- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.241
Kuzum benimde öyle adet belirtilerim bir hafta önce başlıyor gelip gidiyor arar ara ağrılar ben adet oldum ama inşallah sen öyle olmazsın kuzum gebelikde olsa ağrı oluyor canım cokda düşünmemek lazımKullandim kuzum ama gec aldigim icin adetimin 5. Gunuydu kullanmaya basladim 8 gun felan kullandım çünkü benim adetim 24 gun de bir oluyor kısa dönem yani. Ama kuzum ya 6 günüm var bata 3 gün öncesinden başladı boyle adet olacakmışım gibi sancim var nedendir acaba ya
Yol kuzum bn test yapmayi dusunmuyorunm zaten pazartesi olmazsam yaparimAz kalmış inşallah vardır bekle pazartesiyi yapma test istersen
Hayırlı güzel haberler ver bize kuzum allahin izniyleYol kuzum bn test yapmayi dusunmuyorunm zaten pazartesi olmazsam yaparim
Ya insallah bebis vardir yeterki olsun vallaha her türlü acıya katlanırımKuzum benimde öyle adet belirtilerim bir hafta önce başlıyor gelip gidiyor arar ara ağrılar ben adet oldum ama inşallah sen öyle olmazsın kuzum gebelikde olsa ağrı oluyor canım cokda düşünmemek lazım
Hosgledin canim 12 .gun cikmayanda var ama sayet yaparsinda cikmazsa 14. Gunu tekrarla cnmBenide alirmisiniz kizlar son sat 10.12.2019 gelecek sat 07.01.2020 ve yumurta takibi gordum klomen ovitrelle kullndim iğneden sonraki 10. Gunum bugun 12. Gunu test yapmayi dusunuyorm boyle olan pozitif goren varmi bu arada 19 mm lik tek yumurtam vardı oda solda
Insallah kuzum valla ruyamda pozitif testlerden gordum okadr hosuma gidiyorduki pozitif cikmasi alip 5 6 tane test birden yapiyordum uyandim bir huzur vardi ickmde insallah gercek olurHayırlı güzel haberler ver bize kuzum allahin izniyle
İnşallah kuzum vardır allahim hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızi kabul etsin inşallahYa insallah bebis vardir yeterki olsun vallaha her türlü acıya katlanırım
Kiz ben hamile olsam her ay test yapcam dedim sırf diğer senelerin acısını cikarcamInsallah kuzum valla ruyamda pozitif testlerden gordum okadr hosuma gidiyorduki pozitif cikmasi alip 5 6 tane test birden yapiyordum uyandim bir huzur vardi ickmde insallah gercek olursenin ne kadar var adet oldunku kuzum
Evet kuzu herkeste farklı oluyor belirtiler tekrar tebrik ederimSadece göğüslerimde ara ara sızlama oldu. Başma hiç bi belirtim yoktu canım
Amin kuzummm inşallahİnşallah kuzum vardır allahim hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızi kabul etsin inşallah
Al benden de o kadar vallaBenimde yumurtlama dönemim yeni bitti zaman geçmiyor yakomşumda rüyasında beni hamile görmüş ama ben hiç olacak gibi hissetmiyorum nedense. Olmamasına alistim galiba
Kiz adete 1 2 gun kala parmagini sokucan orayaTivbe kiz nasil sorcaz oyle mi diye utanırım ben ne değmesi lazimko der benimki aciklayamamdabirseymi koydun der
Hosgeldin canim.Benide alirmisiniz kizlar son sat 10.12.2019 gelecek sat 07.01.2020 ve yumurta takibi gordum klomen ovitrelle kullndim iğneden sonraki 10. Gunum bugun 12. Gunu test yapmayi dusunuyorm boyle olan pozitif goren varmi bu arada 19 mm lik tek yumurtam vardı oda solda
Yarin sabah yine yap hergun koyulasir iste olumsuz düşünmeBende gördüm hemen çıktı zaten ama daha da köyü olsaydı içim rahat ederdi
Evet kuzum senınkıde degısıkmiş ya hiç kafaya takmayalım cunku illaki herkesin durumu farklı sadece su var yumurtlama sonrası döllenme varsa artma oluyor senın bata kac gun kaldı belkı yarın tekrar yukselirBenim ateş de sıkıntılı kuzu hemde her ay. Buda benim tablo adet olduğum ısıya düşmüş. Isın ilginç yani benim yumurtlama öncesi düşüyor sonra adet olduğum ısıya yükseliyor. Ne güzel bir gün 36.3 oldu ama sonra 36ya indi gene
Ben Dogum kontrol hapı içerken aynı zmnda sogan kürü de içtimSogan kuru ve clife macun cok iyi geliyormus kistlere adetten sonra gecmezse benim sogan kurunu deniycm
Didem mm cok güldüm yaaa herseyi de tarif ediyor iyilik melegı gıbısınKiz adete 1 2 gun kala parmagini sokucan orayasert yuvarlak bisiyr elin degerse burun ucu gibi o sertlikde yani gebelik yoktur o sertlik grlmezse vardir
Hosgeldin canim. ☺Insallah tutmustur
Yarin sabah yine yap hergun koyulasir iste olumsuz düşünme
Test almam gerek testim yok cikabilirsen alcamKiz adete 1 2 gun kala parmagini sokucan orayasert yuvarlak bisiyr elin degerse burun ucu gibi o sertlikde yani gebelik yoktur o sertlik grlmezse vardir
Hosgeldin canim.Insallah tutmustur
Yarin sabah yine yap hergun koyulasir iste olumsuz düşünme
Bende yapiy bazrn kizDidem mm cok güldüm yaaa herseyi de tarif ediyor iyilik melegı gıbısın
Cikabilirsen kan ver direk kuzuTest almam gerek testim yok cikabilirsen alcam
bu yöntem dogru cıkıyor ama ben ne zaman baksam burun ucu gibi. ve gercektende regl oluyorumBende yapiy bazrn kizbaya arastirdim anlamak icin tam anlatiyomki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?