Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir kuzum tesekkur ederim senin durum nasıl bu ay hıc bahsetmedin
ben bu ay hiç bişey yapmadım kuzum ya işte iş durumları olunca salladım kafamıza göre oldu yani
bakalım 6 ocağa bekliyorum gelirse gelir 3 gün var ama zaman nasıl geçti anlamadım valla
başka zaman batı beklesem gelmez şimdi beklemiyorum ya hemen gelmiş

Kuzum sen farklı saatlerdemi ölçtün değişik bir tablo olmuş yumurtlama olmuştur kuzum da sonrasındaki düşüşü anlamadım yüksek gidip düşeni gördüm hep anlamadım aletinmi bozuk dicem

Kuzum bidahaki aya insallah hamilesindirde.. Deilse adetten sonra basla ates olcmeye ozaman görürüz senin normal atesin ne.. Sen 35. 10 gordum diyosun ben 3 aydir gormedim. Bunu sanirim senin normal atesin 35lerde felan
Evet kuzum normal ateşim 35.00 -35.1
Bak ekliyorum çizelgemi

Eklentiler

• 6895D943-BA4C-4611-BE35-FA54F4BE5665.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
bugün sabaha bir ucuk ile uyandim Bebek geliceksede gelmez vücüta masallah yok yok hergün basak bisi cikiyor

Canim program cizgi cekmis ya bak orası yumurtlama oluyo bisonrakide yukselmis zaten
Evet kuzum normal ateşim 35.00 -35.1
Bak ekliyorum çizelgemi
Senin yumurtlamadan sonra yukselmis ozamam iste 36larda gidiyosun normalde 35 felansa gayet yukselmis zaten yumurtlamadan sonra yuksek ilerler oncesine gore cunku vucuda progestan hormonu salgilaniyo o yuzden oyle oluyo adete devam etmesi onemli ya boyle yavas yavas duser yada adet gunu gibe vurur vurmazsa hamilelik vardir

tamam öğretmenim hergun rapor vermeye devam edıcem

Demi ya bende umursamazdıö eskiden hemen gelirdi adet aslında böyle devam et bence kafanı takmayınca oluyor diyen cok

Kuzum sen farklı saatlerdemi ölçtün değişik bir tablo olmuş yumurtlama olmuştur kuzum da sonrasındaki düşüşü anlamadım yüksek gidip düşeni gördüm hep anlamadım aletinmi bozuk dicem
Bilmem ki canım bende ondan size gösteriyorum bende ilk kez kendımi gördüm

Kızlar ben yeni yöntem buldum yani önceki adetimde buradan okumuştum bende adetine 1-2 gün kala rahim aşağı indiginden orta parmagini vajinaya şey ettiğin zaman böyle birşey değiyormuş eline. Tabi ben bunu asla yapmam elimi katamam yapı meselesi tabikide. Ama gecen ay adetime 2 gün kala eşimle ilişkiye girdik ilişki bittiğinde hicbirseyden habersiz, canim dedim seninkine birşey deydi mi evet dedi. Dün ilişkiye girdik değdi mi dedim yok dedi tabi daha bata 6 günüm var yine adetime 1-2 gün kala ilişkiye girecem ve bakim eşim yine dicek mi deydi mi diye. Eşime de anlattım zaten o var veya yok bana kesin söyler ben inandım şahsen çok doğru birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…