Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun kuzum bidahaki ay bomba gini olcaz

İnşallah canım tşk ederim sende gelirsen Kayseri'ye haberleselim mutlaka

biz sürekli gelip gidiyoruz kuzum haftasonları falan ama aileleri gezmekten bi fırsat olmuyor valla 3gün dolu dolu geçiyor ama bi gün uzun gelirsem inşallah haberleşiriz

Bencede canım üzülmek yılmak pes etmek yok bu ay olmadı diğer ay olacak insallh

biz sürekli gelip gidiyoruz kuzum haftasonları falan ama aileleri gezmekten bi fırsat olmuyor valla 3gün dolu dolu geçiyor ama bi gün uzun gelirsem inşallah haberleşiriz
Tamam canım

Aynen devam kuzum olacak inşallah

muğla çok güzel kuzum, amcam bodrumda benimde, muğla bodruma göre daha ucuz hem
Bizimde yakin arkadaslarimiz orda gittik kaldik cok iyiydi Cok sevdim o yasantiyi. Okuldan gel bikinini giy denize git aksam seklindeydi arkadasim Genel olarak Muglayi cok seviyorum. Oranin yakinindanda bi yer aldik ilerleyen yillarda yazlık yapma planimiz var. Mugla da yasa yazin Antalyada ol seklinde istiyorum

Süper bı plan

Evet bak ilacın etkisi olabilir.
Sen gene de çok düşünmeme çalış, başka şeylerle meşgul et kafanı. Malum stres de pek iyi etkilemiyor hani.
Kendimi çok kaptırmak istemesem de benim de umudum var. Eşim ameliyat olalı 4 ay doldu. Genel de 6 ay da sonuç alınıyor.
Umarım güzel, içimizi ısıtacak, güzel haberler alacağımız bir kış bizi bekliyordur

Yaaaaaaaaa arkadasın hyal ettıgım hayatı yasıyor:)

Ben inanıyorum, senin için de öyle :)
Bir gün yazacaksın buraya..

bunu doktorla hep yapıyor. Eşimi sperm tsti için gönderdim bizim safta 3 aydır deniyoruz demiş tabi bizim 1 yıl falan olmuştur korunmayalı beyimiz 3 ay demiş Doktor yollanış bunu çalışmalara devam diye Şuan 1,5 yıl oldu çalışmayalara devam ediyoruz. Aralıkta gidcek sperm vermek içn

ay evet şahsen ben deniz kenarında yaşayan biri olarak onu seviyorum, istediğin zaman denize girebilmek çok güzel İnşallah gönlünüzdeki gibi yaşarsınız kuzumm çok güzel olur

Mutlaka bak planlayın gelin
kız benım oraya gelmem için ölmem lazımki ruhum gelsinn.. hiç o derece uzak gezip dolacak bi plan yapamam herhalde..
ama D1DEM le senın türkiyede illaki baglantınız olanlar vardır. siz gelin bizim yanımıza

Bize hic sormadilar nezamandir diye randevu istedim hemem verdi

Kiz ben her yaz 1 ay turkiyedeyim izmire geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…