Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sağ saglim kucağına almayi nasip etsin çok sevindim

AMA bu kader uzun olması bence normal gelmedı bana bı doktora gıtsen sorsan

gittim bile kzuucum, doktor baktı yumurtalıklarıma rahim ağzıma herşeyime hiçbişeyin yok dedi, çok şükür sapasağlamsın dedi, gebe kalman için bi engel yok dedi, ama o ay çok stresliydi gerçekten annem işten çıkarıldı babamın kanserinde ilerleme olduğunu öğrendik ailecek yıkıktık yani..

Yaaaaa cok uzuldum canım allah babana saglık versın dogal olarak stres senı baya etkılemıs

çok geçmiş olsun canım

Yumurtlama dönemin 1 ay içinde ortalama 5-6 günlük bir süreyi kapsar. Adet döngüne göre hesaplayacağın ovulasyon döneminde ilişkiye girmen bebek oluşumu için oldukça önemli. Bu yüzden tahmini yumurtlama günün ve onun öncesindeki 1-2 gün mutlaka cinsel ilişki yaşamalısın. Belirtelim, bu 5-6 günlük dönemde her gün ilişkiye girmenin sağlık açısından herhangi bir sakıncası yok. Ancak esas önemli olan, yumurtlama gününde cinsel birliktelik yaşaman. KIZLAR BOLE YAZIYOR ILLA CATLADIKTAN SONRA 3gun ılıskı olucak dıe bısey yazmıyor

Ama 31nden daha cok yenı zaman gecnıs acaba hemen cıksrmıkı kanda
Yok canim yumurtam 24 25 de pik yaptı 25 i akşamı 7 8 gibi çatladı 25inden hesaplıyorum bugün tam 12.gün idrar da çıkmaz ama kanda çıkar dedi doktor değer düşük olur ama çıksada dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…