- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.141
ben bu ay hiç bişey yapmadım kuzum ya işte iş durumları olunca salladım kafamıza göre oldu yaniOlabilir kuzum tesekkur ederim senin durum nasıl bu ay hıc bahsetmedin
Kuzum sen farklı saatlerdemi ölçtün değişik bir tablo olmuşKızlar ateş tablomu yorumlayabilir misinizD1DEM B BUSR4 R Rainbow3461 ve diger arkadaslarım. Bata 4 5 gün var. Biraz ilginç geldi tablom sanki yumurtlama olmadı mı ovulasyon ile takip etmedim ama yumurtlama zamanı rahmın ettiğim günler kasık rahim agrısı ve akıntı gördüm sonrası fosss
Evet kuzum normal ateşim 35.00 -35.1Kuzum bidahaki aya insallah hamilesindirde.. Deilse adetten sonra basla ates olcmeye ozaman görürüz senin normal atesin ne.. Sen 35. 10 gordum diyosun ben 3 aydir gormedim. Bunusanirim senin normal atesin 35lerde felan
Amin kuzum insallahBende bir sey anlamadım hayırlısı artık bebegım sagol
Evet dun aksam vurdum bugun ilişki olcak insallah aksam çatlar yumurtamİnşllah cnm catlamami vuurldun
hadi hayırlısı klomen kullandinmiEvet dun aksam vurdum bugun ilişki olcak insallah aksam çatlar yumurtam
Canim program cizgi cekmis ya bak orası yumurtlama oluyo bisonrakide yukselmis zatenYa zaten artık bu ates yukselmez yukselse yumurtlamadan sonra artması gerek demı gebelik kesin yok dün gebelik testi yaptım negatıfı de gördüm bu ayı da pas gectık ama dedıgın dogru kuzum Herkesin ki farklı bakalım diger ay atesım nasıl ilerleyecek
Senin yumurtlamadan sonra yukselmis ozamam iste 36larda gidiyosun normalde 35 felansa gayet yukselmis zaten yumurtlamadan sonra yuksek ilerler oncesine gore cunku vucuda progestan hormonu salgilaniyo o yuzden oyle oluyo adete devam etmesi onemli ya boyle yavas yavas duser yada adet gunu gibe vurur vurmazsa hamilelik vardirEvet kuzum normal ateşim 35.00 -35.1
Bak ekliyorum çizelgemi
Yok letu kullandim bi hafta sonra çatlama iğnesi vurdum pazartesi progesteron başla dedihadi hayırlısı klomen kullandinmi
hmm letu nasıl birşey acabaYok letu kullandim bi hafta sonra çatlama iğnesi vurdum pazartesi progesteron başla dedi
tamam öğretmenim hergun rapor vermeye devam edıcemCanim program cizgi cekmis ya bak orası yumurtlama oluyo bisonrakide yukselmis zaten
Senin yumurtlamadan sonra yukselmis ozamam iste 36larda gidiyosun normalde 35 felansa gayet yukselmis zaten yumurtlamadan sonra yuksek ilerler oncesine gore cunku vucuda progestan hormonu salgilaniyo o yuzden oyle oluyo adete devam etmesi onemli ya boyle yavas yavas duser yada adet gunu gibe vurur vurmazsa hamilelik vardir
Klomen gibi ama 30 tane ama 10 tane kulaniyorsunhmm letu nasıl birşey acaba
Daha etkili herhaldeKlomen gibi ama 30 tane ama 10 tane kulaniyorsun
geçmiş olsun :) Allah beterinden korusun :) Rüyanda ne gördünbugün sabaha bir ucuk ile uyandimBebek geliceksede gelmez vücüta masallah yok yok hergün basak bisi cikiyor
Bilmiyorum degistirdi hapimiDaha etkili herhalde
Demi ya bende umursamazdıö eskiden hemen gelirdi adet aslında böyle devam et bence kafanı takmayınca oluyor diyen cokben bu ay hiç bişey yapmadım kuzum ya işte iş durumları olunca salladım kafamıza göre oldu yani
bakalım 6 ocağa bekliyorum gelirse gelir 3 gün var ama zaman nasıl geçti anlamadım valla
başka zaman batı beklesem gelmez şimdi beklemiyorum ya hemen gelmiş
Bilmem ki canım bende ondan size gösteriyorum bende ilk kez kendımi gördümKuzum sen farklı saatlerdemi ölçtün değişik bir tablo olmuşyumurtlama olmuştur kuzum da sonrasındaki düşüşü anlamadım yüksek gidip düşeni gördüm hep anlamadım aletinmi bozuk dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?