Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum herkes yaşıyormuş bunu doktor demişti ama adet olunca farketmiyormuşuz
Canım benim bir kere adetim aynı normal.gununde gelmişti fakat çok fazla agriliydi normalde olmadığı kadar .acaba kimyasal falanmiydi ki sen böyle diyice takıldı aklima ama korunuyodm o ay mümkün değil galiba

Canım benim bir kere adetim aynı normal.gununde gelmişti fakat çok fazla agriliydi normalde olmadığı kadar .acaba kimyasal falanmiydi ki sen böyle diyice takıldı aklima ama korunuyodm o ay mümkün değil galiba
Canım korunurkek biraz zor baksana normalde ne kadar uğraşıyoruz

Hic belli olmaz canim sende baya belirtiler vardi

Hic belli olmaz canim sende baya belirtiler vardi
Yarın olsun bakalım kuzum az kaldı ortaya çıkacak zaten bu belirtilerle olmadıysa ben bu belirtileri fotokopi ile çıkarıp asicam evin her yerine bidaha aldanmamak icin onumde olsun hep daha belirti falanbakmim oluruna birakim die cidden yapcam bunu

Değer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım
Ben sabahtan beri sancidan öldümmm ama kendimi bildim bileli boyle 3 tane agri kesici attim
Kimyasal gecirsemde anlamam zaten

Kotu dusunme canimm benimmm yarin olsun hayrolsunn olmazsada dunyanin sonu degil denemeye devam bak ben yine adet oldummm

Kuzum belirtilerimiz aynıydı bence sen gebesin
Böyle düşünme değerin yüksek çıkacak bar gör

Kotu dusunme canimm benimmm yarin olsun hayrolsunn olmazsada dunyanin sonu degil denemeye devam bak ben yine adet oldummm
Aynen kuzum yarın ola hayrola
Yok kız Ondan deil yoksa yok napim devam edicem denemeye ama bukadar şey yaşayıp fos çıkarsa kendime kizicam vücuduma o yüzden belirtileri cidden kağıda yazıp asicam dolaba sürekli gorim bidaha aynı şeye dusmim akıl olsun bana

Kuzum belirtilerimiz aynıydı bence sen gebesin
Böyle düşünme değerin yüksek çıkacak bar gör
Insallah kuzum ama alt karin agrisi rahim agrisi kasik her hissettigimde aha geliyor adet diyorum sendede hala devam ediyormu
Gerçi ben bugün çok üşüttüm ondanda agrım şiddetlendi 2 saat sokaktaydim fırtına vardı resmen istanbulda uca uca geldim eve rüzgarda

benimki normal adet kanaması gibiydi sabah biraz pıhtı geldi işte değer 8.78 den 2.0 a inmiş 2 günde bilemedim ne olduğunu
Kuzum senin değer düştümu ben kendi derdimden göremedim pek okuyamadım yazılanları evdede deildim öğlen gidip geldim sadece alinti ve etiketlere bakabildim cok gecmis olsun kuzum insallah birdahaki aya nasip olacak bak demekki hamile kalabiliyormussun bunu gördük bende sana katilicam yarin bidahaki ayi birlikte bekleriz insallah nasip olur subatta bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…