- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #67.081
Tamam kuzum beklemedeyim şuan dua et kuzum hamissin duan kabul olurKuzum sonucunu bekliyorum heyecanla
Canım benim bir kere adetim aynı normal.gununde gelmişti fakat çok fazla agriliydi normalde olmadığı kadar .acaba kimyasal falanmiydi ki sen böyle diyice takıldı aklima ama korunuyodm o ay mümkün değil galibaEvet kuzum herkes yaşıyormuş bunu doktor demişti ama adet olunca farketmiyormuşuz
Canım korkma inşallah istediğin sonucu alırsın kuzum beni de etiketle inşallah bu ay hamişlerrr ayıTamam kuzum etiketlerim şimdi beklemedeyim çok heyecanliyim ve korkuyorum rabbim hayırlı sını nasip etsin yaa
Canım korunurkek biraz zor baksana normalde ne kadar uğraşıyoruzCanım benim bir kere adetim aynı normal.gununde gelmişti fakat çok fazla agriliydi normalde olmadığı kadar .acaba kimyasal falanmiydi ki sen böyle diyice takıldı aklima ama korunuyodm o ay mümkün değil galiba
Evet aslında kendimle anlaşma yapmıştım 3 kimyasalın üzerine bu ay asla yapmayacaktım ne idrar ne kan ama buradaki arkadaşlarımla konuşunca kendimi kan verirken buldum
Hımm o zaman yok, olsaydı doktor söylerdi mutlakaz saol canmevet oluyor cift rahim nasil anlasiliyorsa oda anlasiliyor hatta parmak kontorlünde bile belli olur parmagin egiliminden anlasilir
İnşallah kuzum belirtilerim de ilk defa var o yüzden ümitliyim inşallahneyse kuzum bu sefer olacak insalah ❤
Amin Allah razı olsun canim benim inşallah hepimize nasip olurAl
Ah canim allah sana sabır versin insallah esininde ne problemi varsa çözürde allahim sana hayirli saglikli bi evlat nasip eder
Hic belli olmaz canim sende baya belirtiler vardiKuzum çıkıp kanda negatif gören çok bende adeti hissediyorum geliyor geçen ayda dedim hisettim geldi bu ayda aynı şey yarın zaten 0 li sonucu atınca görücez şimdiden kendimi hazirlim sonra çok uzulmim dedim yapacak birşey yok kısmet belki 4. Denemede olur busefer
benimki normal adet kanaması gibiydi sabah biraz pıhtı geldi işte değer 8.78 den 2.0 a inmiş 2 günde bilemedim ne olduğunuYok canım normal adetten pek farklı olmuyor biraz pihtili ama siyah görmedim ben hiç kimyasal geçirdiğimde
Ne belirtilerin var canimm birde beta baya yuksekti sanirim o da cok iyiİnşallah kuzum belirtilerim de ilk defa var o yüzden ümitliyim inşallah
Amin kuzum insallahTamam kuzum etiketlerim şimdi beklemedeyim çok heyecanliyim ve korkuyorum rabbim hayırlı sını nasip etsin yaa
Yarın olsun bakalım kuzum az kaldı ortaya çıkacak zaten bu belirtilerle olmadıysa ben bu belirtileri fotokopi ile çıkarıp asicam evin her yerine bidaha aldanmamak icin onumde olsun hep daha belirti falanbakmim oluruna birakim die cidden yapcam bunuHic belli olmaz canim sende baya belirtiler vardi
Ben sabahtan beri sancidan öldümmm ama kendimi bildim bileli boyle 3 tane agri kesici attimDeğer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım
Inş kuzum rabbim yardım etsin tamam etiketlerim canımCanım korkma inşallah istediğin sonucu alırsın kuzum beni de etiketle inşallah bu ay hamişlerrr ayı
Kotu dusunme canimm benimmm yarin olsun hayrolsunn olmazsada dunyanin sonu degil denemeye devamYarın olsun bakalım kuzum az kaldı ortaya çıkacak zaten bu belirtilerle olmadıysa ben bu belirtileri fotokopi ile çıkarıp asicam evin her yerine bidaha aldanmamak icin onumde olsun hep daha belirti falanbakmim oluruna birakim die cidden yapcam bunu
Kuzum belirtilerimiz aynıydı bence sen gebesinYarın olsun bakalım kuzum az kaldı ortaya çıkacak zaten bu belirtilerle olmadıysa ben bu belirtileri fotokopi ile çıkarıp asicam evin her yerine bidaha aldanmamak icin onumde olsun hep daha belirti falanbakmim oluruna birakim die cidden yapcam bunu
Aynen kuzum yarın ola hayrolaKotu dusunme canimm benimmm yarin olsun hayrolsunn olmazsada dunyanin sonu degil denemeye devambak ben yine adet oldummm
Insallah kuzum ama alt karin agrisi rahim agrisi kasik her hissettigimde aha geliyor adet diyorum sendede hala devam ediyormuKuzum belirtilerimiz aynıydı bence sen gebesin
Böyle düşünme değerin yüksek çıkacak bar gör
Kuzum senin değer düştümu ben kendi derdimden göremedim pek okuyamadım yazılanları evdede deildim öğlen gidip geldim sadece alinti ve etiketlere bakabildim cok gecmis olsun kuzum insallah birdahaki aya nasip olacak bak demekki hamile kalabiliyormussun bunu gördük bende sana katilicam yarin bidahaki ayi birlikte bekleriz insallah nasip olur subatta bizedebenimki normal adet kanaması gibiydi sabah biraz pıhtı geldi işte değer 8.78 den 2.0 a inmiş 2 günde bilemedim ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?