- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.921
Gör bi zahmetAlarm çalınca bi 5 dakika daha uyuyim bi 2 dk daha uyuyim derken sonra hemen fırlıyorum bisey gözüm görmüyor
Nasıl okdu olee benim de adet gecikti kan 0 cikti ama hala adet olmadim Sol kasığimda ağrı oldum saniyorum yokBen gecen haftalarda negatif sonuc almistim 23 unde de kan degerim betahcg degerim 3 idi 25 inde pozitif deger aldik cok şükür sizlerinde hizel haberlerinizi en kisa zamanda alırız insallah
Bebek olunca ben nabarim cidden 12 tane alarimim var uyansamda geri yatiyorummm uykum.cok ağırBebiş olunca uyku diye bişey kalmayacak canısı alıştırma yap alarm çalınca kalk hemen
Tooo anne olunca aklın hep bebiste olacağı için istesende uyumazsin bence yoksa o kadar kadın bebeğin bı sesine hemen kalkabilir mi Allah yardım ediyor canımBebek olunca ben nabarim cidden 12 tane alarimim var uyansamda geri yatiyorummm uykum.cok ağır
Allah analı babalı büyütsün inşallah minik inşallah bizde bu heycanlari yaşarızKizlarrr arkadasimin bebisi gelmisss dünyaya hos gelmiş bizede ugur getirsin insalllaaah
Insalllaaah rabbim.nasip.etsinde uyumayoz nabalimTooo anne olunca aklın hep bebiste olacağı için istesende uyumazsin bence yoksa o kadar kadın bebeğin bı sesine hemen kalkabilir mi Allah yardım ediyor canım
Ay allahim insalllaaaahhhhAllah analı babalı büyütsün inşallah minik inşallah bizde bu heycanlari yaşarız
Büyük sıkıntıBebiş olunca uyku diye bişey kalmayacak canısı alıştırma yap alarm çalınca kalk hemen
Ay olsunda sıkıntı değil ya vallaBüyük sıkıntı
Yuhhh 12 miBebek olunca ben nabarim cidden 12 tane alarimim var uyansamda geri yatiyorummm uykum.cok ağır
Kiz sen nerelisinTooo anne olunca aklın hep bebiste olacağı için istesende uyumazsin bence yoksa o kadar kadın bebeğin bı sesine hemen kalkabilir mi Allah yardım ediyor canım
Evet cidden sirali alarimlarim 5er dk var 10 ar dk var aralarindaYuhhh 12 mi
MasallahEvet cidden sirali alarimlarim 5er dk var 10 ar dk var aralarinda
bende ölü gibi yatıyom ya bazen eşimin ne zaman ise gittiğini bile görmüyorum yaMasallahben hemen kalkyom çalınca
Acaba 1 hafta önce silik miydi kiNe demek canim29ekimi bat tarihi olarak bekliyordum 1 hafta gecti
Yaptım hem test hem kan ikisi de olumsuz çıktıtest yaptın mı canım
Sanada masalllaaah canim.hasta.olmadin dimi senMasallahben hemen kalkyom çalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?