- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.041
Selaam
Fazla üstelemeden bizde bebek düşünüyoruz yavaştan araniza katılayım dedim müsade varsa B BUSR4D1DEM
Son adet tarihi 15 ekim
Beklenen 12 kasım
Döngüm 28 güne bir.
Bu ay yumurtlama akıntım erken geldi gibi ama normal yumurtlama günümden 8 gün geçti ve ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşadığım için ve nedense hissettiğim icin test yaptim bu sabah (erken olduğunu bile bile)
Evet canim yumurtlama yakin sankiEki Görüntüle 2551733
Dahada koyulasmis a sanki
Yazmıcaksaniz yatıyom ben aaaagene saat 5 oldu ya fotoğraf miymiltisina of kim kalkcak 3,5 saat sonra. Var ya yarin dürtelicem hepinizi uyurken ben uyanık olcam uyanmayınca goriiiim
Bekle daha canım yerlesmesi zaten 7 10 gun arasi oluyo suan cikmazBiliyorum ama merak iste
Lan yumurtlama gecti adet bekliyom gunum geçtiEvet canim yumurtlama yakin sanki
Dur ya fotoğrafçıları topluyor öbür taraftanyazıyoruz ya kızııııııııım
Biliyorum ama merak iste
Lan yumurtlama gecti adet bekliyom gunum geçti
Ben kaybolmuyom kız yola ciktim evime gidiyorum artık memleket gezmesi bitti akşama evde olurumBatini yazdiran kayboluyoelden gecircez bi ara
Sen calisiyor musun kuzum? Boyle uykusuz cok zorlanirsin ya canimYazmıcaksaniz yatıyom ben aaaagene saat 5 oldu ya fotoğraf miymiltisina of kim kalkcak 3,5 saat sonra. Var ya yarin dürtelicem hepinizi uyurken ben uyanık olcam uyanmayınca goriiiim
Ben kaybolmuyom kız yola ciktim evime gidiyorum artık memleket gezmesi bitti akşama evde olurum
Evet kuzum ya ne bereketli topigimiz var insallah hepimiz orda hamis olarak olucazBAKIN BEN BALIK BURCUYUM HEP DİYORUM SULU GÖZÜM, ŞU GRUBU AÇALI 2 HAFTA OLDU BİR SÜRÜ HAMİŞİMİZ OLDU BİLE AĞLAYACAĞIM HAA GÖRDÜKÇE DUYGUSALLIKTAN
Herkesin en güzel anlarına tanıklık ediyoruz hep birlikte
Eki Görüntüle 2551760
Ben neyin kafasindayim acabaLan yumurtlama gecti adet bekliyom gunum geçti
Çalışıyorum canim. Kendi şirketim ondan pek sıkıntı olmuyor , Benimki mühendis o kalkıyor gidiyor garibim bana ellemedenSen calisiyor musun kuzum? Boyle uykusuz cok zorlanirsin ya canim
Evet kuzum ya ne bereketli topigimiz var insallah hepimiz orda hamis olarak olucazmasallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?