- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.781
Sorma la ne çektik bu çocuk muhabbetinden aaa
Mutlaka bak planlayın gelin
Ne bileyim canım yurtdışı olunca gözde büyüyor hemenYav zor bisey değil be gerçekten gözünüzde büyütüyorsunuz.
İnsan bakınca hevesleniyor değil mi :)Bu ara hormonlarım tavan2 yakın arkadaşımın kız bebeği oldu bebeklere bakınca ağlama hissiyatı geliyor.
Zaten hep kız bebek istiyordum.
Üff zaman çabuk geçse ya
He yaSorma la ne çektik bu çocuk muhabbetinden aaaessek sıpası şimdiden parmağında oynatıyorlar bizi
Cidden adress telefon falan değişiriz. En garanti e-mail adresikuzum biz eşimle en çok amerikaya gelmeyi istiyoruz belki çok sonra ama gelirsek seni bulcam, Avusturya da da Didoş var, Almanya da da arkadaşlarımız var ohh mis valla
aynen canım 2 saatlik mesafemiz var :)
Aynen canlarhee Kayserili değilsiniz yani anladım kuzum
Hem de nasıl :) Aynen öyleyim.İnsan bakınca hevesleniyor değil mi :)
Yani en azından ben hevesleniyordum.
Bir yanım hazır değilken diğer yanım deli gibi istiyordu :)
Hepimiz. cocuklanirsak insallah yeni topikte buluşuruz. “”Hangi dikiş makinasını alıyım yardım edin “ topigi gibi mesela. Az önce tipiklere baktık da allahım biz neyle ugrasiyoooooz insanların derdi ne neyle uğraşıyorlar sen büyüksün dedim vallaKızlar ben hamiş kalsamda çocuğu doğursamda burdan kopamam artıkın ❤ Sizde kopmayın valla çok seviyom sizi
Bişey olmaz canım ilk zamanlar sıkıntı olmaz bence hamile kalsandaKızlar ben aralıkta ukraynaya gıdıyorum kocamla ıyı mı yaptım bılmıyorum hamıle kalırsam nssıl olcak bıletlerıde aldık
Yaaaaaa en sevdıgımm şehir:)Valla ben yurtdışında yasamayi gerçekten cok isterdim Aras icin. Ama madem o olamayacak bisey bu şartlarda bizim planimiz 2. Cocugumuz olsun bi 5-6 yasina gelsin Muglaya tasinmak ❤ İnsallah. Cocuklarim denizle icice buyusun istiyorum
Insallah kuzummm:)Bişey olmaz canım ilk zamanlar sıkıntı olmaz bence hamile kalsanda
Valla büyütecek bisey yokNe bileyim canım yurtdışı olunca gözde büyüyor hemen
Hem de nasıl :) Aynen öyleyim.
Gün sayıyorum resmen
Hepimiz. cocuklanirsak insallah yeni topikte buluşuruz. “”Hangi dikiş makinasını alıyım yardım edin “ topigi gibi mesela. Az önce tipiklere baktık da allahım biz neyle ugrasiyoooooz insanların derdi ne neyle uğraşıyorlar sen büyüksün dedim valla
Aynen bencexe bısey yok ama suan cok pahalı bız devamlı takıp edıyoruz sımdı aralıkta ukraynaya gıdıyoruz donucaz bende hamıle kalırsam nasıl yapcam bılmıyorumValla büyütecek bisey yok
Valla cok isterim bakalım neden olmasın bizde ülke ülke gezmeyi seviyoruz benimkini ayarlıyım o tarafa doğru kendi aklına geldi sansın geliriz.Geliriz canim ya yeterki zamam olsun gezmeyi seviyorum sende gel bizim bu taraflara viyanayi gezdirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?