Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat dün ya da bugün, pazartesi test yaptım negatif çıktı. Adet belirtilerim yok şu an ama olacağım gibi hissediyorum ama olmamak istiyorum
Benim de 31 aralıktı.1inde kahverengi akıntı geldi 2sinde pembe bir damla ve tık yok ve ben de olacak gibi ağrı çekiyorum...

Kuzum bata kaç gün vardı senin yarın sabah ta ölç tekrar benimde bu ay ateş delirdi ilk başlarda düştü cıktı 3 4 gündür iyi gidio

Kuzum adetten 1 2 gün önce yada bat gunu düşebiliyor daha var gününe belli olmaz ama gebdd olabilirsin adet le hamilelik belirtileri aynı ayırt edilmiyor zaten inşallah düşmez böyle devam eder bebiş gelir

Kuzum bata kaç gün vardı senin yarın sabah ta ölç tekrar benimde bu ay ateş delirdi ilk başlarda düştü cıktı 3 4 gündür iyi gidio
bat 5 gün
ama benım regl belirtilerim herseyım tam canım %99 regl olacağım.
dün aksam sureklı wc gittim haa geldı haa gelecek bi agrıydı.regl ilk günü gibi agrım oldu..
büyük ihitmal erken olacak. pazara kadar olmasamda negatıf görmenin tadını birdaha alsam

Ah canım şimdi geçen ayki takvimine baktimda adet olan kadar 36.6 36,7 de seyretmiş yani hiç umudum yok olduda yükselirse belki derimde en iyisi beklemek

Kuzum ama daha var bu kadar erken dusermi bilmiom sen yarın tekrar bi ölç bakalım nolacak
Inşallah hayırlı bir ağrıdır gelmesin kırmızılar

Ah canım şimdi geçen ayki takvimine baktimda adet olan kadar 36.6 36,7 de seyretmiş yani hiç umudum yok olduda yükselirse belki derimde en iyisi beklemek
Her ay farkli kuzum benim gecen ay la bu ayki ateş bam.baska hiç benzerlik yok bende anlamadım ateş işi karışık ya ama inşallah dusmezde gebisizdir

Canim cubuk testler varya bide onlardan al dene bidhaaki ay icin onlar daha net gosteriyo

Saol kuzum

Aslinda gecen ay da ayni testi laboquick kullandim ve pik gordum, bu ay niye boyle oldu bilmiyorum.
cubuk testlerden bakayim bakalim... devam edicem testlere ama diyelim uygulamadaki gibi adet olsam 14 gun oncesinde yumurtlamis olmuyormuyum? sadece testte cikmamis oluyor?
bilmiyorum biz uygulamaya gore degerlendirdik hal boyle olunca..

Günaydın kizlar ❤
Bugün ateş 36.8 keske boyle gitse dusmese
Kuzu gayet iyi duruyor düşmez inşallah bebegım sen benımkını görsen yumurtlamadan sonra ateş birden düştü 4 5 gündür 36.1. Acaba Baska bir sey mi var ya ben böyle Bi tablo hiç görmedim sürekli sabit ve dipte yumurtlama olmuyor mu acaba ya

Canim sen atesini ay boyu ölçümü yapmismiydin? Herkesin atesi farklidir mesela senin normalde 35lerde cikar adete yakin 36larda olur ve gebe olabilirsin.. Benim sabahlari mesela hep 36larda cikar 35 hic gormedim. Dogru dürüst aksamlarida bakiyodum 37lerde cikiyodu bu benim icin normal.. Yani illa 37 cikcak da gebe olcak deilsin.. Bunu anlamak için 1 ay tam ölçmelisinki normal atesini gören yumurtlamadam sonraki atesinide anlican
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
B BUSR4
D1DEM
Bat 1 şubat hayaller bir sonraki aya günceller misiniz canım
Tamm canim
Yani normalde oyle oluyo canim adetten 14 geriye sayinca yumurtlama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…