- 19 Kasım 2019
- 53.798
- 136.581
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.501
kıyamaz sana kız sarılırkız sen beni dövdürmek mi istiyorsun sokakta ne dedin sen kavgası çıkar valla![]()
![]()
![]()
![]()

dikkat edin corona var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamaz sana kız sarılırkız sen beni dövdürmek mi istiyorsun sokakta ne dedin sen kavgası çıkar valla![]()
![]()
![]()
![]()
kızkıyamaz sana kız sarılır![]()
dikkat edin corona var![]()
İstanbul deniz derya
MERHABALAR. BU ÜRÜNÜ KULLANDINIZ MI? KULLANDIYSANIZ MEMNUN KALDINIZ MI ACABA?Ben şimdi sipariş verdim gelince yazarım nedir ne değildir :) Açıklamalarda bir kullanım ömrünün olmadığı yazıyor - buraya link vermek yasak mı emin değilim ama adı Babystart Fertilfocus Tükürükten Ovulasyon Mikroskobu :)
ona dayanarak dedim zaten neyse ben en iyisini burada usulca bekleyeyimİstanbul deniz deryaartık o kadarını sen düşün
![]()
MERHABALAR. BU ÜRÜNÜ KULLANDINIZ MI? KULLANDIYSANIZ MEMNUN KALDINIZ MI ACABA?
Öyle amma ben dayanamadım dondurma yedimaynen, tam çaktırmadan hasta olmalık havalar, herkes dikkat etsin kendine ve evine koşup battaniyenin altına girsiiiin![]()
Tatlım burası belli olmuyor. Biliyorsun ki çok sıcakken leğenden dökülen yağmura yakalanmıştıay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim![]()
![]()
Merhaba canım ben bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın? Göğüs altı ağrısı acaba dedim hani yemek yerken falan masayamı yaslanıyorsun. Karnın çıktıği için daha mı rahat yemek için yapmış olabilir misin? Kasık ağrısı da bebiş büyüyor ya baskı yapıyor olabilir mi?Merhaba kızlaaaar
Nabersiniz ♥
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canım şu an baban nasıl? Bize bir avukat geldi iki geçirmiş. Atlatmış abisi doktormuş verilen ilaçları kullanmış ve demişler ki nefes darlığı çekerim ölürüm vs diye düşünmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın grip gibi düşüneceksin.Ben bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yok
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.para tuzağı almayın, normal ovulasyon testi daha mantıklı.
anlatıldığı gibi tükürüğünüzün şeklini vs anlayamıyorsunuz o kadar dandik..
Ya keşke öyle masaya yaslandigim için falan olsa masaya yaslanamiyorum karnım engel oluyor kemiğim kırılıyor resmen anlamsızÖyle amma ben dayanamadım dondurma yedim
Tatlım burası belli olmuyor. Biliyorsun ki çok sıcakken leğenden dökülen yağmura yakalanmıştı![]()
Merhaba canım ben bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın? Göğüs altı ağrısı acaba dedim hani yemek yerken falan masayamı yaslanıyorsun. Karnın çıktıği için daha mı rahat yemek için yapmış olabilir misin? Kasık ağrısı da bebiş büyüyor ya baskı yapıyor olabilir mi?
Çok geçmiş olsun canım şu an baban nasıl? Bize bir avukat geldi iki geçirmiş. Atlatmış abisi doktormuş verilen ilaçları kullanmış ve demişler ki nefes darlığı çekerim ölürüm vs diye düşünmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın grip gibi düşüneceksin.
O da öyle yapmış. İlaçlarını kullanmış ve moralini yüksek tutmuş. Hastaneye yatmadan atlatmış.
Babacığında atlatacak, torunu sevecek, torununu parklarda gezdirecek![]()
Bebeğin boyu kilosu nasıl? İçerde yer açmayada çalışıyor olabilir mi? İçini ferah tutup doktor yolu gözüktü sanırım...Ya keşke öyle masaya yaslandigim için falan olsa masaya yaslanamiyorum karnım engel oluyor kemiğim kırılıyor resmen anlamsız
Babam da düzeldi çok şükür çok kilo verdi yemek yiyemedi ama bal tarçın zencefil zerdeçal karışımı yedi her gün o dinç tutmuş babami
Şeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyorBebeğin boyu kilosu nasıl? İçerde yer açmayada çalışıyor olabilir mi? İçini ferah tutup doktor yolu gözüktü sanırım...
Düzelmesine çok sevindim. Evet hep diyorlar. Bal vs iyi geliyormuş. D vitamini iyi olanlarda da hafif atlatılıyormuş. Tekrar geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın..
Yaaaa benim can yeğenime bak senŞeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyor
Rabbim kimsenin başına vermesin vallahi çok illet bir hastalık
Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim bennİnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruzhastane deyince kontroller için gidiyorsunuz sandım o yüzden demiştim
Allah hepimize sağlık şifa versinde kurtulalım şu beladan da normal günlerimize dönelim kucağımızda bebeklerle
Benim tarihin üstünden iki gün geçti acaba yine stres mi yaptm bilmiyorum ama yarın bi test yapçam bakalm
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza birazBen bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yok
Maşallah boylu poslu olacakŞeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyor
Rabbim kimsenin başına vermesin vallahi çok illet bir hastalık
Ayyy neyse konuşmuccam bu konuda
Kadın doğum doktorum dahiliyeye görünmende fayda var dedi morluk normal değil sanırım haber veririm tabikiYaaaa benim can yeğenime bak sen
Anlaşılan yer açmaya çalışıyor. İç karnın geniş mi bilmiyorum ama... Bence yer açıyor.. Ama tabi doktora görünmende gerekli... Gittiğinde bize de haber vermeyi unutma olur mu?
Öyle valla Allah yardımcımız olsun bir an evvel kurtulalım bu hastalıktan canım
Daha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler nelerOlsun Allah söyletti diyelim çok sevindim bennamin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza birazbabanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun
Maşallah boylu poslu olacakdikkat edin siz de amann
![]()