• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonunda :KK70:
Ne kapatacağız. Biz hamiş olacaz ancak Yeni gelenlere örnek olacazzzz🥰🥰🥰🥰
parem :KK70: erkeklerin diline düşmek cok fena ama :KK70: :KK70:
Allahtan sadece güldü 🤣🤣🤣
olur mu olur :rapci:

Sonunda olan yine reçeteye olmuştu :KK70:
Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılar 🤣🤣🤣
Kiiz bende böyle birsey oldu ama pasaportunu ve kimligini yikadim vizesi ile birlikte 😅 tasinma telasida vardi haftaya gidelim yenisini ciskrtiralim dedik bide üstüne kaybettim 😅😅😅😅😅😅 allahtan forosunu cekmistim yikadigim zaman polise götürdük de öyle yenisini aldik😅😅😅
Ohhhh mis pırıl pırıl olmuş🤣🤣🤣
Tek olmadığıma sevindim :KK70: :KK70:

Allahtan lens reçetesinin fotoğrafını çekmiştik. Bende adliyenin oralarda bakacaktım. Gözlük reçetesi için hastaneye mail attım. Yolladılar 🤣🤣🤣

Kiz beni burda kimse gecemez birde altta kalmam hatami kabul etmem 😅😅😅😅😅😅😅 hala kaybolmasina esimin sucu vardir mesela😅😅😅

Hepimiz hamile kalırsak ilk sayfaya deneyimlerimizden oluşan bir ansiklopedi iliştirelim :KK70::KK70:
Malum artık prof yolunda ilerliyoruz :KK70:

Teknolojinin gözünü seveyim :KK70:

O zaman güleceğiniz birşey deyim🙈🙈
İlk baştan anlatim🙈🙈
Benim gözler bozuk. Doktora gittik hem lens hem gözlük reçetesi yazdı.
Lens yok bulamıyorum. Elim aldı reçeteyi. Başka ilçelere bakacaktı. Dedim diğerinin yanında kalsın kaybolmasın. Yok dedi kaybetmem. Dedim kaybedersen tekrar doktora götürürsün ona göre. Tamam dedim ben o hışımla gözlük reçetesini aldım. Eve koydum. Lens geç gelecek o yüzden dedik gözlüğü halledelim. Ara ara yok ara ara yok. Nasıl koyduysam bulamadım. Eşim de gülme krizine girdi. Bana diyordun sen yaptın 🤣🤣
Sonracıma pazar çamaşır yıkadım. Önce renklileri sonra beyazları yıkadım. Çok güzel astım. Kurudu. Sonracıma ütüye girmiştim. Ana bir baktım eşimin gömleğinin cebinde birşey kalmış 🙈🙈. Yıkandığı için ne olduğu belli olmuyordu. Gittim yanına usul usul... var mı acep dedim önemli birşey. Yok sadece senin lens reçeten vardı dedi. Yine kahkahayı bastı. Bir nevi lens reçetesini de sen kaybetmiş oldun dedi 🤣🤣🤣
Dün mesaj atmış. Sanırım flash diski de yıkadın dedi. Dedim ne flash diski. Meğer o da cebinde iş. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Dedim gitti çamaşır makinesi. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Eve gelir gelmez çamaşır makinesine baktım. Kapak kısmındaki lastiğe girmiş. Bir sevindim bir sevindim. Ama hala ıslak ve sulu. Dedim bir pc takayım 🙈🙈 taktım ve çalıştı 🙈🙈🙈
Dedim eşime helal para ile almışsın ne kadar belli 🤣🤣🤣🤣

hahah biz ilk vlendiğimiz aylarda eşim asla cebinde bişi bırakmaz hepsini kendi boşaltıp öyle kirliye atardı
bir gün baktım pantolon banyo da ama sepette değil bende kirlidir die direk makinaya yıkamaya attım.
aradan yarım saat geçti geldi dedi pantolon nerede makina da dedim ne diyorsun dedi 2.500 tl olan kredi taksiti yıkanıyor mu die bir bakışı vardı bittim ben deim hemen makina başına koştum dijital diye biraz kapatmaya uğraştım hiç bu özelleiği kullanmamıştım panikte yapınca zaman gidiyor. sonunda açtık makinayı pantolonu bulduk çıkardım pirpak paralar ütü ile kurutmaya geçtik ama banka kabul etmicek die çok korktum sonuç takssit ödendi ve o aydan sonra tüm kıyafetleri tek tek makinaya atarken inceleriö

hahah biz ilk vlendiğimiz aylarda eşim asla cebinde bişi bırakmaz hepsini kendi boşaltıp öyle kirliye atardı
bir gün baktım pantolon banyo da ama sepette değil bende kirlidir die direk makinaya yıkamaya attım.
aradan yarım saat geçti geldi dedi pantolon nerede makina da dedim ne diyorsun dedi 2.500 tl olan kredi taksiti yıkanıyor mu die bir bakışı vardı bittim ben deim hemen makina başına koştum dijital diye biraz kapatmaya uğraştım hiç bu özelleiği kullanmamıştım panikte yapınca zaman gidiyor. sonunda açtık makinayı pantolonu bulduk çıkardım pirpak paralar ütü ile kurutmaya geçtik ama banka kabul etmicek die çok korktum sonuç takssit ödendi ve o aydan sonra tüm kıyafetleri tek tek makinaya atarken inceleriö
Bence bizim suçumuz yok ki hep biz mi bakacaz içinde birşey var mı yok mu diye🙈🙈🙈

Back
X