- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.681
Hahaha valla öyle görünüyor. Vurdu gol oldu enişte !!!kız hamiş ol burdan tezahürat edicim enişteye söz lan. OLEEEEEY OLEY OLEY OLEY ENİŞTEEEE SUPERSİİİİN!!!!
Yok kizlar adet gelicekvurdu gol olduu
Bende eşimle dalga geçiyorum bu ayda out a attın bi denk getiremiyorsun kaleyi diyorum
Yok canım benim eşimde sorun varken kimyasal bile yaşayamamıştım.. ama yaşayan bir arkadaşımın eşinin spermleri iyiydi dr kalitesiz olan denk gelmiş olabilir ya da bu ay ki yumurta kalitesiz olmuş olabilir demişti gönlünü ferah tut sen hamile kalabiliyosun biraz az düşündüğün ay tekrar kalcaksın bak görKızlar bu soruma cevap beklıyorum
Bu heyecanlaaa zor valla kuzum:)))Kız olmasında zaten hamile olduğumuzun farkına varalım ☺☺
Sen degerlendir bu günlerini canim nolur nolmazAdetim her 29 günde bir olur canım 19 kasıma denk geliyo galiba ben en geç 20si diye kaydettim ama benim uzayan akıntım neredeyse 4 5 gündür var ara ara geliyo ama aniden fazla geliyo
Yaaaa cok tatlısın zaten bırkez denemıstım kuzum ara verdım bu ay ılk denemm doktorda yuzde 80dıınce asırı sabırsızım bu ayYok canım benim eşimde sorun varken kimyasal bile yaşayamamıştım.. ama yaşayan bir arkadaşımın eşinin spermleri iyiydi dr kalitesiz olan denk gelmiş olabilir ya da bu ay ki yumurta kalitesiz olmuş olabilir demişti gönlünü ferah tut sen hamile kalabiliyosun biraz az düşündüğün ay tekrar kalcaksın bak gör
Benim de geçen ay belimin ağrısı bacağıma vurmuştu ilk defa yaşıyordum bir de geçen ay tahmin ettiğim yumurtlamadan 5 gün sonra kan pıhtısı gibi bi akıntı düşmüştü peçeteye çok yoğundu bazılarında yerleşme kanaması bazılarında yerleşme akıntıyla oluyomuş ben ona bağlamıştımOLmadı canım sadece degerım 20lerden sonra sag kasıgımda bacagımla bırlıkte agrı oldu sonra doktora gıttım 65e vıktı deger sonra kahve leke geldı progrsteron degerım dusuk oldugu ılac verdı ama yınede dustu
ben ciddi bişey sordum ama sakayla cvp verilecek bişey sormadımNe teorisinden bahsediyorsun canım yaa.... Burda çok kere şait oldum ben , herkes birbiriyle samimi konuşuyor samimi espriler yapıyor. Benim bu lafım mı rahatsız etti seni... Ben orada aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey de demedim ayrıca.. Sen neden böyle alınganlık yaptın onu da anlamadım doğrusu.....
Suan benimde.ellerim.surekli gogsumde byle olmaz.dahaa cok acirdi yatarken dönerken falan ama neblym bu ayy byle degisik geldi hayirlisi bakalimBenım goguslerım slıkon ve adet oncesı ucaları cok acır orsan anlarım adet olacagımı ozaman goguslerımı sıkıyodum yıne acımıyodu sasırmıstım hatta
Ben hamıle kalınca yasadım bunu ama reglım fln gecınce hamılelıgı ogrendıkten sonra oncesınde hıcbısey yasamadımBenim de geçen ay belimin ağrısı bacağıma vurmuştu ilk defa yaşıyordum bir de geçen ay tahmin ettiğim yumurtlamadan 5 gün sonra kan pıhtısı gibi bi akıntı düşmüştü peçeteye çok yoğundu bazılarında yerleşme kanaması bazılarında yerleşme akıntıyla oluyomuş ben ona bağlamıştım
Ya çok utanıyorum ama bişey sormak istiyorumSen degerlendir bu günlerini canim nolur nolmaz
Utanma sorYa çok utanıyorum ama bişey sormak istiyorum
Adete kac gun var???Suan benimde.ellerim.surekli gogsumde byle olmaz.dahaa cok acirdi yatarken dönerken falan ama neblym bu ayy byle degisik geldi hayirlisi bakalim
Ben geçen ay kimyasal yaşadığımı düşünüyorum ama ispatlayamadım testle maalesefBen hamıle kalınca yasadım bunu ama reglım fln gecınce hamılelıgı ogrendıkten sonra oncesınde hıcbısey yasamadım
6 canim seninAdete kac gun var???
Ovulasyona gore11fun canım takvıme bakarsam 76 canim senin
Bosver bılmemek daha guzel emın ol......Ben geçen ay kimyasal yaşadığımı düşünüyorum ama ispatlayamadım testle maalesef
Bizim ilişkiden sonra eşimin rahatlamadığını gördüm bir kaç kez sorduğumda rahatladım ama yine böyle oluyo ben devam etsem sabaha kadar dinmem dedi ola bilir mi ya böyle bişey(Utanma sorkonusmadimiz bisi kaldimiki
☹☹☹Bosver bılmemek daha guzel emın ol......
Cok ust uste yapiyosaniz olabilir kuzumBizim ilişkiden sonra eşimin rahatlamadığını gördüm bir kaç kez sorduğumda rahatladım ama yine böyle oluyo ben devam etsem sabaha kadar dinmem dedi ola bilir mi ya böyle bişey(
Rahatlamadı derken bosalmadı mı???Bizim ilişkiden sonra eşimin rahatlamadığını gördüm bir kaç kez sorduğumda rahatladım ama yine böyle oluyo ben devam etsem sabaha kadar dinmem dedi ola bilir mi ya böyle bişey(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?