• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlaaaar💃💃
Nabersiniz ♥️
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti

Rica ederim ama ben hamile değilim keşke olsam🙈 birkaç aydır bebek düşünüyoruz aslında takip ediyorum ovulasyon ama henüz bir gelişme yok. Allah söyletti diyelim İnşallah bu ay olur 😊 evet aynen öyle kronik hasta annem olduğu için ben ekstra dikkat ediyorum bunca dikkate rağmen de olabilir tabi her şey olacağına varır. Allah bağışlasın evladınızı 🤗 umarım sağlıkla sizi çok bekletmeden güzel bir kardeş gelir 🥰🥰
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz 😊hastane deyince kontroller için gidiyorsunuz sandım o yüzden demiştim
Allah hepimize sağlık şifa versinde kurtulalım şu beladan da normal günlerimize dönelim kucağımızda bebeklerle 😊
Benim tarihin üstünden iki gün geçti acaba yine stres mi yaptm bilmiyorum ama yarın bi test yapçam bakalm

Merhaba kızlaaaar💃💃
Nabersiniz ♥
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti
maviş kız nasılsın :)

Merhaba kızlaaaar💃💃
Nabersiniz ♥
iyiyiz biz sen nasılsın.
çok geçmiş olsun baban daha iyi mi
kendin için de bir doktorla görüş istersen

Back
X