Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonunda
Ne kapatacağız. Biz hamiş olacaz ancak Yeni gelenlere örnek olacazzzz
parem erkeklerin diline düşmek cok fena ama
Allahtan sadece güldü
olur mu olur

Sonunda olan yine reçeteye olmuştu
Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılar
Ohhhh mis pırıl pırıl olmuş
Tek olmadığıma sevindim

Kiz beni burda kimse gecemez birde altta kalmam hatami kabul etmem hala kaybolmasina esimin sucu vardir mesela

Hepimiz hamile kalırsak ilk sayfaya deneyimlerimizden oluşan bir ansiklopedi iliştirelim
Malum artık prof yolunda ilerliyoruz

Teknolojinin gözünü seveyim

hahah biz ilk vlendiğimiz aylarda eşim asla cebinde bişi bırakmaz hepsini kendi boşaltıp öyle kirliye atardı
bir gün baktım pantolon banyo da ama sepette değil bende kirlidir die direk makinaya yıkamaya attım.
aradan yarım saat geçti geldi dedi pantolon nerede makina da dedim ne diyorsun dedi 2.500 tl olan kredi taksiti yıkanıyor mu die bir bakışı vardı bittim ben deim hemen makina başına koştum dijital diye biraz kapatmaya uğraştım hiç bu özelleiği kullanmamıştım panikte yapınca zaman gidiyor. sonunda açtık makinayı pantolonu bulduk çıkardım pirpak paralar ütü ile kurutmaya geçtik ama banka kabul etmicek die çok korktum sonuç takssit ödendi ve o aydan sonra tüm kıyafetleri tek tek makinaya atarken inceleriö

Bence bizim suçumuz yok ki hep biz mi bakacaz içinde birşey var mı yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…