- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.161
olsun kuzum sabredelim yarına çıkacakmış, hatta belki e nabız sistemine düşebilir oraya bak aradaValla kuzum hiç aklıma gelmedi keşke akıl etseydim isterdim onlarda vermedi bilemedim ya
GUnlerı guzel degerlendırdın mı canımBu ay ilk oluyor canım denemem
Bende ilk gebeligimde pek birşey yaşamamıştım vücudumu tanımıyorum artık değişti tamamen
Allahım sağ saglim kucağına almayi nasip etsin çok sevindimKızlar ben buraya bir iki bişey yazmak istiyorum kendi yaşadıklarımdan çıkardıklarımla ilgili. Eşimde varikosel vardı şubat ayında ameliyay olmuştu ama o döneme kadar hiç çocuk istememiştik sonrasında korktuk ve istemeye başladık. Üstünden tam 8 ay geçti ben defalarca doktora gittim bişeyin yok dediler eşim iki ayrı takviye ilaç kullandı. Bu süreçte zeytinyağında incir kürü ve keçiboynuzu kürü kullandı ara ara. Eylül ayında sperm testi verdi değerleri yükselmişti ancak spermde enfeksiyon var dediler.. tam 3 hafta abtibiyotik kullandı. O süreçte dikkatli yemeyi kürleride kesmiştik yorulmuştuk. Ben artık hsg araştırıyodum aşılama klomen hangisinden başlasam diye düşünüyodum sürekli.. Derken antibiyotik tedavisi bitti benim adet dönemim geldi geçti adet döneminden sonraki dört gün evimizde değildik ilişki olmadı. 5. Günden itibaren bir gün arayla ilişki oldu 13.gün( testte pik gördüm ilişki olmadı) ve 14.Gün (çatlama oldu eşimle tartıştık ilişki olmadı) ve devam ettik bazı günler art arda oldu ilişki. Ben 18. Günden beri bi gariplik hissetmeye başladı sürekli esnemek uykumun olması halsizlik gibi.. Normalde şiddetli adet sancılarım olur bir hafta 10 gün öncesinde başlar ve bende cinsel anlamda kuruluk ve isteksizlikte olurdu o dönem. Bu sefer tam tersi hiç ağrı yok kuruluk yok istek var. Bel kasıklarda iğne batması aralıksız bir şekilde hemde. Şüphelenip bat a 6 kala test yaptım negatifti ümidimi kesmedim emindim resmen kimseye diyemiyodum o his düştü bi kere sürekli gözlerim doluyodu. 4 kala tekrar test yaptım çok çok silik çizgi.. kan testi verdim 19.85 di ertesi gün yani bu gün tekrar test verdim 48 olmuş çok şükür.. Eğer varsa bu dünyada yiyecek bir ekmeği bu çocuğun olacakmış zaten bunu öyle iyi anladım ki.. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah şimdi en büyük dualarımdan biri bu
Döngü 28 cnm 2 sinde 2 Aralık cnmhayırlısı olsun kuzum bak bugün 2 gebe çıktı önümüzdeki aya bizde seviniriz inşallah, yeni bat 5 aralık mı
Evet canim 24 25 yumurtlamaydı 25 i akşamı çatlama oldu bu ay ayın 8 14 19 21 22 24 25 26 27 30 31 ini değerlendirdim canımGUnlerı guzel degerlendırdın mı canım
AMA bu kader uzun olması bence normal gelmedı bana bı doktora gıtsen sorsan
var canım hayırlı olsun sanada ne kadar güzel bigün bir sürü hamile haberi alıyoruzCanim
Ayyy var mi cidden yaa gordunuz dimi sizde
Kızlar 6 haftalık imiş şimdilik güzel görünüyor dedi doktor haftaya gel kalbine bakalım dedi ❤❤❤
Masalllah sana beKızlar 6 haftalık imiş şimdilik güzel görünüyor dedi doktor haftaya gel kalbine bakalım dedi ❤❤❤
Ama 31nden daha cok yenı zaman gecnıs acaba hemen cıksrmıkı kandaEvet canim 24 25 yumurtlamaydı 25 i akşamı çatlama oldu bu ay ayın 8 14 19 21 22 24 25 26 27 30 31 ini değerlendirdim canım
Yaaaaa cok uzuldum canım allah babana saglık versın dogal olarak stres senı baya etkılemısgittim bile kzuucum, doktor baktı yumurtalıklarıma rahim ağzıma herşeyime hiçbişeyin yok dedi, çok şükür sapasağlamsın dedi, gebe kalman için bi engel yok dedi, ama o ay çok stresliydi gerçekten annem işten çıkarıldı babamın kanserinde ilerleme olduğunu öğrendik ailecek yıkıktık yani..
çok geçmiş olsun canımgittim bile kzuucum, doktor baktı yumurtalıklarıma rahim ağzıma herşeyime hiçbişeyin yok dedi, çok şükür sapasağlamsın dedi, gebe kalman için bi engel yok dedi, ama o ay çok stresliydi gerçekten annem işten çıkarıldı babamın kanserinde ilerleme olduğunu öğrendik ailecek yıkıktık yani..
Yaaaaa cok uzuldum canım allah babana saglık versın dogal olarak stres senı baya etkılemıs
çok geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar ❤❤
Ohh masallah ne bereketli bigun hamislerimiz çoğalmışKIZLAR TEBRIK EDERIM ❤❤
Yok canim yumurtam 24 25 de pik yaptı 25 i akşamı 7 8 gibi çatladı 25inden hesaplıyorum bugün tam 12.gün idrar da çıkmaz ama kanda çıkar dedi doktor değer düşük olur ama çıksada dediAma 31nden daha cok yenı zaman gecnıs acaba hemen cıksrmıkı kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?