde yapamıyorum, stüdyoya gidiyorumBende şuan 51 kiloyum ve tekrar pilatese başlamak istiyorum sıkılaşmak için. Ama evde yapamıyorum ben
Bat dün ya da bugün, pazartesi test yaptım negatif çıktı. Adet belirtilerim yok şu an ama olacağım gibi hissediyorum ama olmamak istiyorumTest yaptınız mı ve beklenen adetiniz ne zaman başlıyordu?
Reformer pilatese mi gidiyorsun?Ben de evde yapamıyorum, stüdyoya gidiyorum
1.5 sene yüzde kaçGünaydın kızlar
Çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra bir problem yoksa denemenin 3.ayı hamile kalma olasılığı %57 6.ay %72 1 sene sonunda %85. Okumuştum sizlere de yazmak istedim
Evet reformer.. ben de zar zor uyduruyorum saatleri, işten sonra eve gidiyorum, sonra tekrar çıkıyorum ama yorucu oluyor biraz, bir de yemek saatlerini ayarlayamıyorum.. şimdi 1 ay daha bu seansta devam edicem, ondan sonra biraz değişiklik yapmak istiyorum..Reformer pilatese mi gidiyorsun?
Benim yaşadığım şehirde çalışma saatlerime uygun reformer pilates bulamadım. Mat pilatese gittim, memnun kaldım. Ona devam etmeyi düşünüyorum.
Maalesef benim mesai saatlerine denk geldiği hiç hiç gidemedim reformer e.Evet reformer.. ben de zar zor uyduruyorum saatleri, işten sonra eve gidiyorum, sonra tekrar çıkıyorum ama yorucu oluyor biraz, bir de yemek saatlerini ayarlayamıyorum.. şimdi 1 ay daha bu seansta devam edicem, ondan sonra biraz değişiklik yapmak istiyorum..
5 gün canımKaç gün kala silik çıktı xanim
Ya işte ben 19.30 da gidiyorum bu aralar.. saat 17.30 işten çıkıyorum eve gitmem 18.00 oluyor, spordan en az 2 saat önce yeme işini bırakmak lazım, pilatesten gelince yesem o da saat olarak geç oluyor.. iş yerinde yemem lazım, ona da genelde fırsat bulamıyorum, aç olmadığım için unutuyorum falan.. acaip bi kısır döngü..Maalesef benim mesai saatlerine denk geldiği hiç hiç gidemedim reformer e.
Evet yorucu oluyor ama o zamanlar kendimi daha dinç hissediyordum ben.
Ben yemeklerimi 1 gün önceden yaptığım için zor olmuyordu bana. Genel de pilatesten geldikten sonra yiyorduk biz yemeği.
Sayfan hayırlı olsun aranıza bende katılmak isterim. Uzun bir hikayem var bir ara anlatırım. 2020nin başı değilde sonlarına doğru düşünücez mecburiyetten. Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip en hayırlı zamanda.Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
1. LİSTE
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Koyu renk olan tarihler en yakın tarihlerdir.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
Aday Beklenen Adet Tarihi Sonuç Akmerim 01.01.2020 cileklilimonata 01.01.2020 kardelen_08 06.01.2020 Gunewim 13.01.2020 auburn29 23.01.2020 FairyTale16 04.01.2020 hilaalaa 21.12.2019 Bal0ncuk 31.01.2020 berceste_ 12.01.2020 KirazHanim 02.01.2020 Hemsirecik 12.01.2020 SLTN90 08.01.2020 Beguscum 27.12.2019 Ahenfatma 23.01.2020 Skrskr 16.01.2020 Berfinim21 15.01.2020 papatya7203 31.12.2019 ozge_gorkem 04.01.2020 Papatya011 21.01.2020
Evet, senin saatler biraz sıkıntılıymış.Ya işte ben 19.30 da gidiyorum bu aralar.. saat 17.30 işten çıkıyorum eve gitmem 18.00 oluyor, spordan en az 2 saat önce yeme işini bırakmak lazım, pilatesten gelince yesem o da saat olarak geç oluyor.. iş yerinde yemem lazım, ona da genelde fırsat bulamıyorum, aç olmadığım için unutuyorum falan.. acaip bi kısır döngü..
Canım bildiğim kadarıyla güzel gidiyor inşallah her gün artar ya da sabitten düşmez adet günü ve önceki gün kırmızılar da görmezsin.Günaydın hanımlar ayın 9.son âdet tarihim geçen ay 31.gun oldum normalde 28,29 günde olurum yaklaşık 5gun var şu ateş takibi yapan arkadaşlarım ben grafiği atsamda bı yorumlarsanızateşim güzel ama dün akşamdan ağrım başladı acaba kırmızı kartı gorecekmiyim diyorum e bu ateşte düşmüyor anlamadım gitti yorumlayın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?