• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim benn🥰 amin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı 🙈

Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza biraz 🥰 babanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun 😊

Maşallah boylu poslu olacak 😍😍 dikkat edin siz de amann😊
Ay sanırım biraz uzun olacak boyu çünkü babamız 180 ben 155 ama olsundu

Kadın doğum doktorum dahiliyeye görünmende fayda var dedi morluk normal değil sanırım haber veririm tabiki
İyi haberlerle geleceksin canım🥰🥰
Daha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler
Yaaaaaa bunlarrr ne tatlış 🥰🥰🥰🥰
Prenssssss geliyooooo geliyoooooo

Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim benn🥰 amin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı 🙈

Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza biraz 🥰 babanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun 😊

Maşallah boylu poslu olacak 😍😍 dikkat edin siz de amann😊
Aminnn ya normalde düzenlidir ama ne zaman gelmesini beklesem gelmez 😂 geçen aylarda erken test yapardım olmadığını anlayınca gelirdi 😂 bu sefer alıştm olmamasına daha boşladm yani ama 2 gün geçmesi bile heycanlandırdı yarın sabah yaparm

Ayyy neyse konuşmuccam bu konuda :KK70: Ayın belirli bir dönemi takılıyorum bu başlığa malum sebeplerden. :KK70: Sen nasılsın?
Niye bizi sevmiyonmu :D
Daha künefe yapacaktk :D

Daha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler
Anammmm kıyamam iyi sağlıklı günlerde kullansn kuzum

Aminnn ya normalde düzenlidir ama ne zaman gelmesini beklesem gelmez 😂 geçen aylarda erken test yapardım olmadığını anlayınca gelirdi 😂 bu sefer alıştm olmamasına daha boşladm yani ama 2 gün geçmesi bile heycanlandırdı yarın sabah yaparm
Haber ver yarın merak ederiz 🤞🤞
Daha iyileri sana olsun balloşum 😍
Doğum çantası için liste yaptım isteyen olursa atayım
Ay neden olmasın umutluyuz ama kim bilir kaç ay sonra olur unuturuz 🙈

Eklentiler

• IMG_20200922_174743.webp
    IMG_20200922_174743.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 32
Sayfaya girdim ve pat karşıma bir konu çıktı ve insanlar 18 yaşındaki kıza o kadar güzel yol göstermişler ki düşündüm de kendi kızları olsa aynı yolu gösterirler miydi çivisi çıkmamış artık dünyanın ar edep nerelerde kalmış bilmiyorum😤yok canm hiç sinirlenmedim😠

Sayfaya girdim ve pat karşıma bir konu çıktı ve insanlar 18 yaşındaki kıza o kadar güzel yol göstermişler ki düşündüm de kendi kızları olsa aynı yolu gösterirler miydi çivisi çıkmamış artık dünyanın ar edep nerelerde kalmış bilmiyorum😤yok canm hiç sinirlenmedim😠
Hayırdır ne konusu canım

Kim sinirlendirmis minnosu yaa doverim onu :sinirli::sopa:

Back
X