Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 4 kasımda 12.gunumde 1.11mm yumurtam vardı yavas buyuyo benımkı bakalım takıpteyım sızler nasılsınız tanısalım bat 19 kasım

yeni hamis anne adaylarii sizlere hayirli olsun sag salim alirsiniz insallah yavrunuzu kucaginiza darısı bizlerin basina bisey sorucam ama sizlere normalde adet olmadan gogusleriniz siser agrirmiydi hamilelikdede ayni mi oldu yoksa farklilik varmiydi birde meme ucunun cevresi buyudumu sizin benimki buyumus gibide kendime bakiyorummm

hala evden ayrılıp eve gelirken gözlerim doluyor benim ya, hele onlar bizden gidiyorsa balkondan araba kaybolana kadar izliyorum onları gözlerim yaşlı yaşlı ☹
Ben 3 yllk evlym hala eve gelirken bir tuaff oluyorum annemler geldigimdede gderken dedigin gbi arabaya varana kdr bindirr bakarim.arkalarindaaan

Ben 3 yllk evlym hala eve gelirken bir tuaff oluyorum annemler geldigimdede gderken dedigin gbi arabaya varana kdr bindirr bakarim.arkalarindaaan

sen hangi burçsun kuzum ben balık burcuyum çok sulugözüm ondan mı acaba diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…