- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.981
Olabilir canimBenim strese bagli erken gelir normaldekendimi nazar etrim sanirim
Iyi bari kuzum. En azindan o yok stress felan yaptiysan ondandir belkiYok canım bir o eksik kalsın. Normalmiş arada yaşanması
Etkisi var mi bilmiyorum kuzum, Temmuz’da çapraz bağ ameliyatı oldum, bir aydın evimdeyim, fizik tedavi vsIyi bari kuzum. En azindan o yok stress felan yaptiysan ondandir belki
Olabilir kuzum. Mevsim gecisi felan filan biton sey var bizi etkileyenEtkisi var mi bilmiyorum kuzum, Temmuz’da çapraz bağ ameliyatı oldum, bir aydın evimdeyim, fizik tedavi vs
Cokk kafaya takiyoruz kizlar salin kendiniziyarin ne yemeği yapsam die düşünüyorum fikirlerinize acigim
Yaaa cok ugrastirici geliyor bana o sekil mekilBen pek yemek yapmadihim icin ama fellah köftesi yap cok gusel oluyo
2 yumurta kir tamam isteYaaa cok ugrastirici geliyor bana o sekil mekildaha kolaaay bisj olsun
Uzanip keyif yapiyorum.Napıyonuz bacılar kimler hamiş bakiyim. Ben biraz uzak kaldım memleketime ayda bir geliyorum babamı arkadaşlarimi göruyorum dönuyorum o yüzden çok takilamadim ama aklim sizdeydi. yarın aksam dönücem evime rahatça yazarim artik
Bazen cokk seviyorum yemek yapmayi farkli bisiler denemeyi bazende inan hic yapasim.gelmiyor dusunuyorum ne yapsam ne yapsam of hasta olcsk gbise hiisediyorum kendimi goguslerim sizlamaha basladiii2 yumurta kir tamam iste
Kaç tane oldu kız ben en son papatyada kaldım başka kimler varUzanip keyif yapiyorum.Ay ha bire gebe haberi aliyoruz masallah topige
Bat nezamandi kuzum.Bazen cokk seviyorum yemek yapmayi farkli bisiler denemeyi bazende inan hic yapasim.gelmiyor dusunuyorum ne yapsam ne yapsam of hasta olcsk gbise hiisediyorum kendimi goguslerim sizlamaha basladiii
Senin kırmızilar geldimi
Çevirmemi varkiYoldalar trafige takilmislar kiz
İçerde minik bi tŕafik memuru varsa çevirmiştir belkiAy ne bilim. Gelmedigine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?