- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #67.041
Değer aralığına bakınca normal aslında kuzum ama endişe ettim işteCanim benim doktor hcg nin yuksekligi cok degisir yuksek olabilir boyle demisti
Ayyy ağzından bal damlıyor bal ne tatlısın yaKorkma bitanem güzel olucak in şa Allah her şey 1 haftaya görürsün bence kuzum 3000den sonra kese gözüküyo diye biliyorum ama net bişey diyemem senin normal artış yaparsa 4 5 güne 3000 4000 olur gözükür cuma ya da en geç pazartesi bence
Çok çok güzel kuzum maşallah böyle devam etsinEdiyorum kuzum değeri gördüğümden beri valla en yüksek 46 görmüştüm ben bu değer çok güzel bence
Yok yok canim benimde bat zamani yuksek cikmisti doktor ikiz olabilir belli olmaz demisti ama tek kese. Seninde ikiz olma ihtimali var.bazen yuksek deger olabiliyor boyle demistiDeğer aralığına bakınca normal aslında kuzum ama endişe ettim işte
İnşallah canım adet günü olmazsa tekrar kan vereyim diyorum inşallah sağlıklıdırÇok çok güzel kuzum maşallah böyle devam etsin❤
Sağlıklı olsun da her türlüsü kabulüm valla kuzumYok yok canim benimde bat zamani yuksek cikmisti doktor ikiz olabilir belli olmaz demisti ama tek kese. Seninde ikiz olma ihtimali var.bazen yuksek deger olabiliyor boyle demisti
İn şa Allah kuzum benim bi kaç güne test yapıcam ben de bu aydan pek umutluyum deyilim ama bakıcaz artıkAyyy ağzından bal damlıyor bal ne tatlısın yaAllahım sana da nasip eder inşallah kuzum en kısa zamanda tabi Sağlıklı olur inşallah en önemlisi o
Beklemediğin zaman da gelir kuzum belli olmaz adet olana kadar umut hep vardır inşallah güzel haberler alırsın beni de unutma etiketleİn şa Allah kuzum benim bi kaç güne test yapıcam ben de bu aydan pek umutluyum deyilim ama bakıcaz artık
Amin kuzum ❤İnşallah canım adet günü olmazsa tekrar kan vereyim diyorum inşallah sağlıklıdır
Tabii kuzum benim❤Beklemediğin zaman da gelir kuzum belli olmaz adet olana kadar umut hep vardır inşallah güzel haberler alırsın beni de unutma etiketle
Senin de yarın güzel sonuçlarını bekliyorum kuzumAmin kuzum ❤ver kuzum bakalım kaça cıkmış olur amin kuzum insallah ❤
Ben 0 umut kuzum adet olucam 9 ocak sabahı yada öğlen engeç zaten yarın atarım size 0 li sonucuSenin de yarın güzel sonuçlarını bekliyorum kuzum
Insallah canin bat ne zamanAmin kuzum inşallah kimyasal değildir bakalım adeti bekliyorum
10 Ocak kuzumInsallah canin bat ne zaman
Niye öyle düşünüyorsun Ki ne olduBen 0 umut kuzum adet olucam 9 ocak sabahı yada öğlen engeç zaten yarın atarım size 0 li sonucu
Kuzum niye umudun sifir cizgi cikmis yaBen 0 umut kuzum adet olucam 9 ocak sabahı yada öğlen engeç zaten yarın atarım size 0 li sonucu
Doktor ne dedi kuzumKizlar ben sizce bu ay adet olduktan sonra başlasam çalışmalara bir sıkıntı olur mu acaba ya kürtajın üstünden 1 adet dönemi geçmiş olcak rahim.toparlanir mı acaba hemde daha ne zaman adet olcagmda belli değil normalde bat 9 Ocak ama kurtajdan sonra nasıl ilerler bilmiyorum
Insallah degildir canim kimyasalll aslinda adete kadar bekleseydin daha iyidi10 Ocak kuzum
Doktor 3 ay dedi ama zaten çocuğun oldugu için öyle dedi sanki kuzumDoktor ne dedi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?