- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.701
Kız ben senin adını hep mantıklı kız diye okuyordum şimdi farkettim martilikizmisBosver bılmemek daha guzel emın ol......
Sağlıkla olsun inşallah bu ay olmazsada hiç takma rabbim o cana bir gün yazmış kaderde ne öne çekebiliriz ne erteleyebilirizYaaaa cok tatlısın zaten bırkez denemıstım kuzum ara verdım bu ay ılk denemm doktorda yuzde 80dıınce asırı sabırsızım bu ay
Benimde yine atar genelde stresden 1 2 gunnOvulasyona gore11fun canım takvıme bakarsam 7
Hhahaha bende nıe olenbısey koyduysam bılmıyom:)))Kız ben senin adını hep mantıklı kız diye okuyordum şimdi farkettim martilikizmis
Gerçekten mi ben üst üste olursa zamanla düzelir diyodum ama üstüne bi de her akşam keçiboynuzu tüketiyoCok ust uste yapiyosaniz olabilir kuzum
EVet canımmm dogru dıyorsun hayırlısı olsun olmuyor dıe bısey yok henuz olmadı dıe bısey var:)Sağlıkla olsun inşallah bu ay olmazsada hiç takma rabbim o cana bir gün yazmış kaderde ne öne çekebiliriz ne erteleyebiliriz
Evet canımRahatlamadı derken bosalmadı mı???
Valla nırmalde ole olmazdı anlamadım bende benım takvım hep tutardı oyızden tam ne zaman adet olcam bılmıyorum ama 17kasıma kadar test yapmıcamBenimde yine atar genelde stresden 1 2 gunn
Benim gozlerde sorun başladı herhalHhahaha bende nıe olenbısey koyduysam bılmıyom:)))
Benım kocam alkol aldıgınsa bosalmıyor yanı vok uzun suruyor neden ole oluyor sertlesme devam edıyor mu pekı??bosalmazsa hamılelık olmaz yalnızEvet canım
Normal canim onlarda insanGerçekten mi ben üst üste olursa zamanla düzelir diyodum ama üstüne bi de her akşam keçiboynuzu tüketiyo
Yok kız olur ole seylereBenim gozlerde sorun başladı herhal
Ben yasamamistim canimHamile olup Hıc yerleşme kanaması olmayan varımdır pekı
Çok mu bebek için yapıyorsunuz yani yapmak için yapıyorsanız ondan olabilir canım öyle olunca zevk olmuyor erkekleri sıkıntı basıyorEvet canım
Yok boşalıyo da yani sertleşme aniden yine oluyoBenım kocam alkol aldıgınsa bosalmıyor yanı vok uzun suruyor neden ole oluyor sertlesme devam edıyor mu pekı??bosalmazsa hamılelık olmaz yalnız
Bende yaşamadım yerleşme kanamadıBen yasamamistim canim
Yok canım ben eşime bildirmedim istediğimi o zaten bi 6 ay istemiyo bebekÇok mu bebek için yapıyorsunuz yani yapmak için yapıyorsanız ondan olabilir canım öyle olunca zevk olmuyor erkekleri sıkıntı basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?