- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.801
Valla ben yurtdışında yasamayi gerçekten cok isterdim Aras icin. Ama madem o olamayacak bisey bu şartlarda bizim planimiz 2. Cocugumuz olsun bi 5-6 yasina gelsin Muglaya tasinmak ❤ İnsallah. Cocuklarim denizle icice buyusun istiyorum
İnsallh nasip olur canım ben gezmeyi çok seviyorum süper olur tabiiValla büyütecek bisey yok
Bende yazacaktım girdim girdim çıktımaman aman başka topiklere bakma Bir derdim var kısmına sakın bakma
Biz ettik sen etme kaç kere ban yedik orası yüzünden
İnsan dayanamıyor yazıyor bişeyler çünkü
Benim abimin eşi mersinli oraya yolum düşebilirmuğla çok güzel kuzum, amcam bodrumda benimde, muğla bodruma göre daha ucuz hem
Bende yazacaktım girdim girdim çıktımküfür yazasim geldi resmen
Allah sağlıklı ömürler versin hepsi olurAynen bencexe bısey yok ama suan cok pahalı bız devamlı takıp edıyoruz sımdı aralıkta ukraynaya gıdıyoruz donucaz bende hamıle kalırsam nasıl yapcam bılmıyorum
Gel kuzucumm burdayım hep beklerimBenim abimin eşi mersinli oraya yolum düşebilir
AMinnnn kuzumAllah sağlıklı ömürler versin hepsi olur
Aynn ya su cektijlerimize bak burda herkese yardim edebildigimde ederimKızlar ben hamiş kalsamda çocuğu doğursamda burdan kopamam artıkın ❤ Sizde kopmayın valla çok seviyom sizi
Kızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
Hic bisi olmazKızlar ben aralıkta ukraynaya gıdıyorum kocamla ıyı mı yaptım bılmıyorum hamıle kalırsam nssıl olcak bıletlerıde aldık
Aaaa olsun kuzum üzülme insallah önümüzde ay güzel haberlerini alırızKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
Bende gülmek için arada girip bakıyorum komik geliyor bana yazılanlaraman aman başka topiklere bakma Bir derdim var kısmına sakın bakma
Biz ettik sen etme kaç kere ban yedik orası yüzünden
İnsan dayanamıyor yazıyor bişeyler çünkü
Aynen ole kuzummm dıger ay bombaaa:)Kızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
Ameliyattan sonra hormon ilacı verdi. Onları kullanıyorum sanırım ondan geldi bu hallerimŞuan geçmiyor gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor.
Oturup düşündüğün, günler saydığın için saatler bile ilerlemez insana, kendimden biliyorum.
Hatırladığım kadarıyla şubat mart gibi çalışmalara başlayacaktınız.
Saymaya erken başlamışsın sevgiliAudreyhorne :)
Insallah kuzummmHic bisi olmaz
İnşallah canım tşk ederim sende gelirsen Kayseri'ye haberleselim mutlakaGel kuzucumm burdayım hep beklerim
Herzamam beklerimValla cok isterim bakalım neden olmasın bizde ülke ülke gezmeyi seviyoruz benimkini ayarlıyım o tarafa doğru kendi aklına geldi sansın geliriz.
Canım ben kullandım ama yalan yani şöyle diyim sana ben ilk gebeliğimde reglime 4 gün kala yaptım negatif çıktı reglime iki gün kala 5 liralık testten yaptım pozitif çıktı ama tabi gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık oda çok ayrı konuKızlar erken gebelik testi hangisi iyi sizce kullanan var mı bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?