- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.641
Napam yavrum kafami kaldiramiyorum hep uyuyasim varyeni uyandım diyor
küfür gibi
uçakmı çarptı gıııNapam yavrum kafami kaldiramiyorum hep uyuyasim var
Bilmyiorum hersey beni depresyona sokuyor acayip bi degisik ruh halimnedennnnnnnnnnnnnn
gebe olmaktan korkar oldumBilmyiorum hersey beni depresyona sokuyor acayip bi degisik ruh halim
Var
Ne kapatacağız. Biz hamiş olacaz ancak Yeni gelenlere örnek olacazzzzkendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonunda
Allahtan sadece güldüparemerkeklerin diline düşmek cok fena ama
Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılarolur mu olur
Sonunda olan yine reçeteye olmuştu
Ohhhh mis pırıl pırıl olmuşKiiz bende böyle birsey oldu ama pasaportunu ve kimligini yikadim vizesi ile birliktetasinma telasida vardi haftaya gidelim yenisini ciskrtiralim dedik bide üstüne kaybettim allahtan forosunu cekmistim yikadigim zaman polise götürdük de öyle yenisini aldik
Hahahahahha sende böLe olucagini hic sanamam beni delirten esimgebe olmaktan korkar oldum
Kiz beni burda kimse gecemez birde altta kalmam hatami kabul etmemNe kapatacağız. Biz hamiş olacaz ancak Yeni gelenlere örnek olacazzzz
Allahtan sadece güldü
Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılar
Ohhhh mis pırıl pırıl olmuş
Tek olmadığıma sevindim
kız benim herif yazık ya normaldede kıyamazHahahahahha sende böLe olucagini hic sanamam beni delirten esim
Yok bariz benim hatamKiz beni burda kimse gecemez birde altta kalmam hatami kabul etmemhala kaybolmasina esimin sucu vardir mesela
Hepimiz hamile kalırsak ilk sayfaya deneyimlerimizden oluşan bir ansiklopedi iliştirelimNe kapatacağız. Biz hamiş olacaz ancak Yeni gelenlere örnek olacazzzz
Allahtan sadece güldü
Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılar
Ohhhh mis pırıl pırıl olmuş
Tek olmadığıma sevindim
Sadece İlk sayfa yeter mi acepHepimiz hamile kalırsak ilk sayfaya deneyimlerimizden oluşan bir ansiklopedi iliştirelim
Malum artık prof yolunda ilerliyoruz
Teknolojinin gözünü seveyim
yetmez hak verdimSadece İlk sayfa yeter mi acep
bütün dünya buna inansa bir inansa
hayat bayram olsa
O zaman güleceğiniz birşey deyim
İlk baştan anlatim
Benim gözler bozuk. Doktora gittik hem lens hem gözlük reçetesi yazdı.
Lens yok bulamıyorum. Elim aldı reçeteyi. Başka ilçelere bakacaktı. Dedim diğerinin yanında kalsın kaybolmasın. Yok dedi kaybetmem. Dedim kaybedersen tekrar doktora götürürsün ona göre. Tamam dedim ben o hışımla gözlük reçetesini aldım. Eve koydum. Lens geç gelecek o yüzden dedik gözlüğü halledelim. Ara ara yok ara ara yok. Nasıl koyduysam bulamadım. Eşim de gülme krizine girdi. Bana diyordun sen yaptın
Sonracıma pazar çamaşır yıkadım. Önce renklileri sonra beyazları yıkadım. Çok güzel astım. Kurudu. Sonracıma ütüye girmiştim. Ana bir baktım eşimin gömleğinin cebinde birşey kalmış. Yıkandığı için ne olduğu belli olmuyordu. Gittim yanına usul usul... var mı acep dedim önemli birşey. Yok sadece senin lens reçeten vardı dedi. Yine kahkahayı bastı. Bir nevi lens reçetesini de sen kaybetmiş oldun dedi
Dün mesaj atmış. Sanırım flash diski de yıkadın dedi. Dedim ne flash diski. Meğer o da cebinde iş. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Dedim gitti çamaşır makinesi.Eve gelir gelmez çamaşır makinesine baktım. Kapak kısmındaki lastiğe girmiş. Bir sevindim bir sevindim. Ama hala ıslak ve sulu. Dedim bir pc takayım taktım ve çalıştı
Dedim eşime helal para ile almışsın ne kadar belli
Bence bizim suçumuz yok ki hep biz mi bakacaz içinde birşey var mı yok mu diyehahah biz ilk vlendiğimiz aylarda eşim asla cebinde bişi bırakmaz hepsini kendi boşaltıp öyle kirliye atardı
bir gün baktım pantolon banyo da ama sepette değil bende kirlidir die direk makinaya yıkamaya attım.
aradan yarım saat geçti geldi dedi pantolon nerede makina da dedim ne diyorsun dedi 2.500 tl olan kredi taksiti yıkanıyor mu die bir bakışı vardı bittim ben deim hemen makina başına koştum dijital diye biraz kapatmaya uğraştım hiç bu özelleiği kullanmamıştım panikte yapınca zaman gidiyor. sonunda açtık makinayı pantolonu bulduk çıkardım pirpak paralar ütü ile kurutmaya geçtik ama banka kabul etmicek die çok korktum sonuç takssit ödendi ve o aydan sonra tüm kıyafetleri tek tek makinaya atarken inceleriö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?