Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalmiş yerleşme kanaması 3 gün falan devam edebilirmiş kuzum

Valahı kuzu senden çokkkk umutluyum ben
Insallah vardir kuzum dun cok kafaya taktım eşim kızdı nie uzuyorsun kendini bu ay olmaz bidahaki ay deneriz uzulucek birsey yok sonuclari al konusuruz dedi zaten negatif çıkarsa kadın doğuma randevu alicam bu sefer

kuzum sağlık ocağında doktor bişey veriyor gidiyosun kan tüpüne yapıştırıyorlar ya ondan 2-3 tane oluyor istersen alabiliyorsun üzerinde yazan kodla intenretten bakılabiliyor
Valla kuzum hiç aklıma gelmedi keşke akıl etseydim isterdim onlarda vermedi bilemedim ya

Kuzum üzülme Allahın izniyle olucak bende de aynı şey var regil tarihim 1 iyi ama ben hala olmadım kan testi yaptirdim 0 cikti ne olacak bu halimiz anlamadim

ay kuzum ben çoktan regl oldum 60 gün sonra oldu, öyle böyle stresli bir ay değildi benimki ama çok şükür söküldü adet, iki güne biter tekrar çalışmalara devam umutsuzluğa kapılmak yokk

Insallah vardir kuzum dun cok kafaya taktım eşim kızdı nie uzuyorsun kendini bu ay olmaz bidahaki ay deneriz uzulucek birsey yok sonuclari al konusuruz dedi zaten negatif çıkarsa kadın doğuma randevu alicam bu sefer
Valahı kuzu bende hemen aldım perşembe günü adet olcam cuma gününe Dr randevum var hem adettmn 2 günü oluyor iyi olcak ama inşallah kuzum gerek olmayacak

ay kuzum ben çoktan regl oldum 60 gün sonra oldu, öyle böyle stresli bir ay değildi benimki ama çok şükür söküldü adet, iki güne biter tekrar çalışmalara devam umutsuzluğa kapılmak yokk
SENDe pko mu var busra cunku baya uzun zaman gecmıs veya kılon mu var

Pekı belırtın var mı erken test nıe yaptrdın??erken gebelık alıp baksana benım ole cıkmıstı
Belirtim çok fazla var ama adet belirtisiyle gebelik aynı oyuzden emin olamıyorum şuanda
Baş dönmesi
Kasik ağrısı
Bel sırt ağrısı
Gaz
Kabızlık
Arada bulantı
Baş ağrısı hafif
2 kere leke gördüm çok az iç çamaşırımda
Yoğun akıntı sümüksü beyaz şeffaf karışımı
Karında alt bölgede şişlik
Göğüs ağrısı ve şişliği
Cabuk yorulma uyku hali yorgunluk
Erken gebelik testi 30 tl burda çok pahalı 40 tl ye özelde kan alıyorlar zaten 1 saate sonuç çıkıyor

SENDe pko mu var busra cunku baya uzun zaman gecmıs veya kılon mu var

yok kuzum pko yok, kilomda yok çok yani 165 boy 67 kilo öyle abes bi kilom yok ama benim döngüm çok değişken düzenli bi adet döngüm yok hep 40 günü bulur zaten ama bu ay ekstra streslerim vardı annemle ve babamla ilgili o yüzden böyle gecikti, anneminde 25 gün gecikmiş hatta oda hamile miyim yoksa diye korkmuş kendi kendine

Valahı kuzu bende hemen aldım perşembe günü adet olcam cuma gününe Dr randevum var hem adettmn 2 günü oluyor iyi olcak ama inşallah kuzum gerek olmayacak
Bende alim ozaman şimdiden adet olursam hormon testi için regl olmak gerekiyor çünkü gebe cikarsamda kontrol için gitmiş olurum zarar gelmez

Ne zam dır denıyorsun kuzum sen ben mesela ganıle kaldıgım at hıc belırtı yasamadım

AMA bu kader uzun olması bence normal gelmedı bana bı doktora gıtsen sorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…