- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.721
Bosalmıyor demıstın canım ondan ole yazdım,bosalıyorsa sorun ne demekkı enerjısı fazla yetmıyor 1kezYok boşalıyo da yani sertleşme aniden yine oluyo
Normal canim onlarda insanbizdede olmuştu yumurtlamada baya abattik ust uste adamim hali kalmadi bide isden cikiyoz yorgun argin oda etkiliyor
Benimde pek yapmaya niyetim yok blmiyorum yapmayalım hamileysek sonuc itibariyle gelmez kırmızılarValla nırmalde ole olmazdı anlamadım bende benım takvım hep tutardı oyızden tam ne zaman adet olcam bılmıyorum ama 17kasıma kadar test yapmıcam
Bence keçiboynuzundan o. Her gün değil gün aşırı falan yesin. Adamı enerji küpü yapmışsınız bu olan normaldir bence.Yok boşalıyo da yani sertleşme aniden yine oluyo
AntalyaaaaaaKIZLAR YARISMAYA NERDEN KATILOYORSUNUZ BENN BAŞKENT :))
Himm bilemedim ki şimdi acaba kafasına taktığı kendisinin strres yaptığı bişey mi var ya benimkisi kafası rahat olmasa ilişkiye yanaşmaz meselaYok canım ben eşime bildirmedim istediğimi o zaten bi 6 ay istemiyo bebek
Pıslık kadınYa kızlar soka girdim ya az önce dükkana şimdi bi kadın geldi torunu heralde
Bize telefon sordu çocuk kapıda araba içinde çocuğa durduk yere küfür ederek Tokat attı şaşırdım kaldım neye uğradığımı şaşırdım
Elleri kırılsın içim gitti şaşırdım kaldım ya
Ne yarışması kızKIZLAR YARISMAYA NERDEN KATILOYORSUNUZ BENN BAŞKENT :))
Pislikkkkkkkkkkkkkkkkk ne denir ki pislikYa kızlar soka girdim ya az önce dükkana şimdi bi kadın geldi torunu heralde
Bize telefon sordu çocuk kapıda araba içinde çocuğa durduk yere küfür ederek Tokat attı şaşırdım kaldım neye uğradığımı şaşırdım
Elleri kırılsın içim gitti şaşırdım kaldım ya
AYnen ole canımmmBenimde pek yapmaya niyetim yok blmiyorum yapmayalım hamileysek sonuc itibariyle gelmez kırmızılar
Aman o lafın gelısı:))))nerdensınız yanı:)Ne yarışması kız
LAKIZLAR YARISMAYA NERDEN KATILOYORSUNUZ BENN BAŞKENT :))
AustriaKIZLAR YARISMAYA NERDEN KATILOYORSUNUZ BENN BAŞKENT :))
Şaşırdım kaldımPislikkkkkkkkkkkkkkkkk ne denir ki pislik
Kız bana ne olmuş hiç bişey anlamıyorumAman o lafın gelısı:))))nerdensınız yanı:)
KayseriAman o lafın gelısı:))))nerdensınız yanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?