- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.881
Napalim en güzeli koltuk battaniye TV sesizlik ve ben oh misssBende tv izliyorum canım ❤
Ben inovita kullanıyorum canım bence süper bir test bu ay ilk defa kullandım ama çok memnun kaldımNerden temin edebilirim n11 de varmı ki
Ay bizim buraya da çok şükür kış geldi artık ya keşke burda da yağsaBizde hava buz gibi yagmur yagiyo Eki Görüntüle 2551509
Hoş geldin balimHeeeyyooooooo hayirli geceler benim hatunlarimmmmm nasılsınız iyimisiniz ben geldim annemdeydimm
Hossssbulduk çiçeğimHoş geldin balim
Hosgeldinizzzz canimm buyur hemende catlar bebisin sizinle.olur insalllaahMerhaba kızlar 4 kasımda 12.gunumde 1.11mm yumurtam vardı yavas buyuyo benımkı bakalım takıpteyım sızler nasılsınız tanısalım bat 19 kasım
Merhaba kızlar 4 kasımda 12.gunumde 1.11mm yumurtam vardı yavas buyuyo benımkı bakalım takıpteyım sızler nasılsınız tanısalım bat 19 kasım
Hosbulduk cnm ıns persembe 16 17 mm ı gormus olurum hayırlısıylaHosgeldinizzzz canimm buyur hemende catlar bebisin sizinle.olur insalllaah
Tabı daha yumurtlama olmadı benım tahmını 19 u cnm senın yumurtlama oldumuBenim de bat 18 bekleyişler yakınlaştı. Merhaba bu arada :)
Insalllah canımHosbulduk cnm ıns persembe 16 17 mm ı gormus olurum hayırlısıyla
Bugun annelere.gitme gunu ilannn ediyorum.bizde smdi eve geldik annemdeeen❤❤Kızlarr eve gelebildik çok şükür babannem gelmiş annemlere sürpriz yapmış annem pek memnun olmasa da
Bugun annelere.gitme gunu ilannn ediyorum.bizde smdi eve geldik annemdeeen❤❤
Ben 3 yllk evlym hala eve gelirken bir tuaff oluyorum annemler geldigimdede gderken dedigin gbi arabaya varana kdr bindirr bakarim.arkalarindaaanhala evden ayrılıp eve gelirken gözlerim doluyor benim ya, hele onlar bizden gidiyorsa balkondan araba kaybolana kadar izliyorum onları gözlerim yaşlı yaşlı ☹
Ben 3 yllk evlym hala eve gelirken bir tuaff oluyorum annemler geldigimdede gderken dedigin gbi arabaya varana kdr bindirr bakarim.arkalarindaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?