Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24 aralik yumurtlama 25 aralik catlama ise eger bunu ovu ile tespit ettiysen 8 ocak bat gunun canim yani 5 gunun var. ates kisiden kisiye gore degisiyor kiminin 2 gun once dusuyor kimisinin tam adet gunu dusuyor.simdilik normal atesin canim onemli olan 8 ocak sabahina kadar dusmemis olmasi.

Yaaa hay ağzın bal yesin
Dün akşam pilatesten sonra duvarda amuda kalkma çalışmaları yapıyordum, "eşim; hamilesindir belki yapma şu haraketleri" diye kendini paraladı. onunda mı içine doğuyor acaba
Ve hatırladığım kadarıyla eşin hemen olsun istemiyordu, bak ihtimali olunca bile insan nasıl heyecan yapıyor

Ben hiç stresli değilim, öyle akışına bıraktım
Zaten keyfim yerinde, sabah uzun zaman sonra tartıda 51 kiloyu gördüm, çok mutluyum
Hıı belli hiç değilsin
51 mi ay ne güzel, ben 49dum 53 olmuşum günden güne şişiyorum

Günaydınlar
Yumurtlama dönemim daha yeni bitti beklemek çok zormuş güzel haberler gelse topiğe artık
Oo hadi bakalım gelsin bebişler

Selam kızlarrrrrr, umarım gebiş vardır ama stres regl geciktirir biliyorsunuz demi?
Kafanıza takmayın lütfen hadi artık listemizde gebe olsun benim bugün regl son günü, yarından itibaren dans dans dans
Ahh o gecikmeleri öyle iyi bilirim ki, kesin daha idrara geçmemiştir deyip çok kan vermişliğim var.

Ağrım var tık yok.2 ay önce stresten 4 gün gecikti diye bişey de diyemiyorum ki zaten testim negatif.çok sıkıntı yaptı.sökülse de kurtulsam.of

Reformer pilatese mi gidiyorsun?
Benim yaşadığım şehirde çalışma saatlerime uygun reformer pilates bulamadım. Mat pilatese gittim, memnun kaldım. Ona devam etmeyi düşünüyorum.
Evet reformer.. ben de zar zor uyduruyorum saatleri, işten sonra eve gidiyorum, sonra tekrar çıkıyorum ama yorucu oluyor biraz, bir de yemek saatlerini ayarlayamıyorum.. şimdi 1 ay daha bu seansta devam edicem, ondan sonra biraz değişiklik yapmak istiyorum..

Maalesef benim mesai saatlerine denk geldiği hiç hiç gidemedim reformer e.
Evet yorucu oluyor ama o zamanlar kendimi daha dinç hissediyordum ben.
Ben yemeklerimi 1 gün önceden yaptığım için zor olmuyordu bana. Genel de pilatesten geldikten sonra yiyorduk biz yemeği.

Ya işte ben 19.30 da gidiyorum bu aralar.. saat 17.30 işten çıkıyorum eve gitmem 18.00 oluyor, spordan en az 2 saat önce yeme işini bırakmak lazım, pilatesten gelince yesem o da saat olarak geç oluyor.. iş yerinde yemem lazım, ona da genelde fırsat bulamıyorum, aç olmadığım için unutuyorum falan.. acaip bi kısır döngü..

Sayfan hayırlı olsun aranıza bende katılmak isterim. Uzun bir hikayem var bir ara anlatırım. 2020nin başı değilde sonlarına doğru düşünücez mecburiyetten. Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip en hayırlı zamanda.

Evet, senin saatler biraz sıkıntılıymış.
Ben 17:00'de işten çıkıp 18:30'da da pilatese gidiyordum.
Farklı bir seansa geçebiliyorsan çok iyi olur gerçekten.

Canım bildiğim kadarıyla güzel gidiyor inşallah her gün artar ya da sabitten düşmez adet günü ve önceki gün kırmızılar da görmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…