Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah degildir canim kimyasalll aslinda adete kadar bekleseydin daha iyidi
Evet aslında kendimle anlaşma yapmıştım 3 kimyasalın üzerine bu ay asla yapmayacaktım ne idrar ne kan ama buradaki arkadaşlarımla konuşunca kendimi kan verirken buldum

Evet kuzum belirtiler aynıydı şimdi geldim acile bakalım hayırlısı olsun sende umudunu yitirme inş adet degildir

kimyasal gebelik tam olarak nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor
Değer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım

Değer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım
Kim bilir belki çoğu kişi farkında olmadan kimyasal geçiriyordur o zaman

Evet kuzum herkes yaşıyormuş bunu doktor demişti ama adet olunca farketmiyormuşuz
Mesela ben Bi kere cok sancılı adet olmustum normalde anlamam canım ve kan o ay cok akmıstı bilmem ki belki de öyle olabılıyor gebelik testı falanda yapmamıştım ilk zamanlardı

Evet kuzum belirtiler aynıydı şimdi geldim acile bakalım hayırlısı olsun sende umudunu yitirme inş adet degildir
Sonuç çıkınca benide etiketle kuzum
Amin kuzum insallah ama insan kendini hisseder adet bu ben umudumu bidahaki aya sakladım

Kuzum niye umudun sifir cizgi cikmis ya
Kuzum çıkıp kanda negatif gören çok bende adeti hissediyorum geliyor geçen ayda dedim hisettim geldi bu ayda aynı şey yarın zaten 0 li sonucu atınca görücez şimdiden kendimi hazirlim sonra çok uzulmim dedim yapacak birşey yok kısmet belki 4. Denemede olur busefer

Sonuç çıkınca benide etiketle kuzum
Amin kuzum insallah ama insan kendini hisseder adet bu ben umudumu bidahaki aya sakladım
Tamam kuzum etiketlerim şimdi beklemedeyim çok heyecanliyim ve korkuyorum rabbim hayırlı sını nasip etsin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…