- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.121
ben instagramda bi sayfa var orayı takip ediyorum teslerimi ona gönderdim pazar yumurtlama günü bugün pazartesi salı hatta çarşamba birliktelik olsun sonra gün aşırı dediDoktorda bana gün aşırı demıstı
hmm benim bat 17 ye denk geliyor sanki
Dr sana barkotunu verip kan veriyorsun ya onun üstünde yazan numarayla cıkıyorBarkot ney kiz ben bakmadim biside vermediler kan verdim ciktim netten nasil ogrenebilirim e devletim yok benim
Ayy hayırlı olsun canim darısı bizlerin başına inşallahSonucum 117 çıktı kizlar
Gozun aydin Rabbim tamamina erdirsinbeni de listeye ekler misiniz
yaaa çok sevindim hayırlı olsunnElim ayağım titriyor
Ayyy masallah bize ya ❤gozun aydinn canimmSonucum 117 çıktı kizlar
Barkot vermedilermi sanaBarkot ney kiz ben bakmadim biside vermediler kan verdim ciktim netten nasil ogrenebilirim e devletim yok benim
Hayırlı olsun canım maşallah maşşallah grup çok kısmetli bu ara daha da artsın inşallahkızlar beta hcg 56 :)
Gizsiz biz de büşra ile geçen araştırdık ama yok apple uygulaması keşke olsaKadınlar klübü için apple da yokmu ya
Valahı kuzu senden çokkkk umutluyum benSon adet 3 ekim bat 7 kasım kuzum inşallah vardır❤ umudum nedense adete yakın azaldı
AMa adet tarıhımız zaten 13 u 17sı arası nasıl olcak okadr kısa zamandaben instagramda bi sayfa var orayı takip ediyorum teslerimi ona gönderdim pazar yumurtlama günü bugün pazartesi salı hatta çarşamba birliktelik olsun sonra gün aşırı dedi
Ayy hayırlı olsun canim darısı bizlerin başına inşallah
Ayyy masallah bize ya ❤gozun aydinn canimm
Yok kuzum valla birsey vermediler bana barkod nerede yaziyorduki baska turlu ogrenebilirmiyim
canım sakin ol normal bende 8-9 gün önce öğrendim hamileliğimi ve doktorum progesteron hormonuna baktı o yüksekse bunlar yerleşme kaynaklı önemseme dedi ve de yüksek çıktı sende bi baktır istersen düşük riski varsa hemen önlem alıyolarŞimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acaba
Kadınlar klübü için apple da yokmu ya
Yendim yendim bitanem şükür ❤ 25 ekim decanım benimm, inşallah yeneceksin ve biz seninde güzel haberlerini alacağız...
Kuzum üzülme Allahın izniyle olucak bende de aynı şey var regil tarihim 1 iyi ama ben hala olmadım kan testi yaptirdim 0 cikti ne olacak bu halimiz anlamadimKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Sağol kuzummmyaaa çok sevindim hayırlı olsunn
Yok vermediler ya tüp 1tane verdi kan alındı çıktım geldim az önce aradım sağlık ocağını sordum sonucları burdan aliyorsunuz dediBarkot vermedilermi sana
Benımde ole gıbı 3nde yumurtladım cunku 14ekleyınce 17kasım oluyorBirbirimizi takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?