- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.881
GIzlı kuzum:)))))kız özelden yazcak ne iş yapıon valla merak ettim şimcik
En güzel de sen misin çimen gözlüüüüüü
Çimen gözlü deedin kalbimden burdun beni. Bana da eşim hep çimen gözlüm derEn güzel de sen misin çimen gözlüüüüüü
Herkes taş masallah Didem seçmece alıyor gurubanajsjakkdsl seni yerim ya ne tatlısıngüzellik
Burdaki hatunların hepsi çok güzel maşşallahımız var ya
Bizim kizlari başka topikte yakaladım
Hangi kızlar onlaaaaaar?Bizim kizlari başka topikte yakaladım
GIzlı kuzum:)))))
Hhhaah yok be:))ajanmısın kız
Herkes taş masallah Didem seçmece alıyor gurubahepimiz fıstık anne olcaz kızlar!!!! Doğumdan sonra kilo verme topigi kurarız kız dikiş makinesi yerine
heee birde o var dimi. Hamile kaldık kiloları aldık vermesi kaldıHerkes taş masallah Didem seçmece alıyor gurubahepimiz fıstık anne olcaz kızlar!!!! Doğumdan sonra kilo verme topigi kurarız kız dikiş makinesi yerine
Anam ne güzel hatunlar var cidden topikte ya, çok merak ettim yavrum gözleriniÇimen gözlü deedin kalbimden burdun beni. Bana da eşim hep çimen gözlüm derAzcık gözlerim nemlidirde. Yani dıruşu öyleymiş
Orası kesin!!Herkes taş masallah Didem seçmece alıyor gurubahepimiz fıstık anne olcaz kızlar!!!! Doğumdan sonra kilo verme topigi kurarız kız dikiş makinesi yerine
Bence uygunhahsja bak o olur , Doğum kilolarımızı birlikte verelim olsun topiğimizin adıda
Ben deBence uygunşahsen ben dikiş makinesinden daha çok ilgi gösteririm
He he onlar kendini coookkk iyi biliyor vay kaçaklar sizihangisi kızzz kim anlamadım
Semi kırcam canımAnam ne güzel hatunlar var cidden topikte ya, çok merak ettim yavrum gözlerini
VALla kuzum dıger topıktete arkadaslarım var ben yazısıyorum:))He he onlar kendini coookkk iyi biliyor vay kaçaklar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?