- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #67.061
Evet aslında kendimle anlaşma yapmıştım 3 kimyasalın üzerine bu ay asla yapmayacaktım ne idrar ne kan ama buradaki arkadaşlarımla konuşunca kendimi kan verirken buldumInsallah degildir canim kimyasalll aslinda adete kadar bekleseydin daha iyidi
En azından bir ay bekle kuzum rahim toparlasın hem daha Sağlıklı olur bence öyleDoktor 3 ay dedi ama zaten çocuğun oldugu için öyle dedi sanki kuzum
Evet kuzum belirtiler aynıydı şimdi geldim acile bakalım hayırlısı olsun sende umudunu yitirme inş adet degildirKuzum bende senin gibi belirtilerimiz ayniydi senle sanırım ben bugün umudumu tamamen kestim sanki adet olucam gibi kasiklarim alt karnım rahimim ağrıyor bide üşüttüm bugün 2 saat kadar sokaktaydim bu soğukta bu ağrı adet mi usutmemi ayırt edemiom yarın için umudum kalmadı ama hazırladım kendimi 0 görmeye sağlık olsun inşallah sende vardır kuzum❤
Değer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadımkimyasal gebelik tam olarak nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor
En kısa zamanda inşallahİnşallah her adet oluşumda üzülüyorum ve sonra burda bir gebe haberi alıyorum adeta küllerimden doğuyorum inşallah hepimiz vakti zamanı gelince o duyguyu tadıcaz ☺
Kim bilir belki çoğu kişi farkında olmadan kimyasal geçiriyordur o zamanDeğer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım
Evet kuzum herkes yaşıyormuş bunu doktor demişti ama adet olunca farketmiyormuşuzKim bilir belki çoğu kişi farkında olmadan kimyasal geçiriyordur o zaman
Mesela ben Bi kere cok sancılı adet olmustum normalde anlamam canım ve kan o ay cok akmıstı bilmem ki belki de öyle olabılıyor gebelik testı falanda yapmamıştım ilk zamanlardıEvet kuzum herkes yaşıyormuş bunu doktor demişti ama adet olunca farketmiyormuşuz
Tabi olabilir canımMesela ben Bi kere cok sancılı adet olmustum normalde anlamam canım ve kan o ay cok akmıstı bilmem ki belki de öyle olabılıyor gebelik testı falanda yapmamıştım ilk zamanlardı
Sonuç çıkınca benide etiketle kuzumEvet kuzum belirtiler aynıydı şimdi geldim acile bakalım hayırlısı olsun sende umudunu yitirme inş adet degildir
Kuzum çıkıp kanda negatif gören çok bende adeti hissediyorum geliyor geçen ayda dedim hisettim geldi bu ayda aynı şey yarın zaten 0 li sonucu atınca görücez şimdiden kendimi hazirlim sonra çok uzulmim dedim yapacak birşey yok kısmet belki 4. Denemede olur buseferKuzum niye umudun sifir cizgi cikmis ya
o zaman benimki kimyasalmıydı acabaDeğer yüksek oluyor Sonra yavaş yavaş düşüyor adet zamanı da aynı adet olur gibi oluyorsun biraz ağrılı geçebilir öyle değerin düşüyor işte kuzum ben 3 kere yaşadım
Cnm ztn bu adetim olupta biterse 1 ay 1.5 ay fln geçmiş olcak hayırlısı bakalım ya kısmet daha tam karar veremedimEn azından bir ay bekle kuzum rahim toparlasın hem daha Sağlıklı olur bence öyle
Ben de geçen ay aynı şeyi yaşadım canım ebe kadın bile kesin hamilesin demişti testime düşün yani öyle çıkmıştı ama betam 0.770 2 tanesi de yanlış göstermişti
Siyah oluo sanırım kanama ve yoğun pihtilikimyasal gebelik tam olarak nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor
Yok canım normal adetten pek farklı olmuyor biraz pihtili ama siyah görmedim ben hiç kimyasal geçirdiğimdeSiyah oluo sanırım kanama ve yoğun pihtili
Kuzum sonucunu bekliyorum heyecanlaEvet kuzum belirtiler aynıydı şimdi geldim acile bakalım hayırlısı olsun sende umudunu yitirme inş adet degildir
Tamam kuzum etiketlerim şimdi beklemedeyim çok heyecanliyim ve korkuyorum rabbim hayırlı sını nasip etsin yaaSonuç çıkınca benide etiketle kuzum❤
Amin kuzum insallahama insan kendini hisseder adet bu ben umudumu bidahaki aya sakladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?