- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.901
Bir kaç kaçak var onları yakaladımHangi kızlar onlaaaaaar?
Tabi kuzum ... yolumuz uzun dur bakalım daha çoooook dertleşecez burda.heee birde o var dimi. Hamile kaldık kiloları aldık vermesi kaldı
Butun afetler bendeHerkes taş masallah Didem seçmece alıyor gurubahepimiz fıstık anne olcaz kızlar!!!! Doğumdan sonra kilo verme topigi kurarız kız dikiş makinesi yerine
Benımkıde aynı bole:)))Semi kırcam canımİşte burda gözleeerr... Bazen yeşil yeşil oluyor kıyafetime göre renk değiştiriyorlar
yooo çok sakınler suan
Tütü maşallah maşallahSemi kırcam canımİşte burda gözleeerr... Bazen yeşil yeşil oluyor kıyafetime göre renk değiştiriyorlar
hay maşallahSemi kırcam canımİşte burda gözleeerr... Bazen yeşil yeşil oluyor kıyafetime göre renk değiştiriyorlar
Tek tek itiraflar geliyorVALla kuzum dıger topıktete arkadaslarım var ben yazısıyorum:))
Oha ohaaa, maşallahhhhh kaşa göze kirpiğe bakkkSemi kırcam canımİşte burda gözleeerr... Bazen yeşil yeşil oluyor kıyafetime göre renk değiştiriyorlar
kız başka grupla yazışmak yasakmıTek tek itiraflar geliyor
Massssssaaaalllllaaah hakkaten çok güzelSemi kırcam canımİşte burda gözleeerr... Bazen yeşil yeşil oluyor kıyafetime göre renk değiştiriyorlar
Oha ohaaa, maşallahhhhh kaşa göze kirpiğe bakkkallah nazarlardan saklasın canım
Ağzını yerim senin şimdi görürsündiyene bak kendi kaşı gözü ne biçim güzel farkında değil
Ayyyy geldim geldim balım ne gördun bakım çok heyecanlandım
Hahahhaha canısın. Teşekkür ederim. Bizde görsek şöyleee gül cemalinizi....Oha ohaaa, maşallahhhhh kaşa göze kirpiğe bakkkallah nazarlardan saklasın canım
oohhhh sefamkız olsun her konu var bizdeYeter lan! İyice cıvıdınız aaaaa vıcık vıcık konuya odaklanın !!! Nasıl bebek yapcaz biz
diyene bak kendi kaşı gözü ne biçim güzel farkında değil
benide övünnAğzını yerim senin şimdi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?