• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şimdi sipariş verdim gelince yazarım nedir ne değildir :) Açıklamalarda bir kullanım ömrünün olmadığı yazıyor - buraya link vermek yasak mı emin değilim ama adı Babystart Fertilfocus Tükürükten Ovulasyon Mikroskobu :)
MERHABALAR. BU ÜRÜNÜ KULLANDINIZ MI? KULLANDIYSANIZ MEMNUN KALDINIZ MI ACABA?

aynen, tam çaktırmadan hasta olmalık havalar, herkes dikkat etsin kendine ve evine koşup battaniyenin altına girsiiiin :KK22:
Öyle amma ben dayanamadım dondurma yedim 🙈
ay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim :KK70: :KK70:
Tatlım burası belli olmuyor. Biliyorsun ki çok sıcakken leğenden dökülen yağmura yakalanmıştı :KK70: :KK70:
Merhaba kızlaaaar💃💃
Nabersiniz ♥
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti
Merhaba canım ben bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın? Göğüs altı ağrısı acaba dedim hani yemek yerken falan masayamı yaslanıyorsun. Karnın çıktıği için daha mı rahat yemek için yapmış olabilir misin? Kasık ağrısı da bebiş büyüyor ya baskı yapıyor olabilir mi?
Ben bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yok
Çok geçmiş olsun canım şu an baban nasıl? Bize bir avukat geldi iki geçirmiş. Atlatmış abisi doktormuş verilen ilaçları kullanmış ve demişler ki nefes darlığı çekerim ölürüm vs diye düşünmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın grip gibi düşüneceksin.
O da öyle yapmış. İlaçlarını kullanmış ve moralini yüksek tutmuş. Hastaneye yatmadan atlatmış.
Babacığında atlatacak, torunu sevecek, torununu parklarda gezdirecek😍😍😍

Öyle amma ben dayanamadım dondurma yedim 🙈

Tatlım burası belli olmuyor. Biliyorsun ki çok sıcakken leğenden dökülen yağmura yakalanmıştı :KK70: :KK70:

Merhaba canım ben bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın? Göğüs altı ağrısı acaba dedim hani yemek yerken falan masayamı yaslanıyorsun. Karnın çıktıği için daha mı rahat yemek için yapmış olabilir misin? Kasık ağrısı da bebiş büyüyor ya baskı yapıyor olabilir mi?

Çok geçmiş olsun canım şu an baban nasıl? Bize bir avukat geldi iki geçirmiş. Atlatmış abisi doktormuş verilen ilaçları kullanmış ve demişler ki nefes darlığı çekerim ölürüm vs diye düşünmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın grip gibi düşüneceksin.
O da öyle yapmış. İlaçlarını kullanmış ve moralini yüksek tutmuş. Hastaneye yatmadan atlatmış.
Babacığında atlatacak, torunu sevecek, torununu parklarda gezdirecek😍😍😍
Ya keşke öyle masaya yaslandigim için falan olsa masaya yaslanamiyorum karnım engel oluyor kemiğim kırılıyor resmen anlamsız 🙄
Babam da düzeldi çok şükür çok kilo verdi yemek yiyemedi ama bal tarçın zencefil zerdeçal karışımı yedi her gün o dinç tutmuş babami

Ya keşke öyle masaya yaslandigim için falan olsa masaya yaslanamiyorum karnım engel oluyor kemiğim kırılıyor resmen anlamsız 🙄
Babam da düzeldi çok şükür çok kilo verdi yemek yiyemedi ama bal tarçın zencefil zerdeçal karışımı yedi her gün o dinç tutmuş babami
Bebeğin boyu kilosu nasıl? İçerde yer açmayada çalışıyor olabilir mi? İçini ferah tutup doktor yolu gözüktü sanırım... 🙄🙄
Düzelmesine çok sevindim. Evet hep diyorlar. Bal vs iyi geliyormuş. D vitamini iyi olanlarda da hafif atlatılıyormuş. Tekrar geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın..

Bebeğin boyu kilosu nasıl? İçerde yer açmayada çalışıyor olabilir mi? İçini ferah tutup doktor yolu gözüktü sanırım... 🙄🙄
Düzelmesine çok sevindim. Evet hep diyorlar. Bal vs iyi geliyormuş. D vitamini iyi olanlarda da hafif atlatılıyormuş. Tekrar geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın..
Şeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyor 😁
Rabbim kimsenin başına vermesin vallahi çok illet bir hastalık

Şeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyor 😁
Yaaaa benim can yeğenime bak sen😍😍😍
Anlaşılan yer açmaya çalışıyor. İç karnın geniş mi bilmiyorum ama... Bence yer açıyor.. Ama tabi doktora görünmende gerekli... Gittiğinde bize de haber vermeyi unutma olur mu?
Öyle valla Allah yardımcımız olsun bir an evvel kurtulalım bu hastalıktan canım

İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz 😊hastane deyince kontroller için gidiyorsunuz sandım o yüzden demiştim
Allah hepimize sağlık şifa versinde kurtulalım şu beladan da normal günlerimize dönelim kucağımızda bebeklerle 😊
Benim tarihin üstünden iki gün geçti acaba yine stres mi yaptm bilmiyorum ama yarın bi test yapçam bakalm
Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim benn🥰 amin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı 🙈
Ben bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yok
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza biraz 🥰 babanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun 😊
Maşallah boylu poslu olacak 😍😍 dikkat edin siz de amann😊

Yaaaa benim can yeğenime bak sen😍😍😍
Anlaşılan yer açmaya çalışıyor. İç karnın geniş mi bilmiyorum ama... Bence yer açıyor.. Ama tabi doktora görünmende gerekli... Gittiğinde bize de haber vermeyi unutma olur mu?
Öyle valla Allah yardımcımız olsun bir an evvel kurtulalım bu hastalıktan canım
Kadın doğum doktorum dahiliyeye görünmende fayda var dedi morluk normal değil sanırım haber veririm tabiki

Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim benn🥰 amin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı 🙈

Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza biraz 🥰 babanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun 😊

Maşallah boylu poslu olacak 😍😍 dikkat edin siz de amann😊
Daha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler

Eklentiler

• IMG_20200915_190028.webp
    IMG_20200915_190028.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 0_org_zoom.webp
    0_org_zoom.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20200909_175103.webp
    IMG_20200909_175103.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200909_175100.webp
    IMG_20200909_175100.webp