- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.021
aynen canim az kaldi ama.olucam ben kendimi bliyorum goguslerim.aciyior artikAz kalmis kuzum
Agrim yok beenim .sadece goguslerim aciyor canımAy bizimkiler arka arkaya kuzu benimki de 11 Kasım benim ince ince sizi şeklinde kasik kramplarım oluyor ya hiç böyle olmazdım regldan önce ya
Ayrilcaz kiz simdi birlikde restaurantayiz o kendi isine geçince ayri kalcazAy ne güzel ya beraber çalışmak böyle görünce mutlu oluyorum ya valla
Ne isi yapıyorsunuz canim.kolaaay gelsin
Hic belli olmazaynen canim az kaldi ama.olucam ben kendimi bliyorum goguslerim.aciyior artik
Saol kuzum eşim berber dukkan aciyoruz suan mobilyalar felan yapiyo saat 6 dan beri bi bitiremedilerNe isi yapıyorsunuz canim.kolaaay gelsin
Insalllah insalllah canim ne diyimHic belli olmaz
Bol bereketli kazanlariniz olsun size o dukyan sans bebek mutluluk saglik getirsin insallah canımSaol kuzum eşim berber dukkan aciyoruz suan mobilyalar felan yapiyo saat 6 dan beri bi bitiremediler
Aminnnn kuzummm insalllahhhBol bereketli kazanlariniz olsun size o dukyan sans bebek mutluluk saglik getirsin insallah canım
Hayırlı olsun
Saol kuzumHayırlı olsun
Benim göğüslerin sadece uçları ağrıyor dokunucaAgrim yok beenim .sadece goguslerim aciyor canım
Oy kıyamam ya olsun canım en azından birbirinizi daha çok özlersiniz illaki akşam berabersiniz inşallah bu dükkan size bebis getirAyrilcaz kiz simdi birlikde restaurantayiz o kendi isine geçince ayri kalcaz
Masalsu beni mi anlatiyorsun bebegimBenim göğüslerin sadece uçları ağrıyor dokunuca
Geçmiş olsun canım belki bu belirtilerimiz bebisdendir ya inşallah az bir zamanımız kaldı ya test yapmaya hiç cesaretim yok laMasalsu beni mi anlatiyorsun bebegimlan smdi elledim acimio ya of bide kitle bsr göğsümde iyi huylu gecen ultosn cektirdim elime nohut gbi bisi geliodu
Yapma dur da varrrrr bekle.aman diyim 2 gun kalsin sonra yaaapicaaazGeçmiş olsun canım belki bu belirtilerimiz bebisdendir ya inşallah az bir zamanımız kaldı ya test yapmaya hiç cesaretim yok la
Bana korse reklamı çıkıyor bi ima var sankiYaaa bidr reklamlarda bebek kıyafetleri tek banami çıkıyor sizede cikiyormuuu
Hahahaha kac kilosun ki canimBana korse reklamı çıkıyor bi ima var sanki
54 kiloyum boyum 1.57Hahahaha kac kilosun ki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?