- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.821
Hayirlisi olsun kuzum bidahaki ay bomba gini olcazKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
İnşallah canım tşk ederim sende gelirsen Kayseri'ye haberleselim mutlaka
Bencede canım üzülmek yılmak pes etmek yok bu ay olmadı diğer ay olacak insallhKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem❤
Tamam canımbiz sürekli gelip gidiyoruz kuzum haftasonları falan ama aileleri gezmekten bi fırsat olmuyor valla 3gün dolu dolu geçiyorama bi gün uzun gelirsem inşallah haberleşiriz
Aynen devam kuzum olacak inşallahKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem❤
BENDE :)
Bizimde yakin arkadaslarimiz orda gittik kaldik cok iyiydimuğla çok güzel kuzum, amcam bodrumda benimde, muğla bodruma göre daha ucuz hem
BENDE :)
Süper bı planBizimde yakin arkadaslarimiz orda gittik kaldik cok iyiydiCok sevdim o yasantiyi. Okuldan gel bikinini giy denize git aksam seklindeydi arkadasim Genel olarak Muglayi cok seviyorum. Oranin yakinindanda bi yer aldik ilerleyen yillarda yazlık yapma planimiz var. Mugla da yasa yazin Antalyada ol seklinde istiyorum
Evet bak ilacın etkisi olabilir.Ameliyattan sonra hormon ilacı verdi. Onları kullanıyorum sanırım ondan geldi bu hallerim
Gerçi normal hayatta da çok sabırlı olduğumu söyleyemem. Çok tez canlıyım.
Çabuk çabuk geçsin be kardelen :)
Bu kış güzel bir kış olacak. Hepimize umarım :)
Yaaaaaaaaa arkadasın hyal ettıgım hayatı yasıyor:)Bizimde yakin arkadaslarimiz orda gittik kaldik cok iyiydi ❤ Cok sevdim o yasantiyi. Okuldan gel bikinini giy denize git aksam seklindeydi arkadasim ❤ Genel olarak Muglayi cok seviyorum. Oranin yakinindanda bi yer aldik ilerleyen yillarda yazlık yapma planimiz var. Mugla da yasa yazin Antalyada ol seklinde istiyorum ❤
Ben inanıyorum, senin için de öyle :)Evet bak ilacın etkisi olabilir.
Sen gene de çok düşünmeme çalış, başka şeylerle meşgul et kafanı. Malum stres de pek iyi etkilemiyor hani.
Kendimi çok kaptırmak istemesem de benim de umudum var. Eşim ameliyat olalı 4 ay doldu. Genel de 6 ay da sonuç alınıyor.
Umarım güzel, içimizi ısıtacak, güzel haberler alacağımız bir kış bizi bekliyordur
bunu doktorla hep yapıyor. Eşimi sperm tsti için gönderdim bizim safta 3 aydır deniyoruz demiş tabi bizim 1 yıl falan olmuştur korunmayalı beyimiz 3 ay demişen güzelini yapmışsın. gerekirse yalan söyle 1 yıl denedik olmadı de. zaten sana adetinin 3. günü gel diyecek kan testi için. test sonucları hemen cıkıyor 2 günde öğreniyorsun bir sıkıntı var mı yok mu.
İnşallah canım inşallah ...Ben inanıyorum, senin için de öyle :)
Bir gün yazacaksın buraya..
Bizimde yakin arkadaslarimiz orda gittik kaldik cok iyiydi ❤ Cok sevdim o yasantiyi. Okuldan gel bikinini giy denize git aksam seklindeydi arkadasim ❤ Genel olarak Muglayi cok seviyorum. Oranin yakinindanda bi yer aldik ilerleyen yillarda yazlık yapma planimiz var. Mugla da yasa yazin Antalyada ol seklinde istiyorum ❤
kız benım oraya gelmem için ölmem lazımki ruhum gelsinn.. hiç o derece uzak gezip dolacak bi plan yapamam herhalde..Mutlaka bak planlayın gelin
Bize hic sormadilar nezamandir diye randevu istedim hemem verdibunu doktorla hep yapıyor. Eşimi sperm tsti için gönderdim bizim safta 3 aydır deniyoruz demiş tabi bizim 1 yıl falan olmuştur korunmayalı beyimiz 3 ay demişDoktor yollanış bunu çalışmalara devam diye Şuan 1,5 yıl oldu çalışmayalara devam ediyoruz. Aralıkta gidcek sperm vermek içn
Kiz ben her yaz 1 ay turkiyedeyimkız benım oraya gelmem için ölmem lazımki ruhum gelsinn.. hiç o derece uzak gezip dolacak bi plan yapamam herhalde..
amaD1DEM le senın türkiyede illaki baglantınız olanlar vardır. siz gelin bizim yanımıza
ne kadar cok meselaa anlatsana bırazKızlar ben hamiş kalsamda çocuğu doğursamda burdan kopamam artıkın ❤ Sizde kopmayın valla çok seviyom sizi
tatil amaclımı birilerimi var canımKiz ben her yaz 1 ay turkiyedeyimizmire geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?