Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim doktor hcg nin yuksekligi cok degisir yuksek olabilir boyle demisti
Değer aralığına bakınca normal aslında kuzum ama endişe ettim işte

Eklentiler

• 36311DE6-B095-4F63-B502-B58CDB722B79.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 45
Ayyy ağzından bal damlıyor bal ne tatlısın ya Allahım sana da nasip eder inşallah kuzum en kısa zamanda tabi Sağlıklı olur inşallah en önemlisi o

Değer aralığına bakınca normal aslında kuzum ama endişe ettim işte
Yok yok canim benimde bat zamani yuksek cikmisti doktor ikiz olabilir belli olmaz demisti ama tek kese. Seninde ikiz olma ihtimali var.bazen yuksek deger olabiliyor boyle demisti

Yok yok canim benimde bat zamani yuksek cikmisti doktor ikiz olabilir belli olmaz demisti ama tek kese. Seninde ikiz olma ihtimali var.bazen yuksek deger olabiliyor boyle demisti
Sağlıklı olsun da her türlüsü kabulüm valla kuzum

İn şa Allah kuzum benim bi kaç güne test yapıcam ben de bu aydan pek umutluyum deyilim ama bakıcaz artık
Beklemediğin zaman da gelir kuzum belli olmaz adet olana kadar umut hep vardır inşallah güzel haberler alırsın beni de unutma etiketle

Kizlar ben sizce bu ay adet olduktan sonra başlasam çalışmalara bir sıkıntı olur mu acaba ya kürtajın üstünden 1 adet dönemi geçmiş olcak rahim.toparlanir mı acaba hemde daha ne zaman adet olcagmda belli değil normalde bat 9 Ocak ama kurtajdan sonra nasıl ilerler bilmiyorum

Doktor ne dedi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…