- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.861
kesınlıkle gecen yaz gittim assos ve bozcaadayaBen bayılıyorum ya tam kafa dinlenecek yer misssss burası gibi kaotik değil
İnşallah canım.Eşimde sperm testini versinde artık kısmet.Canım zaten 6 aya kadar bekletiyorlar çünkü genelde 6 aya kalmadan hamile haberi alıyoruz insallah şeninde öyle olur
Inşallah kuzum benim aminHayirlisi olsun kuzum bidahaki ay bomba gini olcaz
Himm bayagi bi tersmisizMKP CANIM
Devlete gitti eşim belki ondandır canım.Bize hic sormadilar nezamandir diye randevu istedim hemem verdi
tabi gördün beni bıde krem fantazilerimi anlattım ohhh herkes sever
Benim ben sıfatım görünmesin diye arkadan koydum biseylerOlur geliriz, yakın çünküMimi eğer fotoğraftaki sensen o nasıl bel öyle arkadaşım hey maşallah beeeee
evet canım çok ters kalıyoruz baya mesafe var aramızdaHimm bayagi bi tersmisiz
Kizzz banada yazzz catlarimOzelden yazayım kuzum:))
Inşallah canım amin ❤Bencede canım üzülmek yılmak pes etmek yok bu ay olmadı diğer ay olacak insallh
Amin canım inşallahAynen devam kuzum olacak inşallah
Valla hatun taş taş taş, Kim Kardashian'ın California şubesi sen misin kızBenim ben sıfatım görünmesin diye arkadan koydum biseylerbenimki tembihledi böyle hassas konuları konuşuyorsunuz madem yüzünü koyma dedi ne alakaysa paşam aklına ne düştü de yandı bilmiyom ama laf dinledim bak
Benim ben sıfatım görünmesin diye arkadan koydum biseylerbenimki tembihledi böyle hassas konuları konuşuyorsunuz madem yüzünü koyma dedi ne alakaysa paşam aklına ne düştü de yandı bilmiyom ama laf dinledim bak
En güzel de sen misin çimen gözlüüüüüünajsjakkdsl seni yerim ya ne tatlısıngüzellik
Burdaki hatunların hepsi çok güzel maşşallahımız var ya
Kuzucum uzulme bidahaki aya bomba gibi calismalra devam kaldığı yerdenAmin canım inşallah❤
Yav yok neeeerdeeeeValla hatun taş taş taş, Kim Kardashian'ın California şubesi sen misin kız
Benim ben sıfatım görünmesin diye arkadan koydum biseylerbenimki tembihledi böyle hassas konuları konuşuyorsunuz madem yüzünü koyma dedi ne alakaysa paşam aklına ne düştü de yandı bilmiyom ama laf dinledim bak
kız özelden yazcak ne iş yapıon valla merak ettim şimcikOzelden yazayım kuzum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?