- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.361
Az mi kız ayaklarım ağrıyor benim ama yürümeyi hic sevmem normalde mecbur her gün 10bin adım atıyorum mecbur olmasam aslane anladık o 4 bin adımdan
birde az 4 bin adım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az mi kız ayaklarım ağrıyor benim ama yürümeyi hic sevmem normalde mecbur her gün 10bin adım atıyorum mecbur olmasam aslane anladık o 4 bin adımdan
birde az 4 bin adım![]()
az tabiiiiiiiiiiiAz mi kız ayaklarım ağrıyor benim ama yürümeyi hic sevmem normalde mecbur her gün 10bin adım atıyorum mecbur olmasam asla![]()
Doktora gidince bebe olmuyor diye bana kesin zayıfla dicek diye her gün 10 binlik yürüyorum ama yiyorum da abartmadanaz tabiiiiiiiiiii![]()
yürüdükten sonra yemeğe gömülüyorumda de bakalımDoktora gidince bebe olmuyor diye bana kesin zayıfla dicek diye her gün 10 binlik yürüyorum ama yiyorum da abartmadan
yürüdükten sonra yemeğe gömülüyorumda de bakalım
merak ettim doktor ne diyecek![]()
o zaman neden doktor kilo ver desinkız oğlana enerjim kalmıyor bacım valla yemesem aslında hic iştahlı değilimdir
![]()
bugün gördün en son birliktelik ne zaman oldu ?
Dün canım gün aşırı devam ediyoruz bu ay bugün de olsa mı diye düşündüm ama iki gün pik görüyorum normalde. yarın değerlendiririz sanırım kararsız kaldımbugün gördün en son birliktelik ne zaman oldu ?
Bende soyliyimmi en son ne zaman oldubugün gördün en son birliktelik ne zaman oldu ?
lee madem pike yakın görüyorsunuz neden piki bir gün beklemiyorsunuzDün canım gün aşırı devam ediyoruz bu ay bugün de olsa mı diye düşündüm ama iki gün pik görüyorum normalde. yarın değerlendiririz sanırım kararsız kaldım
evden çıkmadan önceBende soyliyimmi en son ne zaman oldu![]()
Ay dün de pike çok yakındı gün aşırıyı bozmayalım diye birtakım gelişmeler oldulee madem pike yakın görüyorsunuz neden piki bir gün beklemiyorsunuz
eş,nde sperm sorunu yoksa 3gün üst üste mis
evden çıkmadan önce![]()
![]()
![]()
![]()
anlamadıysan anlatırdıkAy dün de pike çok yakındı gün aşırıyı bozmayalım diye birtakım gelişmeler olduemin olamadım belki yarın pik görmem belli mi olur
zaten daha tam anlamadım ben bu testleri
![]()
oy oy canımsın teşekkür ederim sende gül hep dün gece acilde sabahladım.. eve geldim an itibariyle tadını çıkarcam artık karar verdim.![]()
kovmazlar çünkü sen işinide yapıyorsunmoraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemecebu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda
aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?
lee madem pike yakın görüyorsunuz neden piki bir gün beklemiyorsunuz
eş,nde sperm sorunu yoksa 3gün üst üste mis
evden çıkmadan önce![]()
![]()
![]()
![]()
Kocam nöbetçiydi kiz dun gecenin telafisiydiseni gidi çılgın seni![]()
![]()
![]()
şu enerjinin yarısı bende olsa keşke : DKocam nöbetçiydi kiz dun gecenin telafisiydi![]()
Hicbir sey degilde sonra dus almak cok zor geliyor yaaşu enerjinin yarısı bende olsa keşke : D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()