Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adına sevindim canım. İnşallah bundan sonra daha da güzel şeyler olmaya devam eder de hep mutlu olursun. Yakın zamanda araba alıp, Tez vakittede tezini bitirirsin inşallah

Canım Rabbim sana haksızlık karşısında el uzatmış. Her zaman diyoruz hayır görünen şe, şer şer görünen hayır olabiliyor. Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Hangi şehirde oturuyordun kuzu sen. Ne yazıkki bu devran böyle gidiyor. X partisi geliyor eleman çıkarıyor y partisi geliyor eleman çıkarıyor. Rabbim başımıza vicdanlı insanlar getirsin. Hak hukuk bilen insanlar inşallah

Kızlar gidiyorum ben hormon testine doktor insallah kovalamaz beni Isparta’da gitmediğim kadın doğumcu kalmadı yakında kapılarına resmimi asıp bu kızı almayın dicekler
Kovalarlarsa gitme kiz de gogsumden süt geldi felan uydur bisiler artik
bu yöntem dogru cıkıyor ama ben ne zaman baksam burun ucu gibi. ve gercektende regl oluyorum
Aynn kuzu bendede hep oyleydi bi yumusaklik olmadi hic

Otururken mi ayakta mı yapmak lazım? Nette bir sayfada oturarak yazıyordu da
Ben ayakda yapiyorum hep nasil yapiyosan oyle yapicaksin canim. Bi oturup bi ayakda deil mesela ben hep ayakda yapiyodum

Bende yapiy bazrn kiz baya arastirdim anlamak icin tam anlatiyomki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin .
Peki adete bir iki gun kala degilde yumurtlamada falan yapildiginda o sertligin olmasimi gerekiyor.sertlik nasil oluyor onu anlamak istiyorumda ondan sordum :)

Peki adete bir iki gun kala degilde yumurtlamada falan yapildiginda o sertligin olmasimi gerekiyor.sertlik nasil oluyor onu anlamak istiyorumda ondan sordum :)
Burnunun ucuna dokun canim oyle mesela taş gibi bisi deil yani yuvarlak bilye var sanki
Bak sen ben şimdi neler uydurucam onlara beni zor kullanmak zorunda bıraktılar efendi edendi ilgilenmediler
Sonuna kadar haklisin yürü be kim. Tutar seni

Ben ayakda yapiyorum hep nasil yapiyosan oyle yapicaksin canim. Bi oturup bi ayakda deil mesela ben hep ayakda yapiyodum

Dün burda okumuştum ayakta diye akşam duşta denedim ama ürktüm fazla zorlamadım
Oturarak diye okuyunca demin öyle denedim havalı yastığa dokunur gibi oldu adetim 3 gün geçti test yapmaya korkuyorum yeni evliyim düzenim bozuldu diye düşünüyorum ondan bu yöntemi öğreneyim dedim baya işe yarar bişey gibi duruyor

Ben yapmam onu sokmam korkarım

Burun ucu sertliginde yuvarlak bisiye elin degdimi yoksa hic bisi gelmedimi eline

Kuzum senin icin en hayirlisi olmus mutlu olmana cok sevindim güzel şeyleri hak ediyorsun herşeyde bir hayır var diye boşuna dememisler

aynen kuzum yolda yoruluyorum azıcık ama gün boyu dinleniyorum
Adına sevindim canım. İnşallah bundan sonra daha da güzel şeyler olmaya devam eder de hep mutlu olursun. Yakın zamanda araba alıp, Tez vakittede tezini bitirirsin inşallah
çok teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…