Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ara hormonlarım tavan 2 yakın arkadaşımın kız bebeği oldu bebeklere bakınca ağlama hissiyatı geliyor.
Zaten hep kız bebek istiyordum.
Üff zaman çabuk geçse ya
İnsan bakınca hevesleniyor değil mi :)
Yani en azından ben hevesleniyordum.
Bir yanım hazır değilken diğer yanım deli gibi istiyordu :)

kuzum biz eşimle en çok amerikaya gelmeyi istiyoruz belki çok sonra ama gelirsek seni bulcam, Avusturya da da Didoş var, Almanya da da arkadaşlarımız var ohh mis valla
Cidden adress telefon falan değişiriz. En garanti e-mail adresi bağlantı kopmasın ne zaman isterseniz başım üstüne kuzum

Valla ben yurtdışında yasamayi gerçekten cok isterdim Aras icin. Ama madem o olamayacak bisey bu şartlarda bizim planimiz 2. Cocugumuz olsun bi 5-6 yasina gelsin Muglaya tasinmak İnsallah. Cocuklarim denizle icice buyusun istiyorum

Kızlar ben hamiş kalsamda çocuğu doğursamda burdan kopamam artıkın ❤ Sizde kopmayın valla çok seviyom sizi
Hepimiz. cocuklanirsak insallah yeni topikte buluşuruz. “”Hangi dikiş makinasını alıyım yardım edin “ topigi gibi mesela. Az önce tipiklere baktık da allahım biz neyle ugrasiyoooooz insanların derdi ne neyle uğraşıyorlar sen büyüksün dedim valla

Yaaaaaa en sevdıgımm şehir:)

Hem de nasıl :) Aynen öyleyim.
Gün sayıyorum resmen

Şuan geçmiyor gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor.
Oturup düşündüğün, günler saydığın için saatler bile ilerlemez insana, kendimden biliyorum.
Hatırladığım kadarıyla şubat mart gibi çalışmalara başlayacaktınız.
Saymaya erken başlamışsın sevgili Audreyhorne :)

aman aman başka topiklere bakma Bir derdim var kısmına sakın bakma
Biz ettik sen etme kaç kere ban yedik orası yüzünden
İnsan dayanamıyor yazıyor bişeyler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…