- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.901
Tatlimmm bendensinnnnnsen hangi burçsun kuzum ben balık burcuyum çok sulugözüm ondan mı acaba diyordum ☹
Tabı daha yumurtlama olmadı benım tahmını 19 u cnm senın yumurtlama oldumu
Tatlimmm bendensinnnnn8 mart benimdeee cokk aglarim.cokk herseye agliyorum ben isdedgm bisi varsa alamazsam gene ağlıyorum
Hehe aynenNapalim en güzeli koltuk battaniye TV sesizlik ve ben oh misss
Olır cnm benım bıkere 4 gun surmustu catlama ben koyulasmayı bıle gormedım dahaİki gündür yumurtlama var görünüyor testte ama çatlama olmadı daha
Bende bu aksam yaktm bismillahDışarısı buz kış geldi kombileri acik.olmayanlar acin hasta olmayın 2 3 haftadir yakıyorum ben
Olır cnm benım bıkere 4 gun surmustu catlama ben koyulasmayı bıle gormedım daha
Aynen benimkide oyle bide pembeden kahve rengine donmus bariz belliyeni hamis anne adaylarii sizlere hayirli olsun sag salim alirsiniz insallah yavrunuzu kucaginiza darısı bizlerin basina bisey sorucam ama sizlere normalde adet olmadan gogusleriniz siser agrirmiydi hamilelikdede ayni mi oldu yoksa farklilik varmiydi birde meme ucunun cevresi buyudumu sizin benimki buyumus gibide kendime bakiyorummm
Ben biri yanimda aglasada aglarim yani her ortama uyarimbende 3 martt, ay o kadar değil de mesela bi kedi görüyüm yolda of ya kim bilir napıyor ne düşünüyor aç mıdır diye direk gözlerim dolar, kendine karşı bencil olanlardanım kendimle ilgili şeylere pek gözüm dolmuyor benim
Daha once olmustu bu ay 12.gunumde 4 kasımda 11 mm dı yumurtam gec buyuyo cnm4 gün müsenin sen görmen yakındır o zaman hadi inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
Benimde.pembeee gbi kahvarengi degil biraz acik.sutlu.kahve gibiiiiiAynen benimkide oyle bide pembeden kahve rengine donmus bariz belli
Normalde nasildi sen daha iyi bilirsin bnmkiler oyle bide asiri hassas resmen elim degsin aciyorBenimde.pembeee gbi kahvarengi degil biraz acik.sutlu.kahve gibiiiii
Valla suan ben bakiyorum.damarlar belirgin aciyor cok az kesin yarin el.deydiremem sonra hasta olurum benim adete 1 hafta varken başlıyor goguslerim adetin gelcek gelcek die haber veriyor malesef olcam.bu ayNormalde nasildi sen daha iyi bilirsin bnmkiler oyle bide asiri hassas resmen elim degsin aciyor
Unuttum bu sabah yaaa
Benimde 1 Mart bende balık burcuyum bende kitap okurken kendimi kaptırır sonunda kendi başıma bişey gelmiş gibi hickirikla ağlarımbende 3 martt, ay o kadar değil de mesela bi kedi görüyüm yolda of ya kim bilir napıyor ne düşünüyor aç mıdır diye direk gözlerim dolar, kendine karşı bencil olanlardanım kendimle ilgili şeylere pek gözüm dolmuyor benim
Kiz basucuna koy telefonun yanina felan brn alarm cakinca hemem gozume çarpıyor alip yapiyorumUnuttum bu sabah yaaa
Ayy çok guzel duygular bunlar canım tadını çıkarınVideoya aldim da izlerken baktm gozleri dolmus
Ne demek canimÖncelikle teşekkür ederim kırmadıgınız için benisizin kac gün gectı adetiniz ama yine de pik gibi kopkoyu deıl sanırım
Alarm çalınca bi 5 dakika daha uyuyim bi 2 dk daha uyuyim derken sonra hemen fırlıyorum bisey gözüm görmüyorKiz basucuna koy telefonun yanina felan brn alarm cakinca hemem gozume çarpıyor alip yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?