Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin icin en hayirlisi olmus mutlu olmana cok sevindim güzel şeyleri hak ediyorsun herşeyde bir hayır var diye boşuna dememisler

günaydın kızlar
Gunaydim kuzu varmi gelen
Orda mutlu olduguna cok sevindim kuzum keyfine bak oturdugun yerden parani aliyon istr yol cekiyosun ama rn azından gun icinde yorulmuyosun bu iste mutlu olmana sevindim
Kızlar siz de benim gördüğüm silik çizgi yi görüyor musunuz ??
Düne gore saha belirgin yaklastirmadna gordum bile cizgiyi

Iyiyim kuzum ayni agrilar devam sen nasilsin ❤
Bndede adet sancisi var birraz akinti var seffaf ve kremsi artik sarimi bilmiyorum kokusuz ama bakalim bu sabah Ruyamada test yapiyordum pozitif cikiyordu okadar seviniyordumki ust uste belki 5 6 test yapyim o pozitifiligin ugruna

Canım öyle olunca ne oluyormus ki bende soram herife
Adetten 1 gün önce ilişkiye gir kuzum eğer eşininkine birsey değiyorsa adet olacan demektir çünkü rahim aşağı inmiştir. Ama eğer demezse hamilesindir rahim aşağı inmiyor çünkü hamileyken

Olabilir kuzum siz deneyin bende ise yaramio
Ben deniyorum valla kuuzum ama benim adetime 6 gün var 3 gün öncesinden başladı ağrılarım sancim var adet olacakmisim gibi neden böyle oluyordurki

Adetten 1 gün önce ilişkiye gir kuzum eğer eşininkine birsey değiyorsa adet olacan demektir çünkü rahim aşağı inmiştir. Ama eğer demezse hamilesindir rahim aşağı inmiyor çünkü hamileyken
Tivbe kiz nasil sorcaz oyle mi diye utanırım ben ne değmesi lazimko der benimki aciklayamamda birseymi koydun der

Benide alirmisiniz kizlar son sat 10.12.2019 gelecek sat 07.01.2020 ve yumurta takibi gordum klomen ovitrelle kullndim iğneden sonraki 10. Gunum bugun 12. Gunu test yapmayi dusunuyorm boyle olan pozitif goren varmi bu arada 19 mm lik tek yumurtam vardı oda solda

Tivbe kiz nasil sorcaz oyle mi diye utanırım ben ne değmesi lazimko der benimki aciklayamamda birseymi koydun der
Kız yok direk de işte ne utaniyon açıp internetten de okutabilirsin inanir zaten adet olacagi zaman rahim asagi iniyormus hissedersen soyle umutlanmayalim de iste

Bende gördüm hemen çıktı zaten ama daha da köyü olsaydı içim rahat ederdi

C life ne yaptın kullandin demi kuzum
Kullandim kuzum ama gec aldigim icin adetimin 5. Gunuydu kullanmaya basladim 8 gun felan kullandım çünkü benim adetim 24 gun de bir oluyor kısa dönem yani. Ama kuzum ya 6 günüm var bata 3 gün öncesinden başladı boyle adet olacakmışım gibi sancim var nedendir acaba ya

Kız yok direk de işte ne utaniyon açıp internetten de okutabilirsin inanir zaten adet olacagi zaman rahim asagi iniyormus hissedersen soyle umutlanmayalim de iste
Deneyeceğim bakalım adetten bir once ne diyecek sorarım alcagam cevp entersan olur ama sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…