- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.001
Yok yok o yok isteİçerde minik bi tŕafik memuru varsa çevirmiştir belki
Ne biliyon kızYok yok o yok iste
Cok bilmisim benNe biliyon kız
Benim şafak 3Cok bilmisim ben
Aman işte yine gelecek oturcak baş köşeyede benimki umut işteAa cok az kalmis,
Cokk kafaya takiyoruz kizlar salin kendiniziyarin ne yemeği yapsam die düşünüyorum fikirlerinize acigim
Ben pek yemek yapmadihim icin ama fellah köftesi yap cok gusel oluyo
Hic belli olmazAman işte yine gelecek oturcak baş köşeyede benimki umut işte
Bende bilmiyorum onun yemegini kaynanam turşusunu kurdu kokusunu sevmediydim o yüzden yemegiyle ilgilenmedim hiçAh ah ben de kereviz aldım ilk defa nasıl pişirsem diye tarif bakınıyorum, tadını da hiç bilmiyorum
Ben tunceliliyim kuzum bi arkadasim yapmiati adanali ondan gormustum denemistimNerelisin sen, onu çok yapan karsli bir tanıdığım vardı da
Benim olursa bi mucize olur benim bile olursa zaten hiç kimse korkmasın hepinizin mutlaka olur yaniHic belli olmaz
Bende bilmiyorum onun yemegini kaynanam turşusunu kurdu kokusunu sevmediydim o yüzden yemegiyle ilgilenmedim hiç
Dene bakalım nasıl olcakYa iste ben de kokarsa yiyemem, annem dedi o kadar bulaşma yemezdin diye de artistlik yaptım, kıs sebzelerinin kıymetini bilmiyoruz falan diyeAma tarifler portakallı genelde ve soguk servis. Yanı onu yemek icin caba sarfetmiştir resmen
12 kasim canimmBat nezamandi kuzum.
Aynen bizim burda da çok yapılıyor çok sevdiğim yemeklerden biri yaBen tunceliliyim kuzum bi arkadasim yapmiati adanali ondan gormustum denemistim
Az kalmis kuzum12 kasim canimm
Ay bizimkiler arka arkaya kuzu benimki de 11 Kasım benim ince ince sizi şeklinde kasik kramplarım oluyor ya hiç böyle olmazdım regldan önce ya12 kasim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?