- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.181
Ben idrar testinde görmeden kan vermem istikrarlıyımAhh o gecikmeleri öyle iyi bilirim ki, kesin daha idrara geçmemiştir deyip çok kan vermişliğim var.
Merhaba hoşgeldn aramıza sefa getirdin, en kısa sürede hikayeni dinlemek isterizSayfan hayırlı olsun aranıza bende katılmak isterim. Uzun bir hikayem var bir ara anlatırım. 2020nin başı değilde sonlarına doğru düşünücez mecburiyetten. Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip en hayırlı zamanda.
bugün sabaha bir ucuk ile uyandimBebek geliceksede gelmez vücüta masallah yok yok hergün basak bisi cikiyor
su gördüm vallaha ama dün kaynimi gördüydüm para istiyordu ondan korkmus olabilirimgeçmiş olsun :) Allah beterinden korusun :) Rüyanda ne gördün
su gördüm vallaha ama dün kaynimi gördüydüm para istiyordu ondan korkmus olabilirim
Sadece göğüslerimde ara ara sızlama oldu. Başma hiç bi belirtim yoktu canımAA demek ki regl günü dahi cıkmayabılıyor belirtilerin neydi kuzum biraz anlatır mısın
Amin canım hepimize tez vakitteAllah subat ayında nasip etsin inşallah
Cnm senin reglden kac gun spnra idrarda ciktiSadece göğüslerimde ara ara sızlama oldu. Başma hiç bi belirtim yoktu canım
İnşallah canım hepimizHer ay farkli kuzum benim gecen ay la bu ayki ateş bam.baska hiç benzerlik yok bende anlamadım ateş işi karışık ya ama inşallah dusmezde gebisizdir❤
Kac gun kaldi batina kuzumKızlar kasiklarima sanki bisey batırıyorlar ara ara sanciçekiyorum bu nedir allah aşkına dün akşam yazdım cevap veren olmadı bana yardım edin bilgi verin lütfen belirtiler nasıl oluyor ne şekilde anlaşılıyor hiç bir fikrim yok
Daha yeni bitti ayın 25inde yıkamıştımKac gun kaldi batina kuzum
Ben direk gözlüklerimide takip uzağı görmüyorumbiz hiç silik çizgi bile göremediğimiz için silik olsada seçebiliyoruz demi kız
Bana göre 3 adet takvimine göre 2ben gördüm sanki canım bata kaç gün var
Canım sen yenisin ne belirtisi arıyorsun yeni yikanmisin piskolojik olarak insan bütün belirtileri yaşıyor cokda dusunmeDaha yeni bitti ayın 25inde yıkamıştım
YAA eşime attım bu ne dioGörmemek mümkün mü :)
Ayy inşallah canım bakalım bugün veremeyebilurim de haftasonu acil de filan şansımı deniyecemEvet canım var tebrikler inşallah hamişsindir hemen bi kan verebilirsen ver derim
Ovulasyan hoc yapmadım canim ne zaman yumurtlama bilmiom ama bana göre bata 3 gün varEvettt kuzumm hemen kan versene batina ne kadsr vardi testvyaotin bide yumurtlamanij kacinci gunu test yaptin
Kuzum yumurtluyor olabilirsin testin varmi bi yapsaydin ovulasyon testiDaha yeni bitti ayın 25inde yıkamıştım
Ne bilim öylesine attım deseydin adam ne bilsin silik çizgiyiYAA eşime attım bu ne dio
Bende ilk gördüm canim önceki hamılelıkle hep kan da çıktı adet gecikmesi nden sonraBen direk gözlüklerimide takip uzağı görmüyorumsilik çizgiye odaklaniyoruum oyuzden ent görüyorum ben ben hiç görmedim kendi yaptığım testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?