Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benimde öyle adet belirtilerim bir hafta önce başlıyor gelip gidiyor arar ara ağrılar ben adet oldum ama inşallah sen öyle olmazsın kuzum gebelikde olsa ağrı oluyor canım cokda düşünmemek lazım

Kuzum benimde öyle adet belirtilerim bir hafta önce başlıyor gelip gidiyor arar ara ağrılar ben adet oldum ama inşallah sen öyle olmazsın kuzum gebelikde olsa ağrı oluyor canım cokda düşünmemek lazım
Ya insallah bebis vardir yeterki olsun vallaha her türlü acıya katlanırım

Hosgledin canim 12 .gun cikmayanda var ama sayet yaparsinda cikmazsa 14. Gunu tekrarla cnm

Hayırlı güzel haberler ver bize kuzum allahin izniyle
Insallah kuzum valla ruyamda pozitif testlerden gordum okadr hosuma gidiyorduki pozitif cikmasi alip 5 6 tane test birden yapiyordum uyandim bir huzur vardi ickmde insallah gercek olur senin ne kadar var adet oldunku kuzum

Insallah kuzum valla ruyamda pozitif testlerden gordum okadr hosuma gidiyorduki pozitif cikmasi alip 5 6 tane test birden yapiyordum uyandim bir huzur vardi ickmde insallah gercek olur senin ne kadar var adet oldunku kuzum
Kiz ben hamile olsam her ay test yapcam dedim sırf diğer senelerin acısını cikarcam evet kuzu ben adet oldum 3 günüm bugün

Tivbe kiz nasil sorcaz oyle mi diye utanırım ben ne değmesi lazimko der benimki aciklayamamda birseymi koydun der
Kiz adete 1 2 gun kala parmagini sokucan oraya sert yuvarlak bisiyr elin degerse burun ucu gibi o sertlikde yani gebelik yoktur o sertlik grlmezse vardir
Hosgeldin canim. Insallah tutmustur
Bende gördüm hemen çıktı zaten ama daha da köyü olsaydı içim rahat ederdi
Yarin sabah yine yap hergun koyulasir iste olumsuz düşünme

Evet kuzum senınkıde degısıkmiş ya hiç kafaya takmayalım cunku illaki herkesin durumu farklı sadece su var yumurtlama sonrası döllenme varsa artma oluyor senın bata kac gun kaldı belkı yarın tekrar yukselir

Didem mm cok güldüm yaaa herseyi de tarif ediyor iyilik melegı gıbısın

Test almam gerek testim yok cikabilirsen alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…