Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben instagramda bi sayfa var orayı takip ediyorum teslerimi ona gönderdim pazar yumurtlama günü bugün pazartesi salı hatta çarşamba birliktelik olsun sonra gün aşırı dedi
AMa adet tarıhımız zaten 13 u 17sı arası nasıl olcak okadr kısa zamanda

Yok kuzum valla birsey vermediler bana barkod nerede yaziyorduki baska turlu ogrenebilirmiyim

kuzum sağlık ocağında doktor bişey veriyor gidiyosun kan tüpüne yapıştırıyorlar ya ondan 2-3 tane oluyor istersen alabiliyorsun üzerinde yazan kodla intenretten bakılabiliyor

Şimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acaba
canım sakin ol normal bende 8-9 gün önce öğrendim hamileliğimi ve doktorum progesteron hormonuna baktı o yüksekse bunlar yerleşme kaynaklı önemseme dedi ve de yüksek çıktı sende bi baktır istersen düşük riski varsa hemen önlem alıyolar

Kızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Kuzum üzülme Allahın izniyle olucak bende de aynı şey var regil tarihim 1 iyi ama ben hala olmadım kan testi yaptirdim 0 cikti ne olacak bu halimiz anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…